En erken hamilelik belirtileri

Mozijiku senin kaç gün geçti test yaptın. benim 2 ay öncede 5 gün gecikti. şimdi 7 gün gecikti hormonlarımada baktırdım yani anormal bişi yok. bu ay soğan kürüne başlıcam.

kızlar akıntınız nasıl dı tam olarak anlatırnısınız bende de beyaz ama böle nasıl desem sanki çökülek gibi sizin akıntınızda mı bu şekilde yardımcı olabilirseniz

Mozijiku senin kaç gün geçti test yaptın. benim 2 ay öncede 5 gün gecikti. şimdi 7 gün gecikti hormonlarımada baktırdım yani anormal bişi yok. bu ay soğan kürüne başlıcam.

Cnm ben regl günümde baktım çok silik çıkmıştı. Olmam gerek tarih 25 aralıktı. Bugün yine yaptım artık kıpkırmızıhihoyyyt

kızlar akıntınız nasıl dı tam olarak anlatırnısınız bende de beyaz ama böle nasıl desem sanki çökülek gibi sizin akıntınızda mı bu şekilde yardımcı olabilirseniz

Cnm benim gelen akıntım süt gibi bembeyaz ve tortuluydu.

ben örgü bilmem ki hiç almadım elime zaten gündüz çalışıyorum akşamda yoruluyorum strese birebir diye duydum ama bilmem kii... ebru 1987 4 gün geçince test yaptım negatif. bugün sabah 8. gün olcaktı test alcaktım ama sabah öyle görünce

ayyyyyyh bir umut bendede o şekilde akıntılar var ama testte negatif çıkmıştı bu hafta içinde dişime dolgu yaptıracağımda kızlar eger gebelik var ise bir sorun olur mu acaba

kasık ağrım aşırı yorgunluk uyku akıntı lekelenmeler hiç iştahım yoktu ağız tadım yoktu hasta gibi bu belirtiler vardı bende belki bir umut üztüne görme olumu ki. gerçi çok sancılı olur benimki sabah ağrı kesici içtim.

slm kızlar ben geldim mavişçik nasıl gidiyo hamişlik bakalım:))))

ceylancım şafaklar yaklaşıyo artık senle bizim hayırlısı bakalım :)))

kıslar benim adetime 10 gün varken başladı bu ağrılar. midemle alt kısmı çok değişik bir şekilde ağrıyor. ilk defa böyle bir ağrı yaşadım sebebi inşalllahhh hamişliktendirrrrrrr

çidocum bende bilmiyordum bir tesr bir düz derken başladım örmeye :lepi:sende öğrenirsin bilen birinden yardım al bana görümcen öğretti bende ilk kez örüyorum ve çok güzel oluyor gebe kalıncada bebişime örücem ellerimle inşallah
:Saruboceq:

kıslar benim adetime 10 gün varken başladı bu ağrılar. midemle alt kısmı çok değişik bir şekilde ağrıyor. ilk defa böyle bir ağrı yaşadım sebebi inşalllahhh hamişliktendirrrrrrr

inşallah canım herkeste farklı farklı belirtiler oluyo inşallah seninki hamileliktendir bide benim gibi psikolojik olarak belirti yaşayanlar var senağlama

ceylanım çok güzel moral veriyorsun gümbür gümbür geldin :)))) umudum öbür ay dicem ama bilmiyorumda ara vermeyi düşünüyoruz çünkü sinüzüt var bende ilaç falan kullanayım diyorum. bakalım gidişata göre karar veririz.

Kızlar ya sogan kuru tam olarak neye ıyı gelıyor. Bırde tumurtaların gelısmesı yanı yumurtlaması ıcın bıldıgınız bır bıtkı falan var mı. Benım kınler yumurttlamıyormus doktor oyle dedı bu hafta yıne gıdecegım bakalım artık

canım bal tarçın çörekotu karışımının yumurtaları büyütüüğünü duymuştum denen istersen

Saol derya002 şimdilik çok şükür herşey yolunda gidiyor birde şu ağrılarım biraz dinse

olsun canım ağrı olur arada :))) oda tuzu biberi hani hamiş kalmadan önce bebişim için herşeye katlanırım yeterki gelsin diyoruzya şimdi birazcık fedakarlık zamanı işte annelik bu böyle bişey hep fedakarlık ben hasta olayım aman yavrum olmasın... benim biyerim ağarsın aman onun ağarmasın ... :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…