suzancım hoşgeldin nasılsın sana bişey sorucam canım keseyi ne zaman görebilirim ben bana göre 3 haftalık hamişim ama son adet tarihime göre 5 haftalık ama dün doktora gitim henüz bişey görmedi sadece kalınlaşma başlamış dedi
saol canım cevabın için.yanlız bişey anlamadım son adetine göremi 4 hafta 3 günlükken keseyi gördünüz
Hiç iyi deilim ben:çok üzgünüm:
günaydın kıslarrrr kk' nin güllerii nasılsınısslaelaelaelaelae
Günaydın bebişlerrrrrrrrr. Nasılsınız?
Beyazcım noldu bitanem. Neden üzgünsün:1shok:
Günaydın ndk cımmmmmm. Ben çok iyiyim bugün allahıma şükür. Bugün yine idrar testi yaptım. Merak ediyorum değerim yükseldimi diye. Ve 2. çizgi artık kırmızı oldu. Bu durumda değerim yükselmiş oluyo dimi:tomato:?
Günaydın bebişlerrrrrrrrr. Nasılsınız?
Beyazcım noldu bitanem. Neden üzgünsün:1shok:
Günaydın ndk cımmmmmm. Ben çok iyiyim bugün allahıma şükür. Bugün yine idrar testi yaptım. Merak ediyorum değerim yükseldimi diye. Ve 2. çizgi artık kırmızı oldu. Bu durumda değerim yükselmiş oluyo dimi:tomato:?
oyyy canım benimm kırmızılar mı geldii :çok üzgünüm: offff üsülme yaa:teselli: yeni ay yeni ümit biliyosunn :S
evet canıımmm çok şükür artık kesin hamilesiinnnn :sm_cool: geliyoo fıstığınnnnnn
Günaydın canım,kırmızıLar geLdi işde :çok üzgünüm:
salkla bebişini kucağına alırsın inşallah çok sevindimallah bebişine salık versin inşallah:CüvCüv:hihoyyytsositososito:sm_cool::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?