GÜNAYDIN
BENİM BEBEGİM ANNESİNİ TERK ETTİ MELEK OLUP UÇTUsenağlama DÜŞTÜ BEBEGİM
Mozijiku sen doktora gittinmi canım benim randevum akşam 6,30 da iş çıkışı gitcem
GÜNAYDIN
BENİM BEBEGİM ANNESİNİ TERK ETTİ MELEK OLUP UÇTUsenağlama DÜŞTÜ BEBEGİM
Saolun kızlar allahım sizin bebişlerinize uzun ömürler versin
pazar günü eyüp sultana gidicem demiştim ya gittik eşimle adagımızı kestik duamızı ettik tam çıktık eyüp sultandan arabaya giderken bi agrı girdi belimekanamam oldu hemen hastaneye gittik düşürüosun dedi doktor dünyam başıma yıkıldı , çok dua ettim allahıma saglıklı sıhhatli olsun die demekki kısmet degilmişdoktor dedi zaten bi sakatlık oldugu için tutmamıştır üzülme senin için daha iyi erken düşmesi dedi , ama ne kadar küçük olursa olsun o benim bebegimdi allahım hiçbirinize yaşatmasın bu acıyı kızlar kendime gelemedim hala yeni yıla bebegimizle giricez die çok sevinmiştik yeni yıla girmek istemiyorum..
sabah hastaneye gittim cnm. Kan ve idrar verdim. Sonuçları alıp akşam 5.30 da gidicem doktora. Sen nasılsın buarada? Ağrın felan varmı?
Dşük için ilaç verdi doktor tamamen düşsün die şimdi onu içiyorum cuma günü kontrole gidicem içim temizlenmemişse kürtaj olucam kıslar nolurr dua edin kürtaj olmayayım o kadarını kaldıramam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?