canım benim biraz karışık yaa nasıl anlatıyım reglim normalde hep iki gün öne atar ekimin otuzunda regli oldum o ay doğum kontrol hapı kullandım 21 gün, bu sefer kasımın 23ünde hastalandım yani düzenim bozuldu bebişimiz olmasına karar verincede son adet günüme göre yumurtlama dönemimi hesaplayıp çalışmalara başladık şimdi hastalanmıyorum ama ne zaman hastalanmam gerektiğinide tam olarak bilmiyorum muallaktayım yani ama belirtiler var yaklaşık bir haftadan fazladır göğüslerim felaket ağrıyo ara ara kasıklarıma ağrı giriyo bilmiyorum yani ikinci testide en son cumartesi günü yaptım
gün asiri etcende neara birikecek bu spermler cancazim. bosaldigi an otomatik dolusmuyoya sperm dedigin.. doktorlar öyle diyorlar
Tatlım o zaman yarın sabah ilk idrarınla bi tane daha yap bence zaten varsa yarın dahada belirgin çıkıcaktır :Saruboceq:
yine yarına kadar beklemek düştü :) saol cnm bnm
şimdi gidip alsam yapsam ? :S
Aslında olur yani sonuçta silik bir çizgin çıkmış ilk idrarınlada yapman şart değil. Sen bilirsin cnm :1hug:
dayanamıyorum yapıcam bena.s
iyiyim canımmm... doktordan geldim şimdi,minicik bişi gördüm :)))))) çok heycanlandım canım ya.....dr işte burda deyince garip oldum... sen gitttin mi dr a?
silik çizgim bile çıkmadı bu sefer kızlar(( çok kaptırdım kendimi ama sanırım benim sadece adet düzenim bozulduuuu (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?