En erken hamilelik belirtileri

idrar testimi adetine hemde daha 5 gün varr komik olmaya
cıkmazki adrar testinde kan testi yaptır canım idrar testi için cok erken valla adeti gecen hamilelerde bile zor görülen bi test idrar teti sen enisi kan testi yaptır dadlum[/QUOTE]

tatlım bak çok gaza geldim sen böyle dedikçe gidip kan testi yaptırasım geliyo valla

baharcan canım tabiki kan testi yaptıralım sendeyaptır kıssss yarın haber verek senle yaptırak yarın
varmısın yarın kan testine heeeeeeeeeeee

yaaaa korkuyom ben senin belli tabi günün şekercim ben sana ilişki günlerimi yazıyım bi bak yaptırsam çıkarmı 9 aralık son adetim ilişki günleri 13-20-22-23-25-27 çıkarmı sence bence çıkmaz gibi varsada.dimi yaa

selam kızlar kba canım gecmiş olsun bidak aya insallah canım alah hepimize bebek versin
bende bekliyorum ocakta cok heycanlıyım 5 ocakda adet tarihim ama bekleyemiycem ya yarın test yapsam cıkarmı ki

slm cnm saol..inş. sen kırmızıları görmezsin yaa..5 ocağa daha çok var ya gerçekten test yapacakmısın cnm???

kız allah ceniiiiiiii almaya emi
daha yasıyonmu kız sen bu ne hız bu ne güçdelikafadulden
anam iflagın kesilmedimi seninkafamçokkarıştı

slm cnm saol..inş. sen kırmızıları görmezsin yaa..5 ocağa daha çok var ya gerçekten test yapacakmısın cnm???
cok saol canım insallah ya kırmızıları görmüyelim
canım kan testi için cok mu erkenki bende sizin söylemelerinizden dolayı kararsız kaldım ama kan testinin 9 gün içerisinde göstere bilecegini zannediyordum bilmiyom valla kafamı karıstırdınız cadılar-tatlicadiarzu-

kız baharcan sen en son dün ilişkiye girmissin :))))))))))
daha erken senin için en mantıklısı adat tarihini beklemek canım sık sık ilişkiye girmenin dez avantajları hehehhhehheh:)))))))))))))))))))))))))))))))))

öyle canım ama bu bebişin yerleşmesine bağlı yerleşmişsede 2-3 gün içinde hormonu salgılıyo sen bence gel bi gün daha bekle 10 gün olsun düz olsun temiz olsun inşallah bide bebiş olsun..:lepi:

kız baharcan sen en son dün ilişkiye girmissin :))))))))))
daha erken senin için en mantıklısı adat tarihini beklemek canım sık sık ilişkiye girmenin dez avantajları hehehhhehheh:)))))))))))))))))))))))))))))))))

evet canım bende beklicem zaten napıyım her yeni ilişki yeni şans..çalışmaya aralıksız devam:asigim:

öyle canım ama bu bebişin yerleşmesine bağlı yerleşmişsede 2-3 gün içinde hormonu salgılıyo sen bence gel bi gün daha bekle 10 gün olsun düz olsun temiz olsun inşallah bide bebiş olsun..:lepi:

tamam kız salı günü yaptırıyorum bi gün daha beklicem oke anlastık iyi dileklerin için saol dadlum insalllaahhh

tamam kız salı günü yaptırıyorum bi gün daha beklicem oke anlastık iyi dileklerin için saol dadlum insalllaahhh

cnmcım bencede bekle..beklemekde zor ama ben olsam yılbaşından sonra yaptırırdım test..cuma günü yani..

cnmcım bencede bekle..beklemekde zor ama ben olsam yılbaşından sonra yaptırırdım test..cuma günü yani..

ayyy nasıl beklim yavrum vallahi bekleyemem içim kıpır kıpır salıya salladım daha ne istiyonus hem ben yılbasına bebek haberini alıp girmek istiyom allahım nolurrr nasip ettttttttttttttt hepimizi hamile et :teytey:
düşün sene yılbasına hamile girsem delikafadulden
ay valla cok harika olu ama negatif haberinide alırsamm aman allahım düşünemiyorum cok kötüü kafamçokkarıştı

hayır öyle düşünme negatif çıkarsada üzülme sakın sağlık olsun de hayırlısı değilmiş de

hayırlısı değilmiş demekten başka şansımız yok kızlar siz aşılamayı nasıl yaptırdınız ne problem vardıkı bunu yaptırdınız özel doktoramı gittiniz ve gebe kalmayı ne başaramdıktan sonra nezaman doktora gitiniz bana bilgi verirseniz sevinirim inşallah hamilesinizdri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…