inşallah hamilesindir canım :Saruboceq::Saruboceq:
teşekkür edderim mozijiku :) geçen ay biyokimyasal gebelik yaşadım..şimdi test yaptırmaya korkuyorum..3 gün önce dayanamadım kendim yaptım bişey yoktu..bekliycem bu sefer..çok üzülüyorum sonrasenağlama
Arkadaşlar günaydın.. sat .a göre 2 gün gecikti adetim..kasıkta dolgunluk,kabızlık,mide bulantısı,idrar renginde koyulaşma var.. ne dersiniz hamile olabilir miyim??:Saruboceq:
lütfen birileri bişeyler yazsınçatlıycam ...
günaydın canlarımmm. yeni yılınız hayırlar güsel haberler getirsinnn. varmı hamişlerrr???
cici annelerr nasıllarrr yeni hamişler nasıllarrr?
kırmızı kart görenlere durmak yok diyoırummm yeni yılın ilk ayında olacakkk biliommm.
bende bu gece bi rüya gördümm etkisinden kurtulamıyorummmmmmmdelikafadulden
rüyamda anne olmuştummm bebeğimi emziriyodumm okadar güsel bi duyguydu kiiiiiiiiii anlatamammm resmen hissettimmm ne kadar istiyorsam rabbim rüyamda tattırdı bu duyguyu banaa. en kısa zamanda hepimiz muradımıza erer bu duyguyu tadarız inşallahhh:sm_cool:
teşekkür edderim mozijiku :) geçen ay biyokimyasal gebelik yaşadım..şimdi test yaptırmaya korkuyorum..3 gün önce dayanamadım kendim yaptım bişey yoktu..bekliycem bu sefer..çok üzülüyorum sonrasenağlama
bencede hemen test yaptırmalısın kesin sonuç inş. hamilesindir:Saruboceq::CüvCüv: (ben bir bile geçse bekleyemem hemen test yaptırırım ama hiç gecikmez kör olası günümden önce görünür hep)
Canım belirtilerin doğru bizde birkaçgünde onu araştırıyoruz gebelikte idrarın koyu renkli olması belirti mi diye ??
İnşallah hamilesindir ama psikolojik olabileceğini de unutma
Arkadaşlar benim regl belirtilerim böyle olmaz..göğüslerim şişer davul gibi,çok ağrım olur,afedersiniz bağırsaklarım bozulur,bel ağrısı,kasık ağrısından duramam..şimdiyse yok bunların hiçbiri..kimyasal gebelikten hemen sonra hamile kalınabiliyo diye biliyorum..sonuçta her ay yumurtluyoruz kuluçkaya yatan tavuklar gibi :CüvCüv:
ndk cım hoş geldin canımın içi senin adet karışmıştı dimi durumlar nee
Arkadaşlar benim regl belirtilerim böyle olmaz..göğüslerim şişer davul gibi,çok ağrım olur,afedersiniz bağırsaklarım bozulur,bel ağrısı,kasık ağrısından duramam..şimdiyse yok bunların hiçbiri..kimyasal gebelikten hemen sonra hamile kalınabiliyo diye biliyorum..sonuçta her ay yumurtluyoruz kuluçkaya yatan tavuklar gibi :CüvCüv:
ozaman bu hayra alamet inşallah canımmm. yaşın kaç ayıptır sormasıı :) ?
valla canımm en son 16 aralıkta oldumm bakalım ne olacak bu ay bekliyomm çatlicam ama delikafadulden bi günüm geçse de test yapsamm:dance:
ya kızlar bende neden hiç bir adet belirti yok gögsümdeki beze bir belirtimidir acaba şimdiye kadar çoktan belirtilerin başlaması gerekirdi ama yok hamilelik belirtisidie yok eşim her ilişkiden sonra inşallah adet olmasın inşallah bu kez tutar diye dua ediyor benden çok o istiyor ama belli etmemeye çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?