En erken hamilelik belirtileri

Evet cnm ya benimde ağrım felan kalmadı. Bu iyiye işaretmi acaba? Folik asit bende içmeye devam ediyorum. Allah bebişlerimizi bize bağışlasın. Umarım iyi haberlerle çıkarız doktordan

canım çok üzüldüm inan kan testi falan yaptırmadım ben bidaha fakat cumartesi doktora gittim doktor herşey normal demişti düşük tehlikesi için ilaç verdi birde bu akşam kontrolüm var hayırlısı inş. Herşey yolundadır umarım allahım sen bebişlerimizi koru umarım handan kürtaja gerek kalmaz canım sen hamileliğini öğrendikten sonra doktora gitmişmiydin hiç

canım handanımm ne denir ki böyle bi durumda... şefaatçin olacak inşallah seninn. içini ferah tut yeniden hamile kalacaksın en kısa zamanda... yaşadığın olay çok acı ama allah korusun sakat olsaydı daha çok kahrolurdun hergün... biliyosun ki hamile kalabiliyorsun. yeniden kalacaksın... allah sabır versin canım

dualarımız Seninle Bak Öyle düşünme ya allah korusun özel insan olarak yetiştirmek zorunda kalsaydın,Hayırlısı böyleymiş Sen adağını yapmışken böyle olduysa ne mutlu sana Allah daha büyük acılar çekmeni istememiş Daha küçüçükken nasıl koruyabilirdin yafrum lütfen kendi harap etme
Seninleyiz .........

çok saol ndkcım rabbim sizlere versin en kısa zamanda ben bi süre düşünmem artık hep düşürme korkusu yaşarım şuan psikolojim çok kötü kendime ne zaman gelirsem o zaman olur bilmiyorum..haklısın allahım acıdı banada bebegimede erken aldı demekki tek tesellim bu zaten , doktora gitmemştim daha maviş bugunlerde gitmeyi planlıodum olmadı işte ,

akrep hanımefendi çok ayıp etmişsin. biz burda hepimiz aynı badirelerden geçtiğimiz için birbirimize kenetlendik.. ve herkes brbirine destek olmaya çalışıyor burda.herkes birbirinin daha yüzünü bile görmeden onun için dualar ediyor ve ediyoruz..

çok bilmiş filan gibi laflar hiç hoş değil. eve t çok bilmişiz hepimiz. ben ve bir çok arkadaşım bilmediğimiz şeyleri öğrendik bu topicte. öyleki hayatta bilemeyeceğim şeylerdi bunlar.

ceylan kimseyi listeye almamazlık yapmadı bu zamana kadar.. mecburiyetide yok.. ama yindede bizlere umut olsun diye herkesi tek tek defalarca değiştirerek listeyi düzenliyor. kırıcı olmasan tabiki yazardı senide. demekki çok kırdın ki yazmadı. daha düzgün bir dille anlatabilirdin.

stresliysen bizde stresteyiz kardeşşşşşşş...ama kimseye laf uzatıp hakaret etmiyoruz...edenleride esefle kınarızzzzzzzzz..

a.s. canımmm en azından hamile kalabiliyorsun ndk nin dediği gibi, bunu bilmek bile dünyalara bedel, bebeğin hazır olduğunda sana geri dönecektir tatlım. eşin nasıl? oda cok üzülmüştür dimi.

Dşük için ilaç verdi doktor tamamen düşsün die şimdi onu içiyorum cuma günü kontrole gidicem içim temizlenmemişse kürtaj olucam kıslar nolurr dua edin kürtaj olmayayım o kadarını kaldıramam

canım ben de geçen yıl şubat ayında düşük yaptım dr ne söylesem boş dedi yani sebepler çok dedi ya sakat olsaydı ne yapacaksın dedi ben mahvoldum nasıl ağlıyordum anlatamam hıçkıra hıçkıra dr eşime şimdiye kadar hiçbir hasta beni bu derece etkilememişti demiş çok içten ağlıyordum yaşamayan gerçekten bilemez rabbim düşmanıma yaşatmasın ama ne diyordum biliyomusun demek ki hayırsız olacakmış rabbim nasip etmedi ne iyi kulmuşum dedim.kürtaj olacağım gün ameliyathaneye geçtim uyuşturdular filan .uyandığımda bir çocuk sesiyle uyandım yan taraftan getirmişler yeni doğmuş bir çocuk onu görünce yine ağlamaya başladım ama nasıl ağlıyorum dr elimi tuttu o çocuk son şans dedi tüp bebekmiş ve daha şansları kalmamış ama sen gençsin daha birsürü çocuğun olacak belki de dedi ne mutluki doğurgan bir annesin dedi.. ya işte böle yaşandı ve bitti ama yılmak yok çalışmalara devam..::teytey::teytey:

ah canım ya keşke gitseydin gerçi olacağı varsa her türlü olur ama yinede gitseydin daha iyi olurdu bende senin gibi gitmeyecektim doktora allah razı olsun ceylan ndk patricia güzelgözlüm beni ikna ettiler ben cumartesi gitttim iyikide gitmişim doktor ilaçlarımı verdi herşey allahtan hayırlısı buymuş demekki

:enbuyukkk:

:lepi::enbuyukkk:

Handancım bir psikastriste görüşmen bence bu durumu senin çabuk atlatmanı sağlayacaktır

canım benim allahın takdiri. demekki büyüsede sağlıklı bi birey olamayacaktı.. düşükler için öyle derler hep.. çok üzüldüm bitanem.. ama kendini böyle teselli et en azından.. veeeeeeeee demekki hamiş kalabiliyosun ..:jeyyar: bunu bilmek bile yetter insana be canım:1hug:

Saol gülşah çok zor ya kendimi nerelre koycagımı bilemiyorum hep aglamak istiyorum işyerinde zor tutuyorum kendimi bende kürtaj olmam inş ya peki sonra hamile kalabildimi bi sorun oldumu anlatırmısın bana herşeyi

patcia eşim bana destek olmak için iyi görünmeye çalışıyor ama doktorda nası yıkıldıgını gördüm bana hiisettirmiyor ama oda çok kötü

hepinizden allah razı olsun saolun kıslar kimseyle paylaşamadıklarımı sizle paylaşıyorum

Gülşah1985 Çok haklısın bitanem Yılmak yok Geçenlerde bir topic vardı düşük yapmak mı yoksa olmaması herkesin yorumunu okudum düşük demiş Çünkü birdaha şansları olabilir
Handan herşey normal mi bildiğim kadarıyla kan uyuşması olan ailelerde de düşük yapıyor Bir muayene olsan...

handan2546 sen bir daha hamile kalamamaktan korkuyorsun bak çoğu topiclerde bulunuyorum neler neler okuyorum Hele geçenlerde biri 4 düşük yapmış 5.de hamile ya o garibi düşün lütfen Handancım Güçlü ol Daha hayatta nelerle karşılaşacağız kimbilir..

Ikimizinde kan grubu aynı ceylancım kan uyuşmazlıgında farklı oluo bildigim kadarıyla demi

Kan uyuşmazlığı adından da anlaşılacağı üzere anne ve babanın kan grupları arasında uygunsuzluk olmasıdır. İnsan kan grupları A, B, AB, ve O olarak 4 türdür. Bunun yanı sıra D faktörü adı verilen Rh faktörü de pozitif ya da negatif olabilir. Anne karnındaki bebeğin uyuşmazlıktan etkilenebilmesi için bebeğin kan grubu ile anneninkinin uyumsuz olması, bebeğin kanının anne kanı ile temas etmesi, ve annenin bağışıklık sisteminin bu duruma cevap olarak antikor üretmesi gerekir. En sık rastlanılan uygunsuzluk Rh uygunsuzluğudur. Bu durumda baba Rh(+) iken anne Rh(-)dir. Eğer bebek de Rh (+) olursa bebeğin kanındaki bu Rh faktörü anne kanına geçer ve annenin bağışıklık sitemi Rh faktörünü ortadan kaldırmak için antikor adı verilen maddeler üretir. Bu nedenle ilk bebek durumdan etkilenmez. Rh uygunsuzluğundan sadece Baba pozitif anne negatif iken söz edilebilir. Baba negatif anne pozitif ise uyuşmazlık önemli değildir.

:1hug:

handancım dua etki yüzünü görmeden kokusunu almadan sesini duymadan onu emzirmeden onu kaybettin ya bunların hepsini yaşasaydında bebişini öle kaybetseydin onun ömrü o kadar mı rabbin bundan sonraki bebişlerine uzun salıklı ömürler versin inşallah üğzme kendini daha fazla

Bak çok iyi anlıyoruz seni belki içinden diyorsun ki,anlamıyorsunuz ama canım özel biri yetiştirmektense böylesi daha hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…