oooooooo ceylan hanım hosbulduk nasılsın hayatım :))))))))))) ya biraz tepkili oldum cok duygusalım beni affet herseye alınıyorum cok zayıfım seni seviyorum
suzancım canın sana bir şey sormak istiyorum izninle
isminin altındaki yazıyı (DİKKAT BEBEK VAR)) ) nasıl yazdın acaba bide yazıların altındaki o leylekli resmi nerden ekledin acaba :)))
suzancım bende bişey sorucam sana şimdi ben o adresten ayarladım ama buraya nasıl koyucam onu bilmiyorum :)))
canım o ayarladığın resmin bir adresi çıkmıştır onu kopyalayıp kullanıcı panelinde profili düzenleye gir altlara doğru kilo takip çizelgesi olması lazım oraya yapıştır ve değişiklikleri kaydeti seç hepsi bu kadar.
canim ben avatar resmi filan birtürlü yapistiramiyorum. adresi kopyalayip yapistiriyorum degistire basiyorum bildiri geliyor: Dosya tipi yanlismis. Siz nasi yapiyonuz bunlari
canim ben avatar resmi filan birtürlü yapistiramiyorum. adresi kopyalayip yapistiriyorum degistire basiyorum bildiri geliyor: Dosya tipi yanlismis. Siz nasi yapiyonuz bunlari
canım o ayarladığın resmin bir adresi çıkmıştır onu kopyalayıp kullanıcı panelinde profili düzenleye gir altlara doğru kilo takip çizelgesi olması lazım oraya yapıştır ve değişiklikleri kaydeti seç hepsi bu kadar.
olmamış((((((((((((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?