Saol cnm shekercim ve ben hamişiz artık :) :CüvCüv::CüvCüv:
yok canım bugün ortalarda..yada ben yokken geldiyse bilemiyorummm...
kıslarr bidakkaaa ceylan not aldı hepinisii ama biras işi var birazdan yollicak canlarımm düzenlenmiş listeyiyerimseniben
nilüfercimm hoşgeldinn nerelerdesinnn... inşallah olacak canımmm 2009 da bütün kazıklar çıkacaksırnaşık şey
arkadasım dun aksam benım kasıklarımda agrı oldu. eşımde herzamankı gıbı ılla test yapalım deyıp tutturdu. sende varmı agrı falan.?fisfisfisfisfisfisfisfisfis
kızlar üşümek hamilelik belirtisimidir senağlamakafayı yiyecem ya her şeyi galiba belirti olarak düşünmeye başladım uuuuuuuuufffffffff
gercekten cok sevındım annelık cok guzellllll....benım bı tane oglum var....2.de olur insalllah....kendınıze herzamankınden dahada cok dıkkat edın.....üzüntu sıkıntı yok artık...hamılelıgınızın tadını ccıkarın....sızın adınıza cok mutluyummmmmhihoyyythihoyyythihoyyyt
çok sevindim kıslar ya allahım hepimizin bebişlerni analı babalı saglıklı büyütsün inşallah isteyen herkese versin:))
benim bel agrılarım başladı ya kıslar geceleri dönüp dönüp duruom öle korkuom ki düşücek die hamişe kaldıktan sonra bide düşme korkusu allahım korusun dua edin kıslar ilk 3 ay çok tehlikeliymiş
çok sevindim kıslar ya allahım hepimizin bebişlerni analı babalı saglıklı büyütsün inşallah isteyen herkese versin:))
benim bel agrılarım başladı ya kıslar geceleri dönüp dönüp duruom öle korkuom ki düşücek die hamişe kaldıktan sonra bide düşme korkusu allahım korusun dua edin kıslar ilk 3 ay çok tehlikeliymiş
Ebrucum kendini rahat bırak sürekli düşünürsen olumsuz oluo 87 limisin sen yaşın daha çok genç stres yapma nası olsa olacak hep böle düşün gerçekten ben buna inanıyorum ben bu ay tutmazsa ertelicektim olmaz nası olsa die düşündüm hep oldu düşünce psikoloji çok önemli galiba lütfen rahat ol olsada olur olmaada die düşün
:1no2:yok canım hiçbişe bende..3 gün sürdü ağrılar sonra bitti..üşütmüşüm demekki(( benim bu aydan hiiç umudum yok..test bile yapmıycam..öyle bekliycem..bütün adet öncesi hallerimi yaşıyorum...test için erken canım ya yaptınmı yoksa?? çıkmas şuan warsa da..boşuna moraliniz bozulur..sen adet günü direkt kan tahliline git istersen..ben öyle yapıcaktım belirtim olsaydı ama yokk..
haklısın daha henüz 21 yaşındayım ama benim durumum çok farklı arkadaşımın eşi kısır olduğumu düşünüyor galiba eşiyle yani arkadaşımla görüşmemi engelledi ben o yüzden hırs yaptım bu ay olacak diyorum tabi bu da beni strese sokuyor bide ben şundan korkuyorum benim eşim çok kilolu kilodan dolayı olmazsa diye allah korusun inşallah olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:senağlamasenağlama
Bitanem ağlama kıyamam. Olurmu hiç öyle şey. Daha yaşın çok genç. Hem nerden bu kanıya varmış o adamklava: sen keyfini kaçırma tatlım sıkma cnnı Şeniz
haklısın daha henüz 21 yaşındayım ama benim durumum çok farklı arkadaşımın eşi kısır olduğumu düşünüyor galiba eşiyle yani arkadaşımla görüşmemi engelledi ben o yüzden hırs yaptım bu ay olacak diyorum tabi bu da beni strese sokuyor bide ben şundan korkuyorum benim eşim çok kilolu kilodan dolayı olmazsa diye allah korusun inşallah olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:senağlamasenağlama
eşi arkadaşım hemen hamile kaldı benden 1 gün sonra evlenmişlerdi o hiç adet olmadı ama ben:roflol::roflol::roflol::roflol:
canım durumuna uzuldum bu ne bicim insanmıs ya varsayalımki kısırsın( tabiki Allah bilir) sen onun eşiyle gorusunce o da mı kısır olacakmıs orumcek beyinliye bak sen hele bak canım hırs yapmanı anlayabiliyorum ama Allah istemedikten sonra amuda kalksan fayda yok Allah ıma sıgın merhamet iste o herseyin iyisini ve hakkımızda hayırlısı olanı bilir bitanem:teselli:
eşi arkadaşım hemen hamile kaldı benden 1 gün sonra evlenmişlerdi o hiç adet olmadı ama ben:roflol::roflol::roflol::roflol:
merhaba kızlar dunden berı gıremedım 50 syf olmus okuyamıyacagım hamılemız var mı ıkı gundur..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?