İnş. cnm keşke görebilsem valla rahatlıcam o zaman birazcık
İnş. cnm keşke görebilsem valla rahatlıcam o zaman birazcık
KIZLARRRRRRRRRRRRRR SİZE BİRŞEY SORUCAM,BENİM YUMURTLAMA GÜNÜM DÜN DÜ AMA UYGUN ORTAM OLMADI...ŞANSIMI KAYBETMİŞ Mİ OLUYORUM BU AY İÇİNİÇİNİ FERAH TUT CANIM YARIN GÖRECEKSİN İNŞALLAHHHHHHHHHHH:ecrin_bebek:
KIZLARRRRRRRRRRRRRR SİZE BİRŞEY SORUCAM,BENİM YUMURTLAMA GÜNÜM DÜN DÜ AMA UYGUN ORTAM OLMADI...ŞANSIMI KAYBETMİŞ Mİ OLUYORUM BU AY İÇİN( oklava:
görüceksin bitanem yarın merak etme..
İÇİNİ FERAH TUT CANIM YARIN GÖRECEKSİN İNŞALLAHHHHHHHHHHH:ecrin_bebek:
ÜZÜLMÜŞTÜM....SEVİNDİM ŞİMDİ:))delikafaduldenDURMAK YOK GÜNAŞIRI ÇALIŞMALARA DEVAM.....:teytey:
KIZLARRRRRRRRRRRRRR SİZE BİRŞEY SORUCAM,BENİM YUMURTLAMA GÜNÜM DÜN DÜ AMA UYGUN ORTAM OLMADI...ŞANSIMI KAYBETMİŞ Mİ OLUYORUM BU AY İÇİN( oklava:
günaydın kızlar ben geldim bu arada aşkolsun zuzuu hani test yapmıcaktık hem daha çok erken tutunmaya çalısıyo daha bebişler
ŞU HALİMİZE BAKIN:roflol:yok yok çalışmaya devam et bak benim bi hafta geçti hala çalışıyorum adet olana kadar çalışmakta fayda var :1rolleyes:
mozijikuuu ayyyy ne haycanlı yaa..yarın ilk buluşman olcak inşallah melekinlenn...:dance: :dance:
haklısın hayatım ya çok sorry..yapmadım sayalımyerimseniben çok datlusunn..kulağa ne hoş geliyooo:CüvCüv:
tamam ama geçen sefer söz vermedin şimdi söz ver adet 2 gün geçince test yapıcaz tamammı netdi adet tarihin takipteyim haklava:
taam şekerumm..söz bidaa sabırsızlık yokk..a.s.netten bakınca bugün diye çıkıyo ama bana erken gibi geldi ben 1i diye bekliyorum..perşembeden itibaren geçmiş diye sayıcam..tabi geçerse..
günaydın kızlarrr nasılsınız? nasıl gidio çalışmalar?? :)))) varmı yeni haberler?
günaydın valla benden haber yok çalışmalara devam ..:jeyyar:
ŞU HALİMİZE BAKIN:roflol:
tamam o zaman cuma günü yaparız tatlım zaten geçicek hepimizin adeti 9 ay kırmızı mırmızı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?