En erken hamilelik belirtileri

KIZLARRRRRRRRRRRRRR SİZE BİRŞEY SORUCAM,BENİM YUMURTLAMA GÜNÜM DÜN DÜ AMA UYGUN ORTAM OLMADI...ŞANSIMI KAYBETMİŞ Mİ OLUYORUM BU AY İÇİN(oklava:

yok yok çalışmaya devam et bak benim bi hafta geçti hala çalışıyorum adet olana kadar çalışmakta fayda var :1rolleyes:

günaydın kızlar ben geldim bu arada aşkolsun zuzuu hani test yapmıcaktık hem daha çok erken tutunmaya çalısıyo daha bebişler

haklısın hayatım ya çok sorry..yapmadım sayalımyerimseniben çok datlusunn..kulağa ne hoş geliyooo:CüvCüv:

mozijikuuu ayyyy ne haycanlı yaa..yarın ilk buluşman olcak inşallah melekinlenn...:dance: :dance:

tamam ama geçen sefer söz vermedin şimdi söz ver adet 2 gün geçince test yapıcaz tamammı netdi adet tarihin takipteyim haklava:

taam şekerumm..söz bidaa sabırsızlık yokk..a.s.netten bakınca bugün diye çıkıyo ama bana erken gibi geldi ben 1i diye bekliyorum..perşembeden itibaren geçmiş diye sayıcam..tabi geçerse..

taam şekerumm..söz bidaa sabırsızlık yokk..a.s.netten bakınca bugün diye çıkıyo ama bana erken gibi geldi ben 1i diye bekliyorum..perşembeden itibaren geçmiş diye sayıcam..tabi geçerse..

tamam o zaman cuma günü yaparız tatlım zaten geçicek hepimizin adeti 9 ay kırmızı mırmızı yok

tamam o zaman cuma günü yaparız tatlım zaten geçicek hepimizin adeti 9 ay kırmızı mırmızı yok

yawrum senin ağzından bal damlıyo bugün..cuma erken gibi..geçerse eğer pztyi bekliyim tam olsun diyorum..pzt sabah kan testine hemen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…