:1no2: :1no2: hayır canım..adetime bikaç gün war ama ne belirti ne bişe...
günaydın bayanlar simenay çok üzüldüm ama salık olsun zuzuu ya katılıyorum inşallah bu bir yıl boyunca göreceğin son kırmılar olsun inşallah moralini bozma
Günaydın canım,NasıLsın bakaLım varmı bi geLişme ?
Aynen canım benimde kasık ağrım var sadece,adet günümde yarın fisfisfis Bekliyoruz bakaLım hayırLısı :uhm:
kızacaksınız ama ben dün gece kasıklarımda ağrı hissedince eşimle meraktan çatladık ve test yaptık sonuçsenağlama:roflol: bu ay da yok bişe galiba ama umutluyum adetine daha var umudunu kaybetme diye kendimi teselli ediyorum bakalım hayırlısı
Kızlar ben reglimden 2 gün önce yaptım negatifti. Regl günümde çok silik çıkmıştı. Hatırlatırım size. Umudunuzu yitirmeyin fıstıklar :)
kaç gün war canım adetine
adet tarihim 5 ocak ve düzenlidit adetim 29 günde bir
kız deli warsa bilem şimcik çıkmazki erken daha...
Kızlar verdiginiz teselli icin cok tesekkur ederim, dusunmemeye calisacam artik, oluruna birakmaya ama calismalara da devam etmeye karar verdim, yeni yil umarim hepimiz icin hayirli olur, Yüce Rabbim in bir bildigi vardir elbet, herseyin basi saglik... Optum hepinizi...
ndk, BeyaAZz, ebru1987, Mozijiku, simenay, ZuZuu kıslarrrrrrrr nerdesinisssss:teytey:
ndk, BeyaAZz, ebru1987, Mozijiku, simenay, ZuZuu kıslarrrrrrrr nerdesinisssss:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?