En erken hamilelik belirtileri

GÜNAYDIN

BENİM BEBEGİM ANNESİNİ TERK ETTİ MELEK OLUP UÇTUsenağlama DÜŞTÜ BEBEGİM

çok üzüldüm allah yar ve yardımcın olsun sana şefahatçi olmuş bebişin üzülme annenin bebişi için döktüğü her göz yaşı rahmetli için ızdıraptır ne olur aglama biliyorum zor ama onun için üzülme allahım en kısa zamanda unu elbette unutturmaz ama acını hafifletecek yeni bir bebiş sahibi olman dileği ile canım :1no2::teselli:

Handaaaan canım ayy çok üzüldüm yaaaa nasıl oldu öyle allahım sen bizi ve bebişlerimizi koru

arkadaşlar diğer hamişlerimizden uzak olsun inşallah kızlar neolur bebişlerinize ve kendinize çok dikkat edin

Saolun kızlar allahım sizin bebişlerinize uzun ömürler versin

pazar günü eyüp sultana gidicem demiştim ya gittik eşimle adagımızı kestik duamızı ettik tam çıktık eyüp sultandan arabaya giderken bi agrı girdi belimekanamam oldu hemen hastaneye gittik düşürüosun dedi doktor dünyam başıma yıkıldı , çok dua ettim allahıma saglıklı sıhhatli olsun die demekki kısmet degilmiş doktor dedi zaten bi sakatlık oldugu için tutmamıştır üzülme senin için daha iyi erken düşmesi dedi , ama ne kadar küçük olursa olsun o benim bebegimdi allahım hiçbirinize yaşatmasın bu acıyı kızlar kendime gelemedim hala yeni yıla bebegimizle giricez die çok sevinmiştik yeni yıla girmek istemiyorum..

Kızlar günaydın herkese buarada. Handanı duyunca yıkıldım inanınki :çok üzgünüm: Umarım kendi sağlığında birşey yoktur. Yavrusu melek olup uçtu ama mutlaka ona geri dönecektir. Geçmiş olsun Handancım. Biz herzaman yanındayız acını azda olsa hafifletmeye çalışırız. a.s.:teselli: Allah bebeklerimiz korusun

şimdi iiyim 2 gün yattım evde kanamam agrım vardı ama şimdi iiyim psikolojik açıdan iyi degilim sadece , işe ggeldim kafam dagılsın die evde sürekli aglıyorum çünkü , çok dikkat edin kızlar gerçi ben bişe yapmadım ama olmayınca olmuyor genede kendimi suçluyorum bebegimi koruyamadım gibi hissediyorum..

Maviş canım kantesti yaptırdınmı tekrar degerlerini takipet canım yükselmesine bak çok dikkatli ol allahım senin bebegini korusun inş.

Ben hastaneye gittigimde degerim 3,7 e düşmüştü

Ayy handancım üzülme ya gerçi demesi kolay demekki kısmet değilmiş allahım hayırlısını nasip etsin herkese doktorun belkide doğru söylüyor bi terslik vardı tutunamadı bebişin belkide böylesi daha hayırlıydı senin için

camın çok üzüldüm senağlama:roflol:

Dşük için ilaç verdi doktor tamamen düşsün die şimdi onu içiyorum cuma günü kontrole gidicem içim temizlenmemişse kürtaj olucam kıslar nolurr dua edin kürtaj olmayayım o kadarını kaldıramam

sabah hastaneye gittim cnm. Kan ve idrar verdim. Sonuçları alıp akşam 5.30 da gidicem doktora. Sen nasılsın buarada? Ağrın felan varmı?

canım ben çok şükür iyiyim haftasonu olan ağrılarım kalmadı ben zaten cumartesi doktora gittiğimde bana düşük tehlikesi için ilaç vermişti onu hala kullanıyorum bide folik asit kullanıyorum akşama kontrolüm var inş. Herşey yolundadır

Dşük için ilaç verdi doktor tamamen düşsün die şimdi onu içiyorum cuma günü kontrole gidicem içim temizlenmemişse kürtaj olucam kıslar nolurr dua edin kürtaj olmayayım o kadarını kaldıramam

Dualarımız seninle handancım. İnan çok üzüldüm kendime oldu sanki :çok üzgünüm:

kızlar hamile kalmak için can attığınızı biliyorum. ceylanla beraber internetten aldığımız bir ürünü test ettik ve doktorumun dediği tarihle uydu.
kızlar gittigidiyor.comda uygun fiyatlı ovulasyon testleri var,
bakın saydıklarımın hepsi aynı tarihi veriyor.
vaginadan gelen akıntı
ateş ölçme yöntemi
ovulasyon testi
ve en onemlisi doktorumun verdiği tarih
he bunu alınca hemen hamiş olacaksınız diye bir şey yok, belki başka problemleriniz vardır mutlaka doktora gözükün. bende ne yazıkkı prolactin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…