En erken hamilelik belirtileri

Ben tedaviyle kaldığım için biliyorum büyük ihtimalle bayramın 1.günü yani ayın 8inde kaldım

çokj zor oldu ama gördük mavişcim, çok minikti ama bende 10 gün sonra tekrar gidicem, çok minikti, mercimeğin yarısı kadardı.. çok heycanlı dimi canım

evet canım güzel bi duygu allah isteyen herkese yaşatsın canım bişey sorucam ben anlamadım canım doktorun keseyi nasıl gördüğünü sen eminmisin keseyi gördüğünden çünkü benimkide toplu iğne ucu kadarmış ama sadece kalınlaşma başlamış dedi onun dışında bişey söylemedi canım elinde kağıt varmı ultrason kağıdı onun yan tarafında mm yazar kaç yazıyo

merhaba kızlar nasılsınız.yeni annelerimize benden bir öneri mide bulantılarınıza ayva iyi gelir.ayva mideyi biraz yatıştırıtor.ben ayva sayesinde o kusma dönemlerini çok hafif atlattım.İnşallah sizdede işe yarar.

saol canım iyiyiz sen nasılsın bebiş nasıl karnın büyüdümü

Evet canım gördük ultrasonla ama kağıdı bende yok dr da, haftaya tekrar gidince bi kere daha bakacak karşılaştırmak için bende kalsın haftaya ikisini birden veririm dedi

Off kızLar bu ne hızz =))

Bi kaç saattir bakamıyorum hiç nerelere gelmiş sayfalar =)))
Bugün çıkdımı hiç hamiş haberi ?
=))

Suzan merhabalar tatlı anne nasılsın bakıyım işlerin yoğunluğundan hiç bakamadım
Yeni hamiş varsa Tebrikler.....

Off kızLar bu ne hızz =))

Bi kaç saattir bakamıyorum hiç nerelere gelmiş sayfalar =)))
Bugün çıkdımı hiç hamiş haberi ?
=))

İlk zamanlar okuma çabasına girerdim ama artık okumuyorum kaldığım yerden devam ediyorumkaydirigubbakcemile5

Canım benim merhabalar...
İyiyiz hamile kalmayı bekliyoruzzz
Hepinize iyi Geceler ..İyi belirti konuşmalar..:1hug:

ne iyi geceleri kız gece oldu diye çalışmalara erken mi başlıcankaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: iyi akşamlar canım.görüşürüz.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…