canım ben çok şükür iyiyim haftasonu olan ağrılarım kalmadı ben zaten cumartesi doktora gittiğimde bana düşük tehlikesi için ilaç vermişti onu hala kullanıyorum bide folik asit kullanıyorum akşama kontrolüm var inş. Herşey yolundadır
şimdi iiyim 2 gün yattım evde kanamam agrım vardı ama şimdi iiyim psikolojik açıdan iyi degilim sadece , işe ggeldim kafam dagılsın die evde sürekli aglıyorum çünkü , çok dikkat edin kızlar gerçi ben bişe yapmadım ama olmayınca olmuyor genede kendimi suçluyorum bebegimi koruyamadım gibi hissediyorum..
Maviş canım kantesti yaptırdınmı tekrar degerlerini takipet canım yükselmesine bak çok dikkatli ol allahım senin bebegini korusun inş.
Ben hastaneye gittigimde degerim 3,7 e düşmüştü
evet kırılmıstım ama sonra arkadaslar acıklama yaptılar ve ben sana ondan sonra mesajla paylasımlarda bulunmustum ama cvp gelmemişti sorun değil dedim şimdi sen cok sacma yapıyosun o listeye ismimi yazınca nolucakki hayretsinya senin eline mi kaldı hamileliğimiz sacmalama inat etmişde sinirlenmiste kaile almamısta benim ismimi yazmamıs takan kim ya o kadar önemli zannetme kendini hayret bişey ya
çok saol ndkcım rabbim sizlere versin en kısa zamanda ben bi süre düşünmem artık hep düşürme korkusu yaşarım şuan psikolojim çok kötü kendime ne zaman gelirsem o zaman olur bilmiyorum..haklısın allahım acıdı banada bebegimede erken aldı demekki tek tesellim bu zaten , doktora gitmemştim daha maviş bugunlerde gitmeyi planlıodum olmadı işte ,
Dşük için ilaç verdi doktor tamamen düşsün die şimdi onu içiyorum cuma günü kontrole gidicem içim temizlenmemişse kürtaj olucam kıslar nolurr dua edin kürtaj olmayayım o kadarını kaldıramam
günaydın
benim bebegim annesini terk etti melek olup uçtusenağlama düştü bebegim
çok saol ndkcım rabbim sizlere versin en kısa zamanda ben bi süre düşünmem artık hep düşürme korkusu yaşarım şuan psikolojim çok kötü kendime ne zaman gelirsem o zaman olur bilmiyorum..haklısın allahım acıdı banada bebegimede erken aldı demekki tek tesellim bu zaten , doktora gitmemştim daha maviş bugunlerde gitmeyi planlıodum olmadı işte ,
akrep hanımefendi çok ayıp etmişsin. biz burda hepimiz aynı badirelerden geçtiğimiz için birbirimize kenetlendik.. ve herkes brbirine destek olmaya çalışıyor burda.herkes birbirinin daha yüzünü bile görmeden onun için dualar ediyor ve ediyoruz..
çok bilmiş filan gibi laflar hiç hoş değil. eve t çok bilmişiz hepimiz. ben ve bir çok arkadaşım bilmediğimiz şeyleri öğrendik bu topicte. öyleki hayatta bilemeyeceğim şeylerdi bunlar.
ceylan kimseyi listeye almamazlık yapmadı bu zamana kadar.. mecburiyetide yok.. ama yindede bizlere umut olsun diye herkesi tek tek defalarca değiştirerek listeyi düzenliyor. kırıcı olmasan tabiki yazardı senide. demekki çok kırdın ki yazmadı. daha düzgün bir dille anlatabilirdin.
stresliysen bizde stresteyiz kardeşşşşşşş...ama kimseye laf uzatıp hakaret etmiyoruz...edenleride esefle kınarızzzzzzzzz..
Ikimizinde kan grubu aynı ceylancım kan uyuşmazlıgında farklı oluo bildigim kadarıyla demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?