En erken hamilelik belirtileri

Serdicim korkma karnında bir morluk ya da sancı gibi şikayetin yoksa lekelenme de çok çok azsa üstüne görme olabilir.. ama bence sen yarın yine de doktor kontrolüne g,t canım sonucta hiçbirimiz doktor kadar bilemeyiz.

arkadaşlar bizde 6.ayımıza girdik bugün yarın adet olcam haehalde 5aydır istiyoruz olmuyo bu 6. ayımız.bilmem hamile miyim? mide bulantısı var ama üşütmüşte olabilirim bilmiyorum.zaten adet olursamda 3.günü hormon tahlili falan vercem doktorum öyle demişti ama ben yinede uğraşmadan hamiş kalmak isterim

saol canim. bi adet olabilsem sonrasinda bende dr ye gidicem ama. kac gun gecti olamadim daha hamilede deilim

benim de adet tarihim yarın inşallah kırmızıları görmem sıkıldım artık kırmızılar olur sa da 3.gün benim de tahlilller varklava:klava: buket adetin geçti ve hamiş değilsinn neden aceppppp

canim bende anlamadim. korunmayi biraktiktan sonra sapitti adetim. 3 ay 1 er hafta erken olmustum. simdi de gecti daha olmadim.sogan suyu icmistim 11 gun belki ondan olabilir.

gunaydın kızlar ...pınar79 senle kaderımız aynı bıızmde bu ayla beraber 6 ayımız olacak ve dun benım adet gunumdu olmadı ama ole agırılar var ki adet oldum olacam bugun olacak gıbı yani...bende artık sıkıldım olsun istıyorum bıde 3 yıllık evlıyım baskıda var off umarım sen ben sıtedekı sıtede olmayan herkese allah nasıp eder bu duyguyu.....

kızlar acayip şişkinliğim var ve gazım var çok fazla.. başka hiç belirtim yok.5 ocakta adet günüm inşallah olmam...öptüm hepinizi..

kızlar acayip şişkinliğim var ve gazım var çok fazla.. başka hiç belirtim yok.5 ocakta adet günüm inşallah olmam...öptüm hepinizi..

canım öncelikle yeni yılın kutlu olsun hepimize bebişlerle gelsin yeni yıl bende idrar rengimi takip ediyorum çok koyu bide önceki aylarda karbonatı denerdim hiç köpürmezdi bu ay geçen günden beri devamlı köpürüyo ne demek acaba bu

merhaba arkadaşlar yeni yılınız kutlu olsun...
benim adetim 6 gün gecikti
2 gün önce test yaptım negatif çıktı
erkenmi yaptım acaba??? sizce bir daha yapayım mı??

Nabersiniz kızlar? Sabahı köründe bişiler yazmıştım buraya. Az önce kan testi yaptırdım geldim. Sonuç 563. İlk testin sonucu 37 idi bundan 1 hafta önce. Ama doktorum hala keseyi göremedi. Sat 1 aralık. Sizce nedir durum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…