En erken hamilelik belirtileri

kızlar bu hafta sonu ikl kez örğü örmeya başladım acayip zevkli bişe sitrese birrebir herkese tavsiye ediyorum bide benim örmemi görseniz çok komik şişleri tutmam olsun yünü tutmam olsun çok komik gümmekten kırılıyorum tabi ki çevremdekilerde kırmızıları düşünmeyin onu unutmak için elinize 2 şiş bir yün alın ve örgüye başlayı

beyazzcım ben daha regl olmadım. bu sabah test yaptım negatif.adet günümü 1 gün geçti artık testin pozitif cıkma ihtimali yok dimi

herkese gunaydın kızlar. kırmızılzr bızı yıldıramaz degılmı onun ıcın stres yok......... ocak ayı hepımız ıcın guzel olacak ınsaallahh

Ayy bende hayatımda hiç örmedim. Ama örmek istiyorum artık bende. Dediğin doğru ebrucum stres atmak için ideal.

muzijikucum yeni ürüyorum ya parmaklarım ağrıyor çok kötü ama gördüğüm o negetiften sonra beni güldüren tek şey oldu :teytey:

günaydın kıslar 7 gün geçti adetim oldu. 1 hafta geçince umutlanmıştım ama bu sabah bi de baktım ki olmuş.az az lekelenmeler vardı bazı belirtiler vardı ama maalesef oldu üzüldüüüm ((

günaydın şikkerlerrrrrrrrrrr benim ağrılar hala devam ediyor hiç durmadıki zaten. ilk defa böyle oldu ya inşallah sonuç istediğim gibi olur.ayrıca akıntım da bir garip bembeyaz. hamiş kızlarrrrrrrrrr sizde de böle bişi oldu muuuuuu

Kısssss gülşah benimde akıntım böle süt beyaz gibiydi. O gün test yaptım pozitif çıktı. Ayyyy inş. hamilesindir fıstık delikafadulden

gülşah1985 canım kaç gün geçti.bende de o tür akıntılar vardı 7 gün geçti çok umutlanmıştım.

günaydın kıslar 7 gün geçti adetim oldu. 1 hafta geçince umutlanmıştım ama bu sabah bi de baktım ki olmuş.az az lekelenmeler vardı bazı belirtiler vardı ama maalesef oldu üzüldüüüm ((

bende çok üzüldüm çido ama salık olsun kafaya takma mujiku ile ben unutmak için örgü yapıcaz ben başladım mujiku ise başlayacak istersen sende dene kaydirigubbakcemile3

Kısssss gülşah benimde akıntım böle süt beyaz gibiydi. O gün test yaptım pozitif çıktı. Ayyyy inş. hamilesindir fıstık delikafadulden

ayyyyyyy canım benim ya ne güzel konuşuyosun sen ağzından bal damlıyor sanki inşallah dediğin gibidirrrrrrrrr:1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…