hayır öyle düşünme negatif çıkarsada üzülme sakın sağlık olsun de hayırlısı değilmiş de
dayanamam kız negatife zarzor asılama yaptırdım allahım gördü ne zorluklarla yaptırdım neler cektim insallah hamileyimdirevim senlenir ya eşimle ben yüzümüze bakıp oturuyoruz 2 yıldan beri nebilim allah uzatmasın yavrucuklarımızı versin evimizi senlendirsin anneeeeeeeeeee korku bastı negatif olmasın yaa kızlar dua edin nolurrrrrrrrdelikafadulden
allah hepimize bebişlerimizi versin nasıl bi duygu acaba allah bilmiyenlerede yasatsın
ayyy nasıl beklim yavrum vallahi bekleyemem içim kıpır kıpır salıya salladım daha ne istiyonus hem ben yılbasına bebek haberini alıp girmek istiyom allahım nolurrr nasip ettttttttttttttt hepimizi hamile et :teytey:
düşün sene yılbasına hamile girsem delikafadulden
ay valla cok harika olu ama negatif haberinide alırsamm aman allahım düşünemiyorum cok kötüü kafamçokkarıştı
ya akrep yanlis anlamazsan sana bi soru sorucam. sen asilamadan once bakireydin dimi? vajinismusu yenmek icin bebek mi dogurmak gerekio anlamadim da
yeni yıla umutla gir diye demiştim..hani yeni yıla nasıl girersen yıl öle geçer derler ya:)bak kendin diyosun negatif çıkarsa üzülcem diyee...üzülme diye ve daha garanti olur diye demiştim güzelim ama sen bilirsin yerimseniben
biliyorum canım geçen ay bende negatif diyince hastanedeki kız yıkıldım ama geçti tabiki üzülceksin ama kendini yıpratma negatifte olsa ama inşallah rabbim sesimizi duysun pozitiftir kendini kötüsüne hazırlı pozitif çıkarsa seviniriz hatta uçarız ama bu kadar sartlandırma emi belirti fln varmı?
slm canlarım ben geldim akreepp sana bi müjdem var ama yinede umutlandırmıyım canım arkadaşım üzülürsen bende üzülürüm biliyonmu kız aşılamada bebişin tutma ihtimali yüzde 99 muş aaaaa bu çok güzel yaaa:)))))
slm canlarım ben geldim akreepp sana bi müjdem var ama yinede umutlandırmıyım canım arkadaşım üzülürsen bende üzülürüm biliyonmu kız aşılamada bebişin tutma ihtimali yüzde 99 muş aaaaa bu çok güzel yaaa:)))))
inş canım hoş bulduk iki üç gündür sık giremiyorum ne gelişmeler var
umarim asilaman tutmustur
ya deryacım ya seni arıyorum coktandır bi türlü karsılasamadık ben var yaaa ben seni cokkkkkkkkkkkkk özledim
dayanamam kız negatife zarzor asılama yaptırdım allahım gördü ne zorluklarla yaptırdım neler cektim insallah hamileyimdirevim senlenir ya eşimle ben yüzümüze bakıp oturuyoruz 2 yıldan beri nebilim allah uzatmasın yavrucuklarımızı versin evimizi senlendirsin anneeeeeeeeeee korku bastı negatif olmasın yaa kızlar dua edin nolurrrrrrrrdelikafadulden
allah hepimize bebişlerimizi versin nasıl bi duygu acaba allah bilmiyenlerede yasatsın
canım benim bende seni çok özledim hepinizi çok özledim biliyosun göz probleminden dolayı giremedim şimdi iyi gözlerim damla yok artık gözlüklerim var öncedende vardı gözlük zaten
iyi canım gecmiş olsun cok sevindim yakında zaten kk kızlarının hepside gözlüklü olcakkk
:roflol:
güzelim inşallah tutmuştur da hamilesindir..kendim için nasıl dua ediyosam senin için isteyen herkes için aynı şekilde dua edicem..negatif olur diye korkma yaa...inşallah bebeğinin haberini alırız inşallahhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?