Mozijiku senin kaç gün geçti test yaptın. benim 2 ay öncede 5 gün gecikti. şimdi 7 gün gecikti hormonlarımada baktırdım yani anormal bişi yok. bu ay soğan kürüne başlıcam.
kızlar akıntınız nasıl dı tam olarak anlatırnısınız bende de beyaz ama böle nasıl desem sanki çökülek gibi sizin akıntınızda mı bu şekilde yardımcı olabilirseniz
Hamiş arakadaşlar sizdede karın ve kasık ağrıları oluyomu
günaydın mavişcim. Bende oluyo o dediklerinden. Hatta kasılmalar bile oluyo hafiften
ben örgü bilmem ki hiç almadım elime zaten gündüz çalışıyorum akşamda yoruluyorum strese birebir diye duydum ama bilmem kii... ebru 1987 4 gün geçince test yaptım negatif. bugün sabah 8. gün olcaktı test alcaktım ama sabah öyle görünce
kıslar benim adetime 10 gün varken başladı bu ağrılar. midemle alt kısmı çok değişik bir şekilde ağrıyor. ilk defa böyle bir ağrı yaşadım sebebi inşalllahhh hamişliktendirrrrrrr
kızlar ya sogan kuru tam olarak neye ıyı gelıyor. Bırde tumurtaların gelısmesı yanı yumurtlaması ıcın bıldıgınız bır bıtkı falan var mı. Benım kınler yumurttlamıyormus doktor oyle dedı bu hafta yıne gıdecegım bakalım artık
Saol derya002 şimdilik çok şükür herşey yolunda gidiyor birde şu ağrılarım biraz dinse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?