kızlar duydunuzmu çağla şikel bebişini kaybetmiş çok üzüldüm
saol mawişcim..ay ebru deli olduk he belirti bulacaz diye kendimizde..dün akşam üzeri ööle bişe farkettim ama bilmiyorum belirtimidir nedir..amann neyse düşünmicem...mawiş duymadım yaa..çok şaşırdım..nazarımız değdi kadına
zuzucuk seninle günmüz aynı galiba bakalım ne olacak eper günün geçerse ne zaman test yapmayı düşünüyosun....
evet canım nazar değdirdiniz yok çağla bile hamile bi biz kalamaıyoz dediniz bek kaybetti kızcaz şaka bi yana canım ama ben gerçekten üzüldüm ve korktum
zuzucuk test için acele etmişsin bende erkenden yapardım artık kendime söz verdim benimde son adet tariğim 4 aralık seninle günlerimiz aynı bakalım en geç perşembe günü olmazsak günümüz geçti diyebiliriz seni bilmem ama ben sanki her an olacakmışım gibi hissediyorum herşeyin hayırlısı perşembe günü haberleşelim mutlaka....
kıslar ya hamişşş olup da belirti yazan arkadaşlar,göğüs ucunun çewresinde pütürlenme gibi bişe mi yazmıştı ben öyle bişey okudum gibi hatırlıyorumda???
kzlar beninde sat hesaplayıcılara göre 4 aralık ama bende adet belirtileri de yok hamilelik belirtileride ooofffff ya kafam karışıyor ama bana görrede adetim 5 aralık saddece midemde reflü gibi şeyler olmaya başladı bügün sizcce bu belirtimidir
muzijiku cum bendeki acı değil daha çok ekşimsi üşüttüm mü acaba
günaydın kıslaar evet sabah sabah gazteyi bi açtım çağla şıkeli okudum üzüldüm. dünde tam bu ünlüleri konuşmuştuk hemen nasıl hamile kalıyorlar diye. Aman kızlar dikkat edin kendinize hamile arkadaşlar. ilk üç ay çok önemli biliyorsunuz
muzijiku cum bendeki acı değil daha çok ekşimsi üşüttüm mü acaba
zuzucuk test için acele etmişsin bende erkenden yapardım artık kendime söz verdim benimde son adet tariğim 4 aralık seninle günlerimiz aynı bakalım en geç perşembe günü olmazsak günümüz geçti diyebiliriz seni bilmem ama ben sanki her an olacakmışım gibi hissediyorum herşeyin hayırlısı perşembe günü haberleşelim mutlaka....
Zuzucum bu pütürlenme dediğin şey meme ucuna doğru olan küçük bezelerde benimde şişkinlik olmuştu. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?