En erken hamilelik belirtileri

oooooooo ceylan hanım hosbulduk nasılsın hayatım :))))))))))) ya biraz tepkili oldum cok duygusalım beni affet herseye alınıyorum cok zayıfım seni seviyorum

Geçmiş geçmişte kalmıştır Tek dileğimiz Hepimizin kucağı sağlıklı evlatlar doldursun Affedilecek bir durum yok unuttum bile
Yeni yılda Görüşmek dileğiyle......:teselli:

B e N çıkıyorum İyi Akşamlar Üzülme hiçbişeye Burda herkes seninle yuzdeyüzakrep...........

herkese iyi şanşlarr iyi yıllar ben cıkıyorumm byyyyyyyyyyyyyyyyyyyy öptüm hepinbizi kılasik bi espiri yapim demi ama

seneye görüşürüüüüüüüüüüüüüüüükkkkkkkkkkkkk :)))))))))))))))))))))))))))))))

bilmiyorum canım asıl buldum bi arkadaşım buraya giriyodu ondan görmüştüm bende üye olayım dedim inşallah hamileyimdir 3 ocak geçerse tabii.ama sizi terketmem bundan emin olabilirsiniz.aranızda güzel vakit geçiriyorum.

canlarım hepinizin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum bebişlerinizle nice mutlu yıllara 2009 da herkesin bebişi kucağında olsun amiiiinnnnnn

suzancım canın sana bir şey sormak istiyorum izninle
isminin altındaki yazıyı (DİKKAT BEBEK VAR)) ) nasıl yazdın acaba bide yazıların altındaki o leylekli resmi nerden ekledin acaba :)))

Lilypie : Free baby days
canım alttaki resmi bu adresten ayarladım.
üstteki yazıya gelince kullanıcı paneline gir profili düzenleyi tıkla senin bilgilerinin bulunduğu bölümü geç aşağıya doğru inince kişisel rütbe yazıyor o kutucuğa yazmak istediğini yaz ve değişiklkleri kaydeti seç.İnşallah anlatabilmişimdir.

suzancım bende bişey sorucam sana şimdi ben o adresten ayarladım ama buraya nasıl koyucam onu bilmiyorum :)))

canım o ayarladığın resmin bir adresi çıkmıştır onu kopyalayıp kullanıcı panelinde profili düzenleye gir altlara doğru kilo takip çizelgesi olması lazım oraya yapıştır ve değişiklikleri kaydeti seç hepsi bu kadar.

canim ben avatar resmi filan birtürlü yapistiramiyorum. adresi kopyalayip yapistiriyorum degistire basiyorum bildiri geliyor: Dosya tipi yanlismis. Siz nasi yapiyonuz bunlari

canim ben avatar resmi filan birtürlü yapistiramiyorum. adresi kopyalayip yapistiriyorum degistire basiyorum bildiri geliyor: Dosya tipi yanlismis. Siz nasi yapiyonuz bunlari

canım kullanıcı panelinde avatar bölümüne gir orada gözat yazıyor orayı seç zaten senin bilg.dosyan çıkacaktır.o dosyada istediğin resmi seçersin değişiklikleri kaydeti seç hatırladığım kadarıyla böyleydi.

canım benimde öyle olmuştu netten görsellerden buldun dimi resmi bak şimdi önce resmin büyük halini aç ondan sonra adresi kopyala yapıştır o zaman oluyo

tşkler suzancım deniycem

ben kaçıyorum arkadaşlar.yeni yılınızı kutluyorum.kendinize iyi bakın.yeni yılda şansınız bol olsun

Günaydın Kıslarrhihoyyyt Yeni bir yıl yepyeni umutlarla dolu. Şimdi bu kadının bu saatte ne işi var burda diceksiniz. Çünkü uyuyamadım. Çok kötü bir yılbaşı akşamı geçirdim. Moralim çok bozuldu.
Biliyosunuz dün akşam doktora gittim. Ama keseyi yine göremedik. Doktor şimdiye kadar görmemiz lazımdı. Dış gebelik olabilir dedi. Ağrım yok, kanamam yok. Bugün gidip yine beta hcg me baktırıcam. Sonucu doktora söylicem. Yarın yine ultrasonla bakıcak.
Şimdi sorarım size benim sat 1 Aralık. İnternetteki hesaplayıcılara göre 4 hafta 3 gün geçmiş. Eğer beta hcgem yükselmişse, ben bu keseyi ne zaman görürüm acaba? Sizce çokmu geç kaldı yoksa daha vakit varmı? Beni aydınlatın kıslar, yoksa çıldıricim

selam kızlar hekeze iyi yıllar benim dün yada bugün adet olmam gerekiyordu dün az bi leke geldi adet oldum sandım ama bidaha bişey gelmedi hiç böyle olmazdı sizce bu ne demek oluyor evde testde yok ne yapsam bilmiyorum ilk bebeğimi kaybetmiştim yoksa ben hamişimde genemi düşük olucak yo yo hayır buna dayanamam.... çok korkuyorum bilgisi olan ne olur yardım etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…