En erken hamilelik belirtileri

deryacım insallah dediğin gibidir hamileyimdir hamileyizdir allah boşa dusurmesin hayal kırıklıgına ugratmasın

sonsuzluk hosgeldin canımmmmmm nasılsın durumlar nasıl

slm kızlar nasılsınız ...ben geldım gene...ya dun benım adet gunumdu solemıstım olmadım bugunde su saatte kadar olmadım ama 2 gundur gece yarısı karnımın agırısına uyanıyorum resmen adte olmus gıbı agırıyo aha oldum dıyorum gıdıyorum yok bısey gene gece dun ole oldu saat 3de kalktım karnım fecı agırıyo gene bısey yok bu ne ya...

sonsuzluk gellll buraaaaaaaaaaaaaaa :)))))))
demek deryanın arkadasısın demek iki tane cocugun var
anat bakam hamilelik belirtilerini seni bırakmayız bize yardımcı ol

hamura selam canım ya hiç test yapmadınmı idrar testidemi yapmadın 2 gün gecmiş bak merak ettik adet sancında var acaba belirti böle bişimi bi test yaptırsan ya hemen

akrepcım cnm ya test yapmaktan korkuyorum bıktım cunku o salak tek cızgıyı gormekten ...soz verdım kendıme 5 gun gecmese ne test yapacam nede kan testı ...sıkıldım o kocaman tek cızgıyı gormekten belkı kendımı kandırıyorum ole olunca ama gercekten cok sıkıldım eczacıyım evımde 1 kolı test var ınan ama yok onu gormek bıle ıstemıyorum ...o ışıkta bakıpta aaa burda bı sey varssankı demekten sıkıldımmm:)

ilahi valla ne sabır varmıs ben oyalanmak iiçin yapmayı düşünüyorum daha günüm gelmeden hemde evde bi koli var valla hemen gel beni dinle bi idrar testi al yap tamam burda hepimiz sıkıldık o tek cizgiyi görmekten ama hamile değilsek mecbur adet oluyoz kan görmektende sıkıldık bari bi an evvel ögrenirsin şimdi saha mi iyi canım benim süpelisin heycanlısın seni cok iyi anlıyorum ama şimdi yap bi tane baktık tek cizgi sabak erkenden bitane daha yap tez cizgi cıkarsa sıkıntı alma beklersin yine adeti insallah hamilesindir kız bisküvi cay niyetine yap idrar testini nolcakk alllaahhhh bende olcak o bi gpli idrar testi hehehheheheh:roflol:

off banada yollasana canım yaa burası küçük yer çok az eczane var hepsinden aldım birer kere ikinciye gitmeye utanıyorum :))))))))

delikafadulden alemsin ya valla bak beni gaza getirme kızım cidden şimdi yaparım zaten o gazı bekliyorum...ama yarın sabah yaparım hem ac karnına beklemıs ıdrar daha ii ...şimdi yapmıyacam ama ..ay yerını bılsem yakısan gel vereyım sana malfazlalıgı dıye almıstık 100 tanesını eve getırdım belkı ıcınden 50b tane falan kullnadım sımdıye kadar ...zaten herbı yerden cıkıyor eskı testlerım temızlerken otarafta butarafta bekletmısım:dance:

anlatırım ama önce nasıl kalıcaksın önce onu bakalım ya deryacım stresi atman gerek bak yazfdım bekirtileri

hehehe valla bende bi kutu test olucak sabah öğle akşam aç karnıma yaparım yeminle nasıl duruyon kız ben utanmasam test almaya bi kutu istiycem ama gülücekler napıcak bu bu kadar testi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…