aaaaaaaaayyyyyyy hamılelerımızı allah nazarlardan saklasın tebrıkler arkadaslar............
kızlar ya reglı bıtelı 8 gun oldu altı gunde suruyor. 15 gun bugun doktora gıttım ılk defa............ yumurtlama belırtısı yok dedı. ılıskıyı kes dedı. haftaya gıdecegım yıne. moralım cok bozuk ya
kızlar ya reglı bıtelı 8 gun oldu altı gunde suruyor. 15 gun bugun doktora gıttım ılk defa............ yumurtlama belırtısı yok dedı. ılıskıyı kes dedı. haftaya gıdecegım yıne. moralım cok bozuk ya
ayy ne mutlu tebriklerrrr:sm_cool:Saol cnm darısı başına en yakın zamandaa.s.
ya adacım döllenme oluşuyorken fiziken kişinin anlaması mümkün değil dimi?:))bu aralar yumurtlama dönemimdeyim de...
aaaaaaaaayyyyyyy hamılelerımızı allah nazarlardan saklasın tebrıkler arkadaslar............
ayy ne mutlu tebriklerrrr:sm_cool:
Bütün yeni hamişleri tebrik ederim allah kucaklarımızada almayı nasip etsin amin
hem ne sıyırmak:)))))))))))))))))))olcağı varsa da olmuyor belki:))))))))))))))))))sağlıklı bir annesi olmıcak belki o yüzden:)))))))))))))))
Bütün yeni hamişleri tebrik ederim allah kucaklarımızada almayı nasip etsin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?