En erken hamilelik belirtileri

kızlar ya reglı bıtelı 8 gun oldu altı gunde suruyor. 15 gun bugun doktora gıttım ılk defa............ yumurtlama belırtısı yok dedı. ılıskıyı kes dedı. haftaya gıdecegım yıne. moralım cok bozuk ya

Kızlar merhaba ben geldim karın ağrılarım var geceleri rahatsız oluyorum uyuyamıyorum varmı yeni hamiş haberleri

Ooo süper demek yeni hamişler var ben tahttan çabu indim aman allah daha çok arttırsın hamiş haberlerini

ya adacım döllenme oluşuyorken fiziken kişinin anlaması mümkün değil dimi?:))bu aralar yumurtlama dönemimdeyim de...

canım benimm. sen ilaç kullanmıyomusunnn??? vermedimi dokotrun sana ilaç falannnn???
neden oluşmamışki yaa tühh. sen yine de çalışmaları kesme be güselimm. allahtan ümit kesilmezz... acaba atıldımı yakalayamadınız mı? yoksa yumurta var da olgunlaşmamış mı?

uzulme canım herkes her ay yumurtlamazmıs belki seninde o ayına denk geldi ya da sende polikistik over mi var o da yumurtlatmıyor hakkımızda hayırlısı canım:teselli:

inşallah yanlızca ben değil tün isteyenlerin:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: olamsını istiyorumgamyoncuiremsu

ya adacım döllenme oluşuyorken fiziken kişinin anlaması mümkün değil dimi?:))bu aralar yumurtlama dönemimdeyim de...

yok artıkk... sıyırdığımızın resmidir... :roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3 laelaelaelaelae:roflol: -tatlicadiarzu-

canım üzüldüm de bişe sorcam ilişkiyi kes niyeki??anlamadım onu

hem ne sıyırmak:)))))))))))))))))))olcağı varsa da olmuyor belki:))))))))))))))))))sağlıklı bir annesi olmıcak belki o yüzden:)))))))))))))))

slm kızlar ne guzek ıkı hamısımız daha olmus tebrıkler benımde adetler 1 ılerı bı gerı normalde dun olması gerekıyodu olmadı bugunde tesrıf etmedıler dahhaa test alıp yapsammı dıyorum yoksa 1 gun dahamı beklesem rabbım herkese saglıklı ve hayırlı bebısler versın ınsallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…