En erken hamilelik belirtileri

hamile kalan arkadaşlar sizde de bu tür adet gecikmeleri oldumu yani ben bazı arkadaşlara anlattım onlarda gün şaşırtıyordur. bizde de böyle oldu 1-2 ay içinde hamile kaldık dediler. yani bu tür sapmalar normalmiş.6-7 gün gecikip adet gören

ben adet görmeye başladım başlayalı hep gecikir canım hatta evlendiğim zaman bir buçuk ayda bir olurdum üçüncü ay hamiş kaldım halada öyle bazen 35 bazen 36 bazen 39 bazen 42 günde bile olduğum oluyor önceden gecikmiş adetimle doktora gittiğimde muayene etti ve yumurtalıkların gayet temiz ve sağlıklı dedi herkesin bünyesi farklı farklı senin kaç gün gecikiyor

Sagol mavıs ya bu karısımı deneyen var mı. Bu hafta doktora gıdecegım yıne bı gelısme yok derse baslarım acaba sogan kurunun faydası olur mu bırde nasıl yanı gunde kac kere sogan kuru ıcılıyor bende ıcsem faydası olurmu. Bılgısı olan arkadalar yardımcı olur musunuz

ayy bende sadece bende oluyo diye korkuyordum sen gittinmi doktora

Evet gittim cnm ama henüz keseyi göremedik. Çarşamba günü tekrar gidicez. Doktor büyük ihtimal keseyi görücez dedi:Saruboceq: Benim rahim geriye dönükmüş biraz o yüzden kasık ağrıların çok olabilir dedi. Ama normaldede zaten kasık ağrısı oluyor hamilelikte a.s.

ayyyyyyh bir umut bendede o şekilde akıntılar var ama testte negatif çıkmıştı bu hafta içinde dişime dolgu yaptıracağımda kızlar eger gebelik var ise bir sorun olur mu acaba

canım ya dolgu yaparken morfin vurmuyorlarmı uyuşturuyorlar. doktora sor yaptırmadan pek bi bilgim yok. sakıncalı olabilir belkide araştırmadan yaptırma sakın

canım ya dolgu yaparken morfin vurmuyorlarmı uyuşturuyorlar. doktora sor yaptırmadan pek bi bilgim yok. sakıncalı olabilir belkide araştırmadan yaptırma sakın

teşekkür ederim çidocum idrar testinde çıkmazmı acaba şuan adetime 1 hf var 5 ocak oooooooooooooooffffffffffffffffffff ya kafam karıştıkafamçokkarıştı

camımcım benim normalde hep 28 gün sürerdi. ama 2 ay önce 5 güngecikince doktora gittim yok bişi dedi.tahlillerde temiz çıktı. geçen ay normal oldu 28 sürdü.(geçen ay çalışma yoktu) bu ay da 7 gün gecince insan haliyle umutlanıyo. yani bekarkende normal olurdu bende pek öyle aman aman bi gecikme olmazdı

canım bende gittim bende göremedim henüz keseyi ama kalınlaşma başlamış dedi çarşamba gidicem bende senin ne kadarlık şimdi büyük ihtimalle çarşambada görünmeyebilir dedi bana

canım bende gittim bende göremedim henüz keseyi ama kalınlaşma başlamış dedi çarşamba gidicem bende senin ne kadarlık şimdi büyük ihtimalle çarşambada görünmeyebilir dedi bana

Valla cnm işte yaklaşık 4 haftalık sanırım. Sat 1 aralık benim. Benimkide görünmeyebilir çarşamba günü ama çalışmalar son hız sürüyo dedi doktor cumartesi günü. Bakalım hayırlısı cnm. Senin ne kadarlık ?

teşekkür ederim çidocum idrar testinde çıkmazmı acaba şuan adetime 1 hf var 5 ocak oooooooooooooooffffffffffffffffffff ya kafam karıştıkafamçokkarıştı

CANIM ÇIKMAZ DAHA 1 HAFTA VARSA. SEN DOLGU İŞİNİ ERTELE BEN 3 AYDIR DOLGU YAPTIRAMIYORUM HAMİŞİMDİR DİYE DOKTORUM YAPILMAZ DEMİŞTİ. REGL DÖNEMİNDE YAPTIR CANIM BENDE ÖYLE YAPTIRCAM EĞER KIRMIZI KARTI YERSEM :çok üzgünüm:

OHH OHH NE GÜSEL AYNI AYDA DOĞURCAKSINISSS. İNŞALLAH BİZLERDE SİZE KATILIRIZ KIZLARR DUA EDİN BİSEDEE :çok üzgünüm:

kız adetine çok varmış daha bence yapma. sabret sabret güzelim sabret.beklemek çok kötü hayatımın her alanında bişeyleri bekledeim hep. hele her ay olcakmı olmayacakmı. tutcakmı tutmayacakmı inan çok zorç bunu herkes yaşamıştır. bence bu işi kafada bitirsek. öbrü ay hiç bişey olmayacakmış gibi. çünkü bazı yerde okuduğum arkadaşlar kafadan bitirmiş bu olayı ve o ayda hamiş kalmışlardı

bende öle yapim olmazsa ya

canım benim son adetime göre 5 haftalık ama bana göre 3 haftalık felan doktor da zaten 3 -3.5 haftalık gibi bişey dedi ama hesaplarken heralde sat göre hesaplıcaklar

canım benim son adetime göre 5 haftalık ama bana göre 3 haftalık felan doktor da zaten 3 -3.5 haftalık gibi bişey dedi ama hesaplarken heralde sat göre hesaplıcaklar

Evet cnm benimde sata göre bakıyolarmış.

muzijiko sen kür falan uyguladın mı canım

Cnm ben ilk denemede kaldım. Tedaviye gerek kalmadı.

ewet gebelikler ve doğum yapacağınız tahmini tarihleriniz sizin sat ınıza göre hesap yapılıyor bu sebeple bebişiniz her ay bir kaç hafta gelişimi geri olarak gözükebilir ama siz gebe kaldıgınız tarihten eminseniz korkmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…