En erken hamilelik belirtileri

saol mawişcim..ay ebru deli olduk he belirti bulacaz diye kendimizde..dün akşam üzeri ööle bişe farkettim ama bilmiyorum belirtimidir nedir..amann neyse düşünmicem...mawiş duymadım yaa..çok şaşırdım..nazarımız değdi kadına

zuzucuk seninle günmüz aynı galiba bakalım ne olacak eper günün geçerse ne zaman test yapmayı düşünüyosun....

evet canım nazar değdirdiniz yok çağla bile hamile bi biz kalamaıyoz dediniz bek kaybetti kızcaz şaka bi yana canım ama ben gerçekten üzüldüm ve korktum

vallahi deli olduk acaba bu belirtimi şu belirtimi diye amabenim bu aydan hiç bir beklentim kalmadı adetime 1 haf az kaldı daha ortada folyok yumurta yok neyse adet alursam üzülmicem dişime dolgu yaptırıp tekrar devam durmak yokdelikafadulden::lepi:kaydirigubbakcemile3

zuzucuk seninle günmüz aynı galiba bakalım ne olacak eper günün geçerse ne zaman test yapmayı düşünüyosun....

serdim hesaplayıcılar bugün diyo ama bana fazla erken gibi geldi 1i yazdırdım..enson 4ünde olmuştum..dün dayanamayıp test yaptım ama negatif tabi..ben ümitli diiilim bu ay pek ama tabi rabbim isterse olurr demi..olmassam eğer pazartesi kan testi yaptırırım sanırım canım...
evet canım nazar değdirdiniz yok çağla bile hamile bi biz kalamaıyoz dediniz bek kaybetti kızcaz şaka bi yana canım ama ben gerçekten üzüldüm ve korktum

no panic hayatım..güzel düşünücez herşeyi..bol dua edicez şiş göbekli tombiş bi kadın ol 9 ay diye:)))

zuzucuk test için acele etmişsin bende erkenden yapardım artık kendime söz verdim benimde son adet tariğim 4 aralık seninle günlerimiz aynı bakalım en geç perşembe günü olmazsak günümüz geçti diyebiliriz seni bilmem ama ben sanki her an olacakmışım gibi hissediyorum herşeyin hayırlısı perşembe günü haberleşelim mutlaka....

kzlar beninde sat hesaplayıcılara göre 4 aralık ama bende adet belirtileri de yok hamilelik belirtileride ooofffff ya kafam karışıyor ama bana görrede adetim 5 aralık saddece midemde reflü gibi şeyler olmaya başladı bügün sizcce bu belirtimidir

Günaydın fıstıklarrrrrr. Nasılsınız? Çağla şıkeli bende okudum şimdi. Çok üzüldüm ve korktum ayrıca. Allah korusun bebişlerimizi:Saruboceq:

kıslar ya hamişşş olup da belirti yazan arkadaşlar,göğüs ucunun çewresinde pütürlenme gibi bişe mi yazmıştı ben öyle bişey okudum gibi hatırlıyorumda???

Zuzucum bu pütürlenme dediğin şey meme ucuna doğru olan küçük bezelerde benimde şişkinlik olmuştu. a.s.

olabilir tatlım benimde midemde yanma hissi vardı ve reflü gibi olmuştum bide ben ağzıma geliyodu acı su CADIARZU

muzijiku cum bendeki acı değil daha çok ekşimsi üşüttüm mü acaba

günaydın kıslaar evet sabah sabah gazteyi bi açtım çağla şıkeli okudum üzüldüm. dünde tam bu ünlüleri konuşmuştuk hemen nasıl hamile kalıyorlar diye. Aman kızlar dikkat edin kendinize hamile arkadaşlar. ilk üç ay çok önemli biliyorsunuz

muzijiku cum bendeki acı değil daha çok ekşimsi üşüttüm mü acaba

Valla olabilir cnm . Bu hamileliğin belli bir belirtisi yok işte herşeye benziyo. Beklemekten başka çare yok:1hug:

Evet çidocum ya allah bebişlerimizi korusun

sabah sabah iyi bi haber yok mu kızlaar. hamiş yok sanırım. dün adetim olmuştu.buğünde çok az oluyo. menopozamı giriyorum nee (( zaten geç oldu. öbür ay soğan kürüne başlıcam. adete 15 gün kala.bakalım içebilecekmiyim.......

taam cicimm haberleşelim tabii..ikimisde olmayıs iişallah...
Zuzucum bu pütürlenme dediğin şey meme ucuna doğru olan küçük bezelerde benimde şişkinlik olmuştu. a.s.

du bi açıp bakiiimmm...kaydirigubbakcemile3hıı yokk bu da tutmadı..benim alt tarata en dış kısmında..ay Allah'ım yaa neler söylüyorumm-tatlicadiarzu-

kız ceylanım sen kütahyadamısın profiline baktım eşim asker bayramda 9 gün boyunca ordaydım. vazod aresim çekindikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…