slm kızlar iyi akşamlar nasılsınız
slm kızlar nasılsınız ...ben geldım gene...ya dun benım adet gunumdu solemıstım olmadım bugunde su saatte kadar olmadım ama 2 gundur gece yarısı karnımın agırısına uyanıyorum resmen adte olmus gıbı agırıyo aha oldum dıyorum gıdıyorum yok bısey gene gece dun ole oldu saat 3de kalktım karnım fecı agırıyo gene bısey yok bu ne ya...
akrepcım cnm ya test yapmaktan korkuyorum bıktım cunku o salak tek cızgıyı gormekten ...soz verdım kendıme 5 gun gecmese ne test yapacam nede kan testı ...sıkıldım o kocaman tek cızgıyı gormekten belkı kendımı kandırıyorum ole olunca ama gercekten cok sıkıldım eczacıyım evımde 1 kolı test var ınan ama yok onu gormek bıle ıstemıyorum ...o ışıkta bakıpta aaa burda bı sey varssankı demekten sıkıldımmm:)
tabi sizlere yardımcı olurum kızlar sormak istediğiniz bişey var sa sorabilirsiniz
akrepcım cnm ya test yapmaktan korkuyorum bıktım cunku o salak tek cızgıyı gormekten ...soz verdım kendıme 5 gun gecmese ne test yapacam nede kan testı ...sıkıldım o kocaman tek cızgıyı gormekten belkı kendımı kandırıyorum ole olunca ama gercekten cok sıkıldım eczacıyım evımde 1 kolı test var ınan ama yok onu gormek bıle ıstemıyorum ...o ışıkta bakıpta aaa burda bı sey varssankı demekten sıkıldımmm:)
delikafadulden alemsin ya valla bak beni gaza getirme kızım cidden şimdi yaparım zaten o gazı bekliyorum...ama yarın sabah yaparım hem ac karnına beklemıs ıdrar daha ii ...şimdi yapmıyacam ama ..ay yerını bılsem yakısan gel vereyım sana malfazlalıgı dıye almıstık 100 tanesını eve getırdım belkı ıcınden 50b tane falan kullnadım sımdıye kadar ...zaten herbı yerden cıkıyor eskı testlerım temızlerken otarafta butarafta bekletmısım:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?