En erken hamilelik belirtileri

Günaydın canım,NasıLsın bakaLım varmı bi geLişme ?

kızacaksınız ama ben dün gece kasıklarımda ağrı hissedince eşimle meraktan çatladık ve test yaptık sonuçsenağlama:roflol: bu ay da yok bişe galiba ama umutluyum adetine daha var umudunu kaybetme diye kendimi teselli ediyorum bakalım hayırlısı

kaç gün war canım adetine

=)))

Ebru üzülme canım,bende test yapdm merakdan bişe çıkmadı,ama henüz var adet zamanıma işde..

ZuZuu in$aLLah güzeLim.DiLekLer karŞılıklı =)

Kızlar ben reglimden 2 gün önce yaptım negatifti. Regl günümde çok silik çıkmıştı. Hatırlatırım size. Umudunuzu yitirmeyin fıstıklar :)

Kızlar verdiginiz teselli icin cok tesekkur ederim, dusunmemeye calisacam artik, oluruna birakmaya ama calismalara da devam etmeye karar verdim, yeni yil umarim hepimiz icin hayirli olur, Yüce Rabbim in bir bildigi vardir elbet, herseyin basi saglik... Optum hepinizi...

Saol bitanem. Yeni yıl sana meleğini getirsin biran önce :1hug:a.s.

kıslar günaydınnn dün 18:00 itibariyle yeni hamişler varmıııııııııııııı??? :))

işim var bakamicam geçmişeee :)

ndk, BeyaAZz, ebru1987, Mozijiku, simenay, ZuZuu kıslarrrrrrrr nerdesinisssss:teytey:

Burdais tatLım hoş geLdin =))

Henüz hamiş haberi yok,ebruyle ikimizde test yapdık bişe çıkmadı,bukett vardı dün o yaptımı acaba konşmştuk dün oda yapıcakdı=) Belki ondan gelir güzrL bi haber =)
Sen nasıLsın =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…