En erken hamilelik belirtileri

selam canımm haftasonu annemdeydim acayip kasıklarım ve karnımın alt kısmı ağrıdı ama daha 8-9 gün var adetime ama böyle dalağın şişer sancır ya öyledi heyecanlandım senden nbr şeker

ayy canım benimde okadar var bendede aynı sekilde agrılar var ben yarın test yaptırıcam kan testi insallah pozitif cıkar du adin kızz adet tarihim 5 ocak canım

yaw 3 aydir adetim 1 er hafta erken geliodu yani siklusum 25 gundu. bu ay gelmedi daha.normal adet tarihim bugun.dun test yaptim negatif.acaba sogan suyumu bozdu iyice duzenimi

umarım hamılesındır ıstersen kan testı yaptır onda yanlıs cıkma ıhtımalı yok herhalde. ınsaallah guzel haberı alırsın. ama stresten cogu kısının reglısı gec gelıyor burada ah bu stres yok mu duzenımızı bozduklava:

Akrepcimmmm kan testi yaptırırsan sonucu hemen yaz.. İnsalllah birimiz mutlu haberi alırız..
MAlum bızımkıler ocak ortasına kaldı.. Nazlı bebeklerimiz gelsınler de ..sağlıkla doğsunlar da 1 ay daha beklerız napalım..

kızlar kendniz fazla umutlandırmayın bende hamilelik belirtilerinin hepsi oldu ama yine hüsranla bittti üzülmenizi istemem inşallah siz hamilesinizdir inannın dün çokmutluydum kesin oldu diye ama yine olmamaış kızlar iiiiiiiiiiiiiiiiii akşamlar

Akkanarya ne zamandır bebek ıstıyordun canım ??? haklısın ben de hiç 2 çizgi görmedım daha.. ve zaten hıc belirtim de olmadı... ama yıne de her ay umutlandım.. başlarda normal karşıladım..son 3 ay kırmızıyı görünce ağladım... bu ay ınsallah hüsrana uğramayız diyerek 5 ayı doldurdum..

ay insallah güzel haberleri veririz kıslar bide neden ya asılamadan yarın 9 gün gececek kan testi için yeterli bi zaman değilmi
ne zaman yaptıraayım peki

ada nereye gidiyon kıs
akkanarya canım üzüldüm gecmiş olsun ama diğer aya insallah canım
incisu canım ayy meraklandım şimdi yarı insallah kırmızısız gecirirsin bide hiç test yaptırmadınmı canım insallah hamile haberleriyle bize dönersin canım benim

ayyyy canım evet hamile olabilirsin insallah hamilesindir ama nasıl test yaptırmıyosun ya kan estinde kesin cıkar nasıl sabrediyon kısss yarın bence bi kan testi yaptır sonuncuda bize belirt haaaaaaa

walla ümitlenmek istemıyorum arkadasım
biraz beklıyım henuz reglım gecmedı daha
gecsın 2-3 gun olmadı öyle yapıcam testi
inşallah hamişimdir:CüvCüv::CüvCüv:

ay insallah güzel haberleri veririz kıslar bide neden ya asılamadan yarın 9 gün gececek kan testi için yeterli bi zaman değilmi
ne zaman yaptıraayım peki

ya aslında yeterli 9 gün ama ben şartlandırdımya yapmıcam diye kendimi sanada ondan yapma dedim ama aşılama seninki yani günü belli benim günüm belli diil tamam yap ozaman ama şey erkende olabilir yani çıkmazsa üzülme kuşum inşallah çıkar dualarım seninle kaçta gidicen teste okul varda benim merak ederim okuldaki netten girer haberi alırım..süprizzzzz

biliyomusunuz arkadaşlar ben bu sitede hamilelik belirtileri, hamile kalma yolları, günleri, çayı çorbası derken kafamı karıştırdı.:)) Ama dikkat ettim son günlerde hakikaten göğüslerimin ucunda bi sızı, göbeğimde bi şişlik bi darlık anlayamadım. test yaptım ama tek çizgi(( acaba erken mi test yapıyorum adetime daha 5 gün var, heveslenmeden sakince beklemeliyim demi?

Bi de şu testi yapıp negatif çıkan ama hamile olan arkadaş kafamı karştırdı valla bebiş banada mı önce şak yapıyo acaba? hııı

canım ben bi sayfada bi arkadastan duymustum adet geçtikten 10 gün sonra bile idrarında çıkmamış bebiş 12.gün kanda çıkmış belki geç döllenmedir bekle bakalım birazcık daha

canım anca yarın akşam girerim siteye insallah hayırlı haberi verrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…