En erken hamilelik belirtileri

bakalım akrep yaa kısmet bugun herkes kırmızıyı gordu. bende ocakta gorecekmısım gıbı gelıyor. ısın kotusu ben ılcede kalıyorum sadece saglık ocagı var hastane yok. sıırtede gıdıp gelmem zor oluyor. ama doktor yumurta takıbı falan derse gıdecegım artık. ttttuuuuuuuuuuuhhhhhhhhh ya ehlıyette yok bu gıdısle ehlıyeette alacagım cocuk ıcın sart esım her zaman nasıl goturup getırsın dımı.

allah ceniiiiiiiiiiiiiiiii almasın emi:roflol:
kadın ehliyet derdine düşmüs:roflol:
allahım aklımıza mukayyet oll:roflol:

kızlar kasıklarımda 1 haftadır cok şiddetli ağrı ve sancı var.
belimde sürekli ağrıyor
hemen hemen hergün gibi başım ağrıyor.
karnımdada zaman zaman şişlik oluyo
ayaklarımd a buz gibi
adetım 30 kasımdı en son ki
yavas yavas reglı tarıhım geldı cattı sayılır.
ama hıcbızaman reglımden once bu tarz agrılar sancılar olmazdı
sızce hamıle olabılırmıyımmm???????????:CüvCüv::CüvCüv:

ya kızım topıgı kapattırmayalım sacma konular konusuyoruz. neyse ya konumuza donelım hafta ıcı hamıslerden bır tanesı ıdrarım cok kotu kokuyordu bırde rengı koyulasmıstı dedı. yyaaaaaaahhhhuuuuuu bunu duydum benımkıde kokmaya basladı hamılemıyım yoksa

ıncısu hamılelık belırtılrı de var ne zaman regl olacaksın duzenlımı. aslında test yapsan bellı olur canım. canım bebek ıstıyormuydun

ayyyy canım evet hamile olabilirsin insallah hamilesindir ama nasıl test yaptırmıyosun ya kan estinde kesin cıkar nasıl sabrediyon kısss yarın bence bi kan testi yaptır sonuncuda bize belirt haaaaaaa

var arkadasım tam hatırlamıyorum ama yanlıs olmasın dıye ısım vermıyecegım. arkadaslardan bırı reglı fgununden ıkı gun once test yaptı negatıf dedı. reglı gunu yaptı pozıtıf sımdı hamıle bu yenı oldu daha bu topıkt

zaten hepımız ocak annelerı olcagız sonra yenı topık acacagız. oradan cocukların gelısımlerını takıp edecegız ay aaaaaaaaaaaaayyyyyyyy:)))))))))))))))

yaw 3 aydir adetim 1 er hafta erken geliodu yani siklusum 25 gundu. bu ay gelmedi daha.normal adet tarihim bugun.dun test yaptim negatif.acaba sogan suyumu bozdu iyice duzenimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…