En erken hamilelik belirtileri

canımya üzülme hemen hayırlısı olsun stres yapma diycem ama elinde olmuyor insanın ...................bu yıl bizlere beklediğimiz meleklerimizi getirir inş

herkese günaydın ceylancım eşinin doğum gününü kutluyorum dün de benim eşimin doğum günüydü ama salık olsun bildiğim kadarıylada 6 sı da senin doğum günün eşine d g hediyesi olrak veremediysen bu haberi belki senin doğum günü hediyen olacak umudunu yitirme

ateşin düşükse hamile olmadığın anlamına mı geliyor ?

evet canım ateş düştü mü tutmadı oluyor ama daha adetime var inşallah tutar..:Saruboceq:

Canım benim hafızana hayran kaldım maşallah evet 6 ocak benim doğumgünüm inşallah canım benim adet tarihim 11 ocak ozamanda öğrenemem :1hug:

günaydın kızlar..ceylan yeni tarihim 28 ocak:çok üzgünüm:

derya002 şekercim günaydın çayşekeri :))ama ben çay sevmemki..Akide şekeri diyim

kızlar dün gece gögsümbe bir beze farkettin daha önce de farketmiştim böle birşey 2 yıl kadar önce ama o zaman 2 taneydi şimdi bir tane o zaman aynı zaman da adet dönemimdi önce bir kadın doğum uzmanına gittim adet dön. böyle şeylerin olabilecegini benim genel cerrahiye gitme gerektiğini söyledi ve gittim o da önce elle muayene etti sonrada meme usg ye gönderdi ordan çıkan sonuç ise gögüs dokumun sert yapıya sahip olmasıymış yani korkmam gereken bir şey yokmuş şimdi de acaba adet olacagımda onun belittisimidir yoksa korkmam mı gerekiyor bilmi,yorum

Çok teşekkür ederim canım inşallah senağlama
bu ayda tutmadı ateşim düştü,adetime daha 10 gün var :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

günaydım canlarım ceylancım noldu ateşinmi düştü nasıl yani:bbo:ateş düşünce hamile olmuyomusun yani hamilesindir belki hemen ümitsizliğe kapılma canım yaa idrar rengi ne alemde benimki hala koyu bide kızlar akşam ceylanın verdiği topiği de kapattırdık :)))))) orda herşey serbest sanıyoduk ama ordada değilmiş :))) baskın yaptılar kapattılar hemen :)))))delikafadulden

canım yaa doktor korkma normal dediyse korkmana gerek yok benim arkaşamıdada olmuştu onunda doktor bişey yok dedi ve yok korkmana gerek yok canım rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…