En erken hamilelik belirtileri

ya kızlar semiramis akrep en yakın sizlersiniz yokmu hiç belirti yaa anlatsanıza çatlıycam belirti yazın kızlaaarrr belirtiiiiii

akrep demek buyuk gun 5 ocak. benımde 3 ocak heyecandan patlıycam. bu sefer oyle cook umıtlıyımkı eger negatıf olursa şok olucam.

evet canım cok heycanlı günlerdeyiz 3 ocak cok az kaldı dualarım seninle canım insallah hamike haberini verirsin bize

canımm ilk hamile serinamis ayagını sürüycek sonra ben hamile haberini vercem sonra bende ayagımı sürücemm arkamdan gelceksiniz anlastıkmı şakkıdısengözlerimebaksanabkaydirigubbakcemile

deryacım valla suanki halim adet belirtisinden farksız gögsüm taş gibi ve agrıyo erken adet olucam sanki allah esirgesin insallah hamileyimdir

ınsallah.......:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sen semiramis sizlerde belirti varmı nasıl belirtiler hadi yazın kızlar sizden sonra bizde başlıycaz belirti incelemeye :))))

ya kızlar semiramis akrep en yakın sizlersiniz yokmu hiç belirti yaa anlatsanıza çatlıycam belirti yazın kızlaaarrr belirtiiiiii

ıkı gundur goguslerım cook sıs masallah taş gibi:roflol::roflol: ama cok agırıyor:bbo:. baska bır belırtıde yok:uhm:. bakalım heyecanla beklıyorum ne olcak dıye.. acaba test alsam cıkarmı bılgınız varmı?

valla çıkabilir canım yaa 2 günün kalmış 4 gün önce öğrenenler bile var hadi hayırlısı bakalım

ayy abisine nasılda benziyo güzel kızım benim :))) bakmaktan kendimi alamıyorum ayy çok bakayımda çabuk gelsin :)))

aynen benimde göğüslerim çok şiş ve ağrıyor.belim ve karnımda da ağrı var akıntımda var

sen canım unuturmuyum seni insallah serinamisle birlikte hamilelik haberlerini verirsinizde cifte bayram yaparız burda arkanızdanda ben haber verrim hamileyim diye arkamdanda bütün anne adeylerıı insaalllllaaahhhhhh

semiramis benimde gögüslerim tas gibi ve şis agrıyo
sen peki sendeki belirtiler ne varmı bişiler bizi bilgilendir canım

ayy abisine nasılda benziyo güzel kızım benim :))) bakmaktan kendimi alamıyorum ayy çok bakayımda çabuk gelsin :)))

ay insallah kızzzzzzz cok tatlı ama burnu uzun dermişim benim oglum gara gaslı gara gözlüüü aynı anasıııı olcak begenirmiki bu boz kızını hehehehhehehe:)))))))))))naniknanik

sen canım belirtilerini okudum insallah hamileyizdir bide akıntı bendede var halen daha kesilmesi için erkenmiki adet olucama yakın kesilirdi valla bilmiyorm ki daha adet günü me var birazdaha beklim demi akıntıyı

ya benım baska hıc belırtım yok:uhm: ne akıntı, ne bel agrısı, nede kasık agrısı.sadece TAŞ GİBİYİM TAŞ TAŞ:roflol::roflol::roflol:

sen canım belirtilerini okudum insallah hamileyizdir bide akıntı bendede var halen daha kesilmesi için erkenmiki adet olucama yakın kesilirdi valla bilmiyorm ki daha adet günü me var birazdaha beklim demi akıntıyı

akrep adet olucaksan akıntının kesilmesi lazım kupkuru olması lazım sende akıntı varsa hala bebiş geliyo bee delüüü:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…