En erken hamilelik belirtileri

iyiyim canımmm... doktordan geldim şimdi,minicik bişi gördüm :)))))) çok heycanlandım canım ya.....dr işte burda deyince garip oldum... sen gitttin mi dr a?

negüsel yaaa..:dance:çok sewiniyorum senin mozijukunun we bütün hamişşlerin adına ben..siz böyle sewindikçe bis de sewinioruss...:lepi:

özlemozz canım sıkma canını be olsun bu ay olmasa bi daha ki her yeni ay yni umut demek. sıkma canını bak aynı dertten bizde muzdaripiz. allah hayırlısıyla versin inşallah. sıkma canını adetlerin bozulduysa bile üzeltilir ondan kolay ne var.

iyiyim canımmm... doktordan geldim şimdi,minicik bişi gördüm :)))))) çok heycanlandım canım ya.....dr işte burda deyince garip oldum... sen gitttin mi dr a?

shekercim gebelik kesesini gördünmü yani ah çok gözel bir duygu allah tamamına erdirsin inşallah şimdi gördüğün o minicik şey her kontrole gitmende seni şaşırtacak degişecek o değişimlere sende şaşıracaksın allahım kucagında görmekte nasip etsin inşallah:Saruboceq:

bende 3 kez idrar testi yptım sonunda kan testide yptım umutlarını kırmak istemem özlemcim ama sanırım hjamiş değilsin canım ya üzülme bende üzüldüm ama neye fayda durmak yola devam :)

Ayyyyy harikasın ya. Çok sevindimmmmmhihoyyyt. Ben gittim cnm ama cumartesi keseyi göremedik. Çarşamba tekrar çağırdı o gün görebilceğimizi söyledi. Senin ne kadarlıkmış şimdi bebişşin?

4 hafta 5 günlük canım ya... zTEN DOKTOR GÖRMEK ÇOK ZOR AMA BAKALIM DEDİ, ÇOK MİNİKTİ, MERCİMEĞİN YARISI KADARMIŞ :sm_cool: BENDE HAFTAYA CUMA TEKRAR GİDİCEM CANIM...

4 hafta 5 günlük canım ya... zTEN DOKTOR GÖRMEK ÇOK ZOR AMA BAKALIM DEDİ, ÇOK MİNİKTİ, MERCİMEĞİN YARISI KADARMIŞ :sm_cool: BENDE HAFTAYA CUMA TEKRAR GİDİCEM CANIM...

Ayy bebişim ne kadar minik. İnş. bende görürüm çarşamba günü :Saruboceq: Artık gerçekten hamilesin :CüvCüv: :teytey::dance:

Ayy bebişim ne kadar minik. İnş. bende görürüm çarşamba günü :Saruboceq: Artık gerçekten hamilesin :CüvCüv: :teytey::dance:

DOKTORUM REGL 10 GÜN GEÇİNCE YANİ 6.HAFTANIN İÇİNDEYKEN ÇOK RAHAT GÖRÜNÜR DEDİ.... ÇOK MİNİKTİ EVET.. ÇOK ZOR GÖRDÜK AMA O BİLE HEYECANA YETTİhihoyyyt

yaaa ama bende anne olmak istiyorum yaa...adetimden 3 gün geçti ama test yapmıcam çünkü yapıorum testi 1 saat sonra adet oluyorum ama her ay kesin üstünden 1 hafta geçmiş oluyo....bide fitil hakkında bilgisi olan varmı.arkasından kesin hamile kalırsın diolar bana

DOKTORUM REGL 10 GÜN GEÇİNCE YANİ 6.HAFTANIN İÇİNDEYKEN ÇOK RAHAT GÖRÜNÜR DEDİ.... ÇOK MİNİKTİ EVET.. ÇOK ZOR GÖRDÜK AMA O BİLE HEYECANA YETTİhihoyyyt

süperrrrrrr şükürler olsun delikafadulden cnm ya sendede sırt ağrısı varmı ? öldürdü beni bugün bide hiç midem bulanmadı şimdiye kadar oda başladı fisfisfis

Shekercim hoşgeldin canım bende cumartesi gittim doktora benimkide toplu iğne ucu kadar dedi keseyi göremedik ama tam olarak çarşamba gidicem tekrar sen gördünmü keseyi

:Saruboceq:
İNŞALLAH CANIM YA....:Saruboceq::Saruboceq:

süperrrrrrr şükürler olsun delikafadulden cnm ya sendede sırt ağrısı varmı ? öldürdü beni bugün bide hiç midem bulanmadı şimdiye kadar oda başladı fisfisfis

HEMDE NASIL CANIM YA.. BAZEN SANKİ BELİM KOPACAK SANIYORUM, BİDE ARA ARA KASIKLARIMA SANKİ BIÇAK GİRİYOR, DR NORMAL DEDİ BENİM MİDEM GEÇEN
HAFTA ÇOK BULANIYODU ŞİMDİ DAHA AZ AMA ABRA ARA BULANTIM OLUYO,İLK 3 AY OLACAKMIŞ CANIM AMA O BİLE GÜZELhihoyyyt SENİN NE KADARLIKMIŞ CANIM BEBİŞİN

Doktor o gün bişey söylemedi. Sanırım keseyi görmeyi bekliyor. Bakalım hayırlısı. Çarşamba bian önce gelsin artık. Bende görmek istiyorum minik meleğimi:CüvCüv:

Buarada ben kaçar bebişler hepinizi öpüyorum kocaman a.s.:1hug:

shekercim hoşgeldin canım bende cumartesi gittim doktora benimkide toplu iğne ucu kadar dedi keseyi göremedik ama tam olarak çarşamba gidicem tekrar sen gördünmü keseyi

çokj zor oldu ama gördük mavişcim, çok minikti ama bende 10 gün sonra tekrar gidicem, çok minikti, mercimeğin yarısı kadardı.. çok heycanlı dimi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…