iyiyim canımmm... doktordan geldim şimdi,minicik bişi gördüm :)))))) çok heycanlandım canım ya.....dr işte burda deyince garip oldum... sen gitttin mi dr a?
iyiyim canımmm... doktordan geldim şimdi,minicik bişi gördüm :)))))) çok heycanlandım canım ya.....dr işte burda deyince garip oldum... sen gitttin mi dr a?
silik çizgim bile çıkmadı bu sefer kızlar(( çok kaptırdım kendimi ama sanırım benim sadece adet düzenim bozulduuuu (
hay Allah ya..kan testi mi yaptırsan emin olmak için?????
bilmiyorum biraz daha bekliyim diyorum bu üçüncü idrar testiydi yaptığım artık ümidi kestim galiba:çok üzgünüm:
bilmiyorum biraz daha bekliyim diyorum bu üçüncü idrar testiydi yaptığım artık ümidi kestim galiba:çok üzgünüm:
Ayyyyy harikasın ya. Çok sevindimmmmmhihoyyyt. Ben gittim cnm ama cumartesi keseyi göremedik. Çarşamba tekrar çağırdı o gün görebilceğimizi söyledi. Senin ne kadarlıkmış şimdi bebişşin?
4 hafta 5 günlük canım ya... zTEN DOKTOR GÖRMEK ÇOK ZOR AMA BAKALIM DEDİ, ÇOK MİNİKTİ, MERCİMEĞİN YARISI KADARMIŞ :sm_cool: BENDE HAFTAYA CUMA TEKRAR GİDİCEM CANIM...
negüsel yaaa..:dance:çok sewiniyorum senin mozijukunun we bütün hamişşlerin adına ben..siz böyle sewindikçe bis de sewinioruss...:lepi:
Ayy bebişim ne kadar minik. İnş. bende görürüm çarşamba günü :Saruboceq: Artık gerçekten hamilesin :CüvCüv: :teytey::dance:
DOKTORUM REGL 10 GÜN GEÇİNCE YANİ 6.HAFTANIN İÇİNDEYKEN ÇOK RAHAT GÖRÜNÜR DEDİ.... ÇOK MİNİKTİ EVET.. ÇOK ZOR GÖRDÜK AMA O BİLE HEYECANA YETTİhihoyyyt
yaaa ama bende anne olmak istiyorum yaa...adetimden 3 gün geçti ama test yapmıcam çünkü yapıorum testi 1 saat sonra adet oluyorum ama her ay kesin üstünden 1 hafta geçmiş oluyo....bide fitil hakkında bilgisi olan varmı.arkasından kesin hamile kalırsın diolar bana
süperrrrrrr şükürler olsun delikafadulden cnm ya sendede sırt ağrısı varmı ? öldürdü beni bugün bide hiç midem bulanmadı şimdiye kadar oda başladı fisfisfis
HEMDE NASIL CANIM YA.. BAZEN SANKİ BELİM KOPACAK SANIYORUM, BİDE ARA ARA KASIKLARIMA SANKİ BIÇAK GİRİYOR, DR NORMAL DEDİ BENİM MİDEM GEÇEN
HAFTA ÇOK BULANIYODU ŞİMDİ DAHA AZ AMA ABRA ARA BULANTIM OLUYO,İLK 3 AY OLACAKMIŞ CANIM AMA O BİLE GÜZELhihoyyyt SENİN NE KADARLIKMIŞ CANIM BEBİŞİN
shekercim hoşgeldin canım bende cumartesi gittim doktora benimkide toplu iğne ucu kadar dedi keseyi göremedik ama tam olarak çarşamba gidicem tekrar sen gördünmü keseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?