En erken hamilelik belirtileri

bencede hamilesin cnm..kan testi yaptırsaydın ya güzelim ya..silik çizgiyi görsem soluğu labaratuvarda alıcam valla..

sadece ışıkta görünüyorsa belki göz yanılmasıdır asllı..

bencede hamilesin inşallah eşin yanılıyordur bu günün ilk hal-milesi ve 2008 in son hamiş haberini vern sen oldun galiba aslıcım tebrik ederim canım

Kızlar Yavaş yavaş 2008 bitmesine saatler kaldı Hepimizin Dileği gerçek olsun ..
Meleklerimiz gelsinler........

Kızlar benden bu günlük bu kadar çıkacağım artık hepinize 2009 yılınız sağlık mutluluk bol kazanç ve bebiş getirmesini diliyorum ve hepinizi öpüyorum herkes kib mutlu yıllar ve iyi akşamlar

kızlar bu eşimle beraber ikinci yeni yıl gecemiz inşallah seneye 3 kişi oluruz bu gecede..inşallah 2009 da hamile haberlerimiz hergün dahada artar..dileyen herkese bebek nasip etsin Allahım bu yılda..nice yıllaraaaaaaaaaaa

inşallah kızlar güzel dilekleriniz için çok tesekkürler pazartesıye kadar bekleyıp oyle test yaptırmayı düşünüyorum güzelgözlüm sadece ışkta gormüyorum canım yani cok silik demek istedim:) neyse canlarım pazartesı haber verıırm sıze sımdı hazırlanmam lazım hayırlısı olsun bu ay ılk denememızdı onun icin belkı deıldır dıyorum iyiaksamlar herkesın dılegı gercek olur umarım bu yılda

kızlar bende çıkıyorum benimde hazırlanmam lazım...herkese ii yıllar tekrar...ben bu yıldan çok umutluyum çoookkk...öpüyorum hepinizi...

evet sencim kendini anlatsana bu topicte yenisin bizleri nasıl buldun İnşallah devamlı gelirsin

sen Yeni üyelerimiz genellikle hamile oluyor hemencik terkediyorlar Dilerimki sende hamilesindir

herkese iyi mutlu saglıklı huzurlu bebişli yıllar arkadaslar kendinize iyi bakın hepinizi cok seviyorum iyi yıllar umarım hamile gireriz yıla bebeklerimizi kucagımıza alırız 2009 yılında allah kimseyi evlatsız bırakmasın banada saglıklı şöyle eyisindenn ikiz erkek evlat versin allaahım herkese gönlüne göre versin byyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

oooooooo ceylan hanım hosbulduk nasılsın hayatım :))))))))))) ya biraz tepkili oldum cok duygusalım beni affet herseye alınıyorum cok zayıfım seni seviyorum

bugün cok agladım cooooookkkkkkkk bebeğim yok galiba adet belirtilerim var bu yılbasında hiç bişi yapmıcam canım istemiyo herseyden elimi ayagımı cektim yılbasılarını cok severdim cok kokos olurdum ama şimdi picamalarımla oturuyorum gılıgım felaket ama rahatsız olmuyorum offfffofffffff yaslandımmı ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…