selam canımm haftasonu annemdeydim acayip kasıklarım ve karnımın alt kısmı ağrıdı ama daha 8-9 gün var adetime ama böyle dalağın şişer sancır ya öyledi heyecanlandım senden nbr şeker
yaw 3 aydir adetim 1 er hafta erken geliodu yani siklusum 25 gundu. bu ay gelmedi daha.normal adet tarihim bugun.dun test yaptim negatif.acaba sogan suyumu bozdu iyice duzenimi
ayy canım benimde okadar var bendede aynı sekilde agrılar var ben yarın test yaptırıcam kan testi insallah pozitif cıkar du adin kızz adet tarihim 5 ocak canım
ıncısu hamılelık belırtılrı de var ne zaman regl olacaksın duzenlımı. aslında test yapsan bellı olur canım. canım bebek ıstıyormuydun
ayyyy canım evet hamile olabilirsin insallah hamilesindir ama nasıl test yaptırmıyosun ya kan estinde kesin cıkar nasıl sabrediyon kısss yarın bence bi kan testi yaptır sonuncuda bize belirt haaaaaaa
ay insallah güzel haberleri veririz kıslar bide neden ya asılamadan yarın 9 gün gececek kan testi için yeterli bi zaman değilmi
ne zaman yaptıraayım peki
biliyomusunuz arkadaşlar ben bu sitede hamilelik belirtileri, hamile kalma yolları, günleri, çayı çorbası derken kafamı karıştırdı.:)) Ama dikkat ettim son günlerde hakikaten göğüslerimin ucunda bi sızı, göbeğimde bi şişlik bi darlık anlayamadım. test yaptım ama tek çizgi(( acaba erken mi test yapıyorum adetime daha 5 gün var, heveslenmeden sakince beklemeliyim demi?
Bi de şu testi yapıp negatif çıkan ama hamile olan arkadaş kafamı karştırdı valla bebiş banada mı önce şak yapıyo acaba? hııı
ya aslında yeterli 9 gün ama ben şartlandırdımya yapmıcam diye kendimi sanada ondan yapma dedim ama aşılama seninki yani günü belli benim günüm belli diil tamam yap ozaman ama şey erkende olabilir yani çıkmazsa üzülme kuşum inşallah çıkar dualarım seninle kaçta gidicen teste okul varda benim merak ederim okuldaki netten girer haberi alırım..süprizzzzz
canım anca yarın akşam girerim siteye insallah hayırlı haberi verrim
biliyomusunuz arkadaşlar ben bu sitede hamilelik belirtileri, hamile kalma yolları, günleri, çayı çorbası derken kafamı karıştırdı.:)) Ama dikkat ettim son günlerde hakikaten göğüslerimin ucunda bi sızı, göbeğimde bi şişlik bi darlık anlayamadım. test yaptım ama tek çizgi(( acaba erken mi test yapıyorum adetime daha 5 gün var, heveslenmeden sakince beklemeliyim demi?
Bi de şu testi yapıp negatif çıkan ama hamile olan arkadaş kafamı karştırdı valla bebiş banada mı önce şak yapıyo acaba? hııı[/QUOTi
idrar testimi adetine hemde daha 5 gün varr komik olmaya
cıkmazki adrar testinde kan testi yaptır canım idrar testi için cok erken valla adeti gecen hamilelerde bile zor görülen bi test idrar teti sen enisi kan testi yaptır dadlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?