En erken hamilelik belirtileri

du bi açıp bakiiimmm...kaydirigubbakcemile3hıı yokk bu da tutmadı..benim alt tarata en dış kısmında..ay Allah'ım yaa neler söylüyorumm-tatlicadiarzu-[/QUOTE]

:roflol: artık gizlimiz saklımız kalmadı zaten. herşeyimizi konuşuyoruz :roflol:

Zuzuum inanmıyorum testmi yaptın duramadın dimi. biraz bekle.
yaa artık her belirtiyi bişeylere yorumluyoz bende öyleyim göbeğimde bi sancı var hamilemiyim. ay başım ağrıdı hamilemiyim. birazda psikolojik sanırım bendeki uff ufff...

kız ceylanım sen kütahyadamısın profiline baktım eşim asker bayramda 9 gün boyunca ordaydım. vazod aresim çekindikk

Evet keşke önceden girseydin misafir ederdim bir daha gelirken msj at bayramda da İstanbuldaydım ama erken dönmüştük beğendinmi Kütahya'yı

folicim bitmişti dün çidom..almaya gittim bi de baktım test alıwermişim..ewe geldim bi de baktım yapıwermişim :)) çıkmadı bişe tabi..ya yokk ya da erken..ama yok galiba..

Kızlar kendisi sınamayın sonra çok üzülürsünüz yapmayın havalarda çok soğudu üşütmüşsünüzdür..

folicim bitmişti dün çidom..almaya gittim bi de baktım test alıwermişim..ewe geldim bi de baktım yapıwermişim :)) çıkmadı bişe tabi..ya yokk ya da erken..ama yok galiba..

Canım pataklayacağım seni geçen ay bizim dolduruşumuza geldin hadi bu ay ne oldu bekle demedim mi??klava:klava:

Zuzuum neden yok diyorsun. kırmızıları görene kadar umut var. takma kafana. kendini bi uğraşa falan ver. böyle beklemek çok kötü. Benim rüyalarıma giriyordu bi bakmışım adetim olmuş rüyamda yok böyle bişey yaa. takma şekerim umudun olsun beklemek zor ama yapcak bişi yok ki...İnşallah belirtilerin doğru yöndedir İnş. vardır bebiş.:CüvCüv:

Canım pataklayacağım seni geçen ay bizim dolduruşumuza geldin hadi bu ay ne oldu bekle demedim mi??klava:klava:

şeytan dürttü...kaydirigubbakcemile2 aldım dersimi yawrum zaten..ööle sakin sakin bekliyorum günümü..bidaha erkenden yapmam,sinir bişey...

şu ecznelerde satılan hızlı gebelik varmış biraz pahalıymış ama hemen sonuç veriyormuş beklemeye gerek kalmadan sonuç elinde bi yerden duymuştum ama hiç alıp denemedim.

günaydın kızlar ben geldim bu arada aşkolsun zuzuu hani test yapmıcaktık hem daha çok erken tutunmaya çalısıyo daha bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…