En erken hamilelik belirtileri

kızlar ben çıkıyorum herkese ii geceler...bay bayyyyyyyyyyy

merhaba canım.kusurabakma canım ya geçmişi okuyordum mesajını görmedim.ben dra gittiğimde 4hafta 3 günlük hamileydim ve biz keseyi görmüştük.istersen 1-1,5 hafta sonra git dra o zaman görürsün keseyi.

saol canım cevabın için.yanlız bişey anlamadım son adetine göremi 4 hafta 3 günlükken keseyi gördünüz

günaydın kızlar yeni hamiş haberleri varmı geçmişe bakamıycak çok fazla

günaydın kıslarrrr kk' nin güllerii nasılsınısslaelaelaelaelae

Günaydın ndk cımmmmmm. Ben çok iyiyim bugün allahıma şükür. Bugün yine idrar testi yaptım. Merak ediyorum değerim yükseldimi diye. Ve 2. çizgi artık kırmızı oldu. Bu durumda değerim yükselmiş oluyo dimi:tomato:?

evet canıımmm çok şükür artık kesin hamilesiinnnn :sm_cool: geliyoo fıstığınnnnnn

salkla bebişini kucağına alırsın inşallah çok sevindim allah bebişine salık versin inşallah:CüvCüv:hihoyyytsositososito:sm_cool::lepi:

oyyy canım benimm kırmızılar mı geldii :çok üzgünüm: offff üsülme yaa:teselli: yeni ay yeni ümit biliyosunn :S

Eft canım :çok üzgünüm: Doğru söylüyosun ama sende bilirsinki ne kadar üzülmemeye çalışsakda elde olmuyo pek üzülmemek :çok üzgünüm:

evet canıımmm çok şükür artık kesin hamilesiinnnn :sm_cool: geliyoo fıstığınnnnnn

Offf Allahıma bin şükür. Ben kafayı yicem şimdiden acaip evhamlıyım. kafamçokkarıştı

Günaydın canım,kırmızıLar geLdi işde :çok üzgünüm:

Üsülme nolur tatlım ya. Bu ay olmadı ama öteki ay olur :teselli: hep dua edicem sizin için a.s.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…