En erken hamilelik belirtileri

kızlar bide sonsuzluk arkadaşımız varya onun eşi ikinci çocuğu istemiyomuş sadece bi gece kandırmış eşini o gecede yumurtlamasına denk gelmiş heralde hamiş kalmış

len sonsuzlık bu nasıl bize yardımcı olma allah ceninii almaya herkesinki ayrı olurmuss onu bizde biliyos kızımm :)))))))))))))))))))))) sende neler oldu delii gariiiii onu anlat cıldırtma benii :)))))))))))))))))))))))

aman derya hastalara yapmaktan kendıme yapmaktan artık mıdem bulandı valla o testı gormekten ...kız nıye utanıyon gıt al gucun varsa tabı bı kolı merak etme napıyor demez bukadar testı sevınır eczacılar valla bole ballı musterıyı bulmusken işler kesat zaten:)

hamura suan hayal ediyomda yanımda bir koli test oldugunu önce koliyi yanıma alırım tv karsımda elimde kahve her cişim geldiğinde bi test alıp gidiyom lavaboyaa hehehehhehehhe:))))))))))))))))))))))))

ay akerpcım valla alemsın haa ...buarada gaza getirme konusunda ustunede yok haaa gozumden kactı sanmaaaaaaaaaaa :))))))))))))))

hamura suan hayal ediyomda yanımda bir koli test oldugunu önce koliyi yanıma alırım tv karsımda elimde kahve her cişim geldiğinde bi test alıp gidiyom lavaboyaa hehehehhehehhe:))))))))))))))))))))))))

kız valla sen delünün tekisin şimdi iyice inandım valla hehuhehu amma güldüm hee ama bişey itiraf edeyimmi bende aynısını yapardım valla kız :)))) ama ben bundan sonra utanıyomya sonsuzluğa aldırırm testleri alırsın dimi arkadaşım hehuhehuhehihoyyyt

valla cnm sole dıyıyım en ıyılerınden hatta sole dıyıyım adetın gecıktıgı ılk gunden ıtıbaren yuzde 99 sonuc veren peredıctor var o kesınlıkle en guvenılırı ama malesef pahalı 25 lıra...ama dıger en ucuz testlerden en ıyısıden bırı ınd diagnostıc var onun guvenırlı yuzde 70-75 arası

cok sao canım valla burda kac eczaneye gittim hep 3 ytl lik var ((((((((((( daha iyisi varmı diyom bu en iyisi abla diyor yüzüm kızara kızara cıkıyom -tatlicadiarzu-

yok yapmadım valla yarın sabah yapacam yazacam sonucu ...eeeeeebende akrebım ınatcı bı kısılıgım var:)))))))))

yok yapmadım valla yarın sabah yapacam yazacam sonucu ...eeeeeebende akrebım ınatcı bı kısılıgım var:)))))))))

vayy demek sende akrepsin sengözlerimebaksanab

CADIARZUpeki bişi dim sana sen simdi yapsan ve silik ikinci cizgiyi görsen naparsın bence yap silik cizgiyi görürsün bukadar cekmezsin bi düşünnsositososito

akreppp karbonat denedinmi kız delüüü benimki köpürdü valla bu ay

ay aklıma geldikce gülüyorum valla gecen ay yapmıstım ve köpürmüştü allahh dedim sonra bi baktım eşim var gözüme carptı aklıma kötü kötü seyler geldi veeeee eşimede denettimmm :roflol: sonuc onunkide daha cok köpürdü:roflol:
ay allahım gülmekten karnım agrımıstı:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…