En erken hamilelik belirtileri

benim geçen ay çok açık sarıydı bu ay koyu sarı hayırlısı bakalım nelerden medet umuyoruz yaa :roflol: hadi git bak kız merak ettim bekliyom

aaa gercektenmi insallah canm yaa ayyy hamilemisin acaba kız insallah yaa dur bende heycan yaptım şimdi inat etti gelmiyo çişim kola içimde gelsin hem kola da koyuuu zekiyim demiisengözlerimebaksanab

sonsuzluk kızz sen napıyosun bu arada kendinden bahset sene ne durumdasın deryayı nerden tanıyon cok sanslısın bu arada derya gibi arkadasın var helede karsılıklı görüsüp muhabbetlerde varsa valla kıskanırım

canim yazilanlari okuodum şakkıdı hosbulduk saolhihoyyyt ben hayal kirikligina ugradim insallah bu ay siz hamilesinizdir delikafadulden

kiz akrep antepte neredeydin sengözlerimebaksanab

canim yazilanlari okuodum şakkıdı hosbulduk saolhihoyyyt ben hayal kirikligina ugradim insallah bu ay siz hamilesinizdir delikafadulden

kiz akrep antepte neredeydin sengözlerimebaksanab

merkez tatlım antepe geldinmi bilirmisin gerci seninkiler burdamıydı ne kız karıstırmadım demi

insallah hamilesindir uzme kendini. gecen ay acikmis rengi.gecen ay da bu ayki gibi sivi tuketiosan sorun yok :)

evet kayinvalidemler saligullukte oturuolar :) 3-4 kez geldim antebe. ramazan bayraminda ordaydim en son

ay nakadar güzel ya cok kıskandım valla ne güzellllllll masallha allah bosmasın bakın antebede beklerim haa kızlar bi gün toplansak ne güzel olur yaaaa cok isterdim ama geri arkdan dedi kodu yapmak yok haaa
bide diyomussunuz parmak gösteriyomussunuz bak su kız var ya vejinusmus asılama yaptırdı felann klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…