En erken hamilelik belirtileri


Tatlım o zaman yarın sabah ilk idrarınla bi tane daha yap bence zaten varsa yarın dahada belirgin çıkıcaktır :Saruboceq:
 
slm kızlar nasılsınız. cumadan bri doğru dürüst gelemedim yıl sonu işleri vardı hiç kafamı kaldıramadım. ne var ne yok geçmişi okuyacak zamanım da yok varmı yeni hamiş. özlemozz hamile galiba hadi bakalım ii hberlerle gelin. eskilerden varmı hamiş yazın bi zahmet.
 
iyiyim canımmm... doktordan geldim şimdi,minicik bişi gördüm :)))))) çok heycanlandım canım ya.....dr işte burda deyince garip oldum... sen gitttin mi dr a?
 
mrb kızlar varmı yeni hamiş haberleri özmemcim inşallah hakkında hayırlısı olsun iyi haberlerle gelirsin inşallah hihoyyyt:Saruboceq:
 
silik çizgim bile çıkmadı bu sefer kızlar (( çok kaptırdım kendimi ama sanırım benim sadece adet düzenim bozulduuuu (
 
iyiyim canımmm... doktordan geldim şimdi,minicik bişi gördüm :)))))) çok heycanlandım canım ya.....dr işte burda deyince garip oldum... sen gitttin mi dr a?


Ayyyyy harikasın ya. Çok sevindimmmmmhihoyyyt. Ben gittim cnm ama cumartesi keseyi göremedik. Çarşamba tekrar çağırdı o gün görebilceğimizi söyledi. Senin ne kadarlıkmış şimdi bebişşin?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…