En erken hamilelik belirtileri

günaydın kızlar dün yaşanan tartışma beni ve eminim sizleide çok üzmüştür eminim inşallah bu tarz tartışmalar 2008 yılıyla son bulur ve tekrarları inşallah birdaha yaşanmaz inşallah

Yaşamın kaynağı Sevgi ise sevgi bir tutku, tutku bir amaç, amaç bir şeyleri birileriyle paylaşmaksa, paylaşmak dostluk, dostluk hatırlamaksa eğer hep aklımdasınız! Yeni yılda da dostluğumuzun daha da pekişmesi ve ebedi olması dileğimle daha nice MUTLU YILLARA!
2009 yılı herkese tüm dostlarıma başta sağlık, mutluluk, başarı, bol kazanç ve sağlıklı MELEK hatta MELEKLER versin inşallah Yeni yılınız kutlu olsun hihoyyytdelikafadulden:enbuyukkk:

iyi beyazcım sen nasılsın geçmişi okudum üzüldüm ama eminim her iki arkadaşta kı günü unutacaklar ve hiçbir şey olmamış gibi dostluklarına devam edecekler ben inanıyorum çünkü bizi bizden başka kimse anlamaz

beyazcım ben 5 ocakta adet olacam dün bir ara kasıklarım ağrıdı o kadar oda çok sürmedi geçti şimdiye kadar çoktan kasıklarımın ağrıması şişmesi gögüslerimin şişmesi gerekti aama hiç bir adet belirtisi yok bu iyi birşey midir acaba tatilden sonra inşallar size kırmızılar geldi demem

İnŞaLLah canım,benimde oluyodu öyle,ama kırmızılar geldi=(
Kendini çok kaptırma canım benim,yinede ümidini kaybetme..

Günaydınlar Bol hamişli Yıllar Dileğiyle..

canım ceylanım, düz yazılanları okudumda çok üzüldüm, boşver yüzlerce insanla tanıştık bu sitede uzun zamandır. e aralarından bir tanesininde böyle tezat ve anlamsız şeyler yazması normaldir dimi. boşver istemeyenleri almayalım lısteye. sen ben ndk güzel gözlüm dahada listemize katılmak isteyen arkadaşlar sana özelden mesaj atsın tarihini öyle kendi aramızda liste yapalım:jeyyar: çünkü biz burda bir birimize umut verdikçe bu umudu nedense kırmak isteyenler var gördüğüm kadarıyla. he o arkadasa burdan bi cevabım olacak. bizler gerçekten cok yoğun çalıştığımız için listeyi ceylan kadar takip edemiyoruz. o yuzden listeyı o takip ediyor. (hani çok bilmiş gibi laflar ediyorsun ya ona istinaden soylüyorum bunuda) kimse kendi kendine gelin güvey oluypta yapmıyor liste falan.

günaydın zillilerrr yeni yıl hepimise bebişler getirsin inşallahhhhhhhh...

dünkü tatsızlığı okudumm ve inanamadımm. gereksiz yere polemikler yaşanmış. çok üzüldüm. bu listeye isim eklemek çok basit arada atlanılmış olabiliyor. akrepcim bunu sana daha önceden de anlattığımı ve inandırdığımı sanıyordum, demekki sen beni kaale almamışsın. böyle birşeyden dolayı sert çıkışlar hoş değil. isim yazılsa nolurr yazılmasa nolurr birbirimizi kırmak üzmek daha mı iyi? burda ne güzel dostluklar kurduk dertleşiyoruz... ufacık şeylerden kırılırsak birbirimize atıp tutarsak burada toplanmamızın ne anlamı kalır. zaten hepimiz hassas dönemlerdeyiz... bide bunları düşünmeyelim

günaydınn kıslar yeni yıl herkese huzur sağlık para ve bebek getirsin. inşallah 2009 da hepimiz hamile kalırız nufüs patlaması olur yav.Rabbim kadınlar kulübünde çocuk isteyen herkesin kucağına çocuk nasip etsin.mutlu yıllar... :)))

günaydı nsabah sekerlerı bugun moreller nasıl bakalım.......... bende gecen ay gordugum ruyanın aynısıns gordum. yanı bende yıne bebıs yok herhalde.............. bu arada gece gırer herkesın yenı yılını kutlarım ama ıyılıklerıyle kotuluklerıyle bır sene daha gerıde kaldı bu arada bır yas daha yaslandık bunu bırının soylemesı lazımdı yanı 23 oldum sayılır. herkese yenı yıl once saglık mutluluk vede bebıs getırı ınsaallah

Serdi İnşallah hamilesindir Çünkü sende listede en eskilerdensin zamanın geldi senenin en uğuru sen ol inşallah

günaydın ceylancım nasılsın

İyiyim canım sen nasılsın??
Kütahya'da lapa lapa kar yağıyor İnşallah 2009 hepimize uğurlu gelir :1hug:

ya bırde merhaba ndk cıgım. ya ben adacayı yagını aldım senın soyledıgın herhalde degılmı. ıdrar yolları ıltıhapları ıcın. yalnız aktarlardakı adam veve ıcındekı kagıtta bır fıncan suya 2.3 damla katarak ıcın dıyordu. bende ıctım ama sen baska bır yol soylemıstın onuda yapayımmı. kız tam bebek yaparken basına bırsey gelmez dımı benemkının. sen denedınmı alcagını soylemıstın

Kıs sende yaşlanıyorsan biz ne yapalım Tüm dileklerin gerçek olsun İnşallah Hadi bugün senenin son hamişlerini görelim

ya handan cok uzuldum. nasıl oldu ne zaman oldu oooffff ya allahım ınsaallah herkese bebek verır vede kucagımıza almayı nasıp eder. arkadasım cok gecmıs olsun baska dıyecek bırsey bulamıyorum..............

GÜNAYDIN

BENİM BEBEGİM ANNESİNİ TERK ETTİ MELEK OLUP UÇTUsenağlama DÜŞTÜ BEBEGİM

Çok üzüldüm bitanem çok büyük talihsizlik olmuş.Allah kısa zamanda kucağını sağlıklı evladınla meleğinle doldursun Geçmiş olsun Acını yüreğimde hissettim:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…