En erken hamilelik belirtileri

Saol cnm shekercim ve ben hamişiz artık :) :CüvCüv::CüvCüv:

gercekten cok sevındım annelık cok guzellllll....benım bı tane oglum var....2.de olur insalllah....kendınıze herzamankınden dahada cok dıkkat edın.....üzüntu sıkıntı yok artık...hamılelıgınızın tadını ccıkarın....sızın adınıza cok mutluyummmmmhihoyyythihoyyythihoyyyt

çok sevindim kıslar ya allahım hepimizin bebişlerni analı babalı saglıklı büyütsün inşallah isteyen herkese versin:))

benim bel agrılarım başladı ya kıslar geceleri dönüp dönüp duruom öle korkuom ki düşücek die hamişe kaldıktan sonra bide düşme korkusu allahım korusun dua edin kıslar ilk 3 ay çok tehlikeliymiş

valla canım kac gundur bir o cagırıyor bir bu basım donduu biryerlere gitmektenkafamçokkarıştı o yuzden pek giremiyorum ama aklım hep sizde canım inşallah dedigin gibi bitanem kazıklar cıksın artık neyse yavas yavas oluyor sanırım maviş cıktı aramızdan sıra bizde

kızlar üşümek hamilelik belirtisimidir senağlamakafayı yiyecem ya her şeyi galiba belirti olarak düşünmeye başladım uuuuuuuuufffffffff

arkadasım dun aksam benım kasıklarımda agrı oldu. eşımde herzamankı gıbı ılla test yapalım deyıp tutturdu. sende varmı agrı falan.?fisfisfisfisfisfisfisfisfis

:1no2:yok canım hiçbişe bende..3 gün sürdü ağrılar sonra bitti..üşütmüşüm demekki (( benim bu aydan hiiç umudum yok..test bile yapmıycam..öyle bekliycem..bütün adet öncesi hallerimi yaşıyorum...test için erken canım ya yaptınmı yoksa?? çıkmas şuan warsa da..boşuna moraliniz bozulur..sen adet günü direkt kan tahliline git istersen..ben öyle yapıcaktım belirtim olsaydı ama yokk..

Ebrucum kendini rahat bırak sürekli düşünürsen olumsuz oluo 87 limisin sen yaşın daha çok genç stres yapma nası olsa olacak hep böle düşün gerçekten ben buna inanıyorum ben bu ay tutmazsa ertelicektim olmaz nası olsa die düşündüm hep oldu düşünce psikoloji çok önemli galiba lütfen rahat ol olsada olur olmaada die düşün

kızlar üşümek hamilelik belirtisimidir senağlamakafayı yiyecem ya her şeyi galiba belirti olarak düşünmeye başladım uuuuuuuuufffffffff

ewet öyledir ama kan şekerin düşmüş olabilir..e malum kış üşüyebilirsin..durma üzerinde çok bencea.s.

Saol ceylancım :)

Evet artık öle haldur huldur iş yapmak yok, uzanmak yok, koşmak yok hepsi bebişlerimiz için. Allah korusun onları:CüvCüv:

Saol handancım. Bende korkuyorum şimdi bebişime bişi olcak diye ya. Ne garip bişimiş bu annelik

arkadsım bel agrısıda bıseymı 2 haftaya kalmaz mıde bulantıların başlıycak. allah yardımcın olsun.

haklısın daha henüz 21 yaşındayım ama benim durumum çok farklı arkadaşımın eşi kısır olduğumu düşünüyor galiba eşiyle yani arkadaşımla görüşmemi engelledi ben o yüzden hırs yaptım bu ay olacak diyorum tabi bu da beni strese sokuyor bide ben şundan korkuyorum benim eşim çok kilolu kilodan dolayı olmazsa diye allah korusun inşallah olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:senağlamasenağlama

test yapmadım ama ben bıraz fazla umutluyum heralde. yınede hakkımda hayırlısı. adet olursam şok olurum heraldesenağlamasenağlamasenağlama. eşımde kızıyor benım bu halıme:dilcikar::dilcikar::dilcikar::..hayırlısını ıste deyıp duruyor...

Bitanem ağlama kıyamam. Olurmu hiç öyle şey. Daha yaşın çok genç. Hem nerden bu kanıya varmış o adam klava: sen keyfini kaçırma tatlım sıkma cnnı Şeniz

Bitanem ağlama kıyamam. Olurmu hiç öyle şey. Daha yaşın çok genç. Hem nerden bu kanıya varmış o adam klava: sen keyfini kaçırma tatlım sıkma cnnı Şeniz

eşi arkadaşım hemen hamile kaldı benden 1 gün sonra evlenmişlerdi o hiç adet olmadı ama ben:roflol::roflol::roflol::roflol:

canım durumuna uzuldum bu ne bicim insanmıs ya varsayalımki kısırsın( tabiki Allah bilir) sen onun eşiyle gorusunce o da mı kısır olacakmıs orumcek beyinliye bak sen hele bak canım hırs yapmanı anlayabiliyorum ama Allah istemedikten sonra amuda kalksan fayda yok Allah ıma sıgın merhamet iste o herseyin iyisini ve hakkımızda hayırlısı olanı bilir bitanem:teselli:

eşi arkadaşım hemen hamile kaldı benden 1 gün sonra evlenmişlerdi o hiç adet olmadı ama ben:roflol::roflol::roflol::roflol:

o evlenmeden önce kalmıştır canım dün de konuşmuştuk. bırak şu dengesizleri yaa düşünmüyorum ben de ona. hayatımı yaşicam de. gezcem tozcam de. daha gencim de. bişiler deee. sen onu değil o seni kıskansın...

çok sinirleniom o arkadaşına klava:kötükedihüso

teşekkür ederim desteğiniz için çok saolun kaydirigubbakcemile5:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…