beyazcım ben 5 ocakta adet olacam dün bir ara kasıklarım ağrıdı o kadar oda çok sürmedi geçti şimdiye kadar çoktan kasıklarımın ağrıması şişmesi gögüslerimin şişmesi gerekti aama hiç bir adet belirtisi yok bu iyi birşey midir acaba tatilden sonra inşallar size kırmızılar geldi demem
Günaydınlar Bol hamişli Yıllar Dileğiyle..
günaydın kızlar herkeze selamlar bekleyiş sürüyor zuzucuk sende varmı bi gelişme bende henüz bişey yok bakalım önemli olan yarının gelip geçmesi ondan sonra artık günümüz geçti diye saymaya başlarız tabii bugün ve yarını atlatırsak çok heycanlıyım ... hayırlısı bakalım test yapmamak için kendimi zor tutuyorum. zaten evde test yok olsa hemen yaparım çünki.......
günaydın ceylancım nasılsın
günaydı nsabah sekerlerı bugun moreller nasıl bakalım.......... bende gecen ay gordugum ruyanın aynısıns gordum. yanı bende yıne bebıs yok herhalde.............. bu arada gece gırer herkesın yenı yılını kutlarım ama ıyılıklerıyle kotuluklerıyle bır sene daha gerıde kaldı bu arada bır yas daha yaslandık bunu bırının soylemesı lazımdı yanı 23 oldum sayılır. herkese yenı yıl once saglık mutluluk vede bebıs getırı ınsaallah
GÜNAYDIN
BENİM BEBEGİM ANNESİNİ TERK ETTİ MELEK OLUP UÇTUsenağlama DÜŞTÜ BEBEGİM
GÜNAYDIN
BENİM BEBEGİM ANNESİNİ TERK ETTİ MELEK OLUP UÇTUsenağlama DÜŞTÜ BEBEGİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?