kız ceylanım sen kütahyadamısın profiline baktım eşim asker bayramda 9 gün boyunca ordaydım. vazod aresim çekindikk
Zuzuum inanmıyorum testmi yaptın duramadın dimi. biraz bekle.
yaa artık her belirtiyi bişeylere yorumluyoz bende öyleyim göbeğimde bi sancı var hamilemiyim. ay başım ağrıdı hamilemiyim. birazda psikolojik sanırım bendeki uff ufff...
folicim bitmişti dün çidom..almaya gittim bi de baktım test alıwermişim..ewe geldim bi de baktım yapıwermişim :)) çıkmadı bişe tabi..ya yokk ya da erken..ama yok galiba..
Evet keşke önceden girseydin misafir ederdim bir daha gelirken msj at bayramda da İstanbuldaydım ama erken dönmüştük beğendinmi
ceylanım 2 bayramdır ordaydım. öğretmen evinde kaldık. eşim kısa dönem askerlik yapıyo Ocak 18 de bitiyo askerliği. yani bi daha çoook sonra gezmeye gideriz. güzel kütahya beğendim. küçük bi yer. doy doy çok güzeldi beğendim olsa yerim valla.
folicim bitmişti dün çidom..almaya gittim bi de baktım test alıwermişim..ewe geldim bi de baktım yapıwermişim :)) çıkmadı bişe tabi..ya yokk ya da erken..ama yok galiba..
Canım pataklayacağım seni geçen ay bizim dolduruşumuza geldin hadi bu ay ne oldu bekle demedim mi??klava: klava:
Günaydın gülşahcımmmmm. Naber?
iyidir güzel ve tatlı hamiş bayannnnnn senden naber?:1hug::1hug:
Saol bitanem nolsun heyecanla yarını bekliyorumyerimseniben
yarın ne varki canım ??:bbo:
yarın ne varki canım ??:bbo:
Yarın tekrar kan testlerim yapılcak ve ultrason. İnş. keseyi bu sefer görücez doktor öyle demişti son gittiğimizde:Saruboceq::Saruboceq:
bebişin naz yapıyo sana kız göstermiyo kendisini :dilcikar: inşallah yarın görürsün keseciği canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?