hamile kalan arkadaşlar sizde de bu tür adet gecikmeleri oldumu yani ben bazı arkadaşlara anlattım onlarda gün şaşırtıyordur. bizde de böyle oldu 1-2 ay içinde hamile kaldık dediler. yani bu tür sapmalar normalmiş.6-7 gün gecikip adet gören
ayy bende sadece bende oluyo diye korkuyordum sen gittinmi doktora
ayyyyyyh bir umut bendede o şekilde akıntılar var ama testte negatif çıkmıştı bu hafta içinde dişime dolgu yaptıracağımda kızlar eger gebelik var ise bir sorun olur mu acaba
canım ya dolgu yaparken morfin vurmuyorlarmı uyuşturuyorlar. doktora sor yaptırmadan pek bi bilgim yok. sakıncalı olabilir belkide araştırmadan yaptırma sakın
ben adet görmeye başladım başlayalı hep gecikir canım hatta evlendiğim zaman bir buçuk ayda bir olurdum üçüncü ay hamiş kaldım halada öyle bazen 35 bazen 36 bazen 39 bazen 42 günde bile olduğum oluyor önceden gecikmiş adetimle doktora gittiğimde muayene etti ve yumurtalıkların gayet temiz ve sağlıklı dedi herkesin bünyesi farklı farklı senin kaç gün gecikiyor
evet gittim cnm ama henüz keseyi göremedik. çarşamba günü tekrar gidicez. Doktor büyük ihtimal keseyi görücez dedi:saruboceq: Benim rahim geriye dönükmüş biraz o yüzden kasık ağrıların çok olabilir dedi. Ama normaldede zaten kasık ağrısı oluyor hamilelikte a.s.
canım bende gittim bende göremedim henüz keseyi ama kalınlaşma başlamış dedi çarşamba gidicem bende senin ne kadarlık şimdi büyük ihtimalle çarşambada görünmeyebilir dedi bana
teşekkür ederim çidocum idrar testinde çıkmazmı acaba şuan adetime 1 hf var 5 ocak oooooooooooooooffffffffffffffffffff ya kafam karıştıkafamçokkarıştı
canım bende gittim bende göremedim henüz keseyi ama kalınlaşma başlamış dedi çarşamba gidicem bende senin ne kadarlık şimdi büyük ihtimalle çarşambada görünmeyebilir dedi bana
teşekkür ederim çidocum idrar testinde çıkmazmı acaba şuan adetime 1 hf var 5 ocak oooooooooooooooffffffffffffffffffff ya kafam karıştıkafamçokkarıştı
CANIM ÇIKMAZ DAHA 1 HAFTA VARSA. SEN DOLGU İŞİNİ ERTELE BEN 3 AYDIR DOLGU YAPTIRAMIYORUM HAMİŞİMDİR DİYE DOKTORUM YAPILMAZ DEMİŞTİ. REGL DÖNEMİNDE YAPTIR CANIM BENDE ÖYLE YAPTIRCAM EĞER KIRMIZI KARTI YERSEM :çok üzgünüm:
valla cnm işte yaklaşık 4 haftalık sanırım. Sat 1 aralık benim. Benimkide görünmeyebilir çarşamba günü ama çalışmalar son hız sürüyo dedi doktor cumartesi günü. Bakalım hayırlısı cnm. Senin ne kadarlık ?
maviş83 ne zaman sürede hamile kaldın ve uyguladığın bi kür falan varmıydı.
canım benim son adetime göre 5 haftalık ama bana göre 3 haftalık felan doktor da zaten 3 -3.5 haftalık gibi bişey dedi ama hesaplarken heralde sat göre hesaplıcaklar
muzijiko sen kür falan uyguladın mı canım
canım benim son adetime göre 5 haftalık ama bana göre 3 haftalık felan doktor da zaten 3 -3.5 haftalık gibi bişey dedi ama hesaplarken heralde sat göre hesaplıcaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?