En erken hamilelik belirtileri

ben hiç istemeden hamile kaldım ve çok üzüldüm planda yoktu birden korktum ama sizin bu çabalarınızı görünce kendime kızdım umarım allah isteyen herkeze veriir

Kızlar ben çok stresliyim inş. Bebişim sağlıklıdır inş. Keseyi görür kalp atışlarını duyarım hayırlısıyla
yeni hamişler bişey sorucam sizin değerleriniz ne çıktı

hihoyyytTebrikler kızlarrrrrr Rabbim hayırlısıyla bebeklerinize kavuştursun inşallah :teytey: Allah nazarlardan saklasın hepinizi tiyolarınızı bekliyoruz:asigim:

Benim değerim 87,48 di ama benim sanırım erken döllendi ama normaldir heralde senin değerinde 2 gün arayla kan testi yapmak gerekiyormuş ama ben yapmadım sizler yaptırdınızmı

Benim değerim 87,48 di ama benim sanırım erken döllendi ama normaldir heralde senin değerinde 2 gün arayla kan testi yapmak gerekiyormuş ama ben yapmadım sizler yaptırdınızmı

Ben daha ilk bugün yaptırdım cnm. Yarında doktora gidicem ama doktora gitmek için erkenmi sence?

Canım benim hesaplarıma göre yaklaşık 2.5 - 3 haftalık ama internetten hesaplattım 4 hafta 6 günlük diyor doktorlarda son adetine göre hesaplıyormuş o zamanda 4 hafta 6 günlük çıkıyor

Ben daha doktora gitmeyi düşünmüyorum pazartesi yada salı gidicem çünkü 6 haftalıkken kese görünüyormuş diyolar sizlerin ne kadarlık kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…