En erken hamilelik belirtileri

kızlar handandan haberi olan varmı ben geçmişin tamamını okumadım da galiba bu gü muzijiku da dr gidecek kese için randevu saatini bilen var mı acaba

bu arada biraz önce kayınvalidemle kömür taşıdık :))))) dediki bana sen taşıma adet oldunmu :))) dedim yok günlerim ama takmadım taşıdım inşallah bişey olmaz aslında allah koruyo ben 8 aylıktım oğluma demirde sallanmıştım cahillik işte ama allah korudu inşallah bişey olmaz kızlar yaa

Pes yani nasıl gülüyorum orası da mı kapandı açarlar orayı siz merak etmeyin yenisini açarız olmazsa idrarım koyu renkte hala :1hug:

Pes yani nasıl gülüyorum orası da mı kapandı açarlar orayı siz merak etmeyin yenisini açarız olmazsa idrarım koyu renkte hala :1hug:

yaa anlamıyorum :)))))) koca sitede hep bizi bamlıyolar :))))) hep bizimi takip ediyolar o zaman herşeyi konuşabiliceğimiz biyer yokmu orda sadece geyik yapılıyomuş :)))) biz geyiği aştık sapıttık yine :))))yer göstersinler bize yada sen bul ceylanım yaa ama her muhabbete uygun olsun :)))))))

deryacım resimdeki senin oğlunmu acaba çok şekerde allah esirgesin

bizide bamlarlarmı ki yakında :)))) neyse kızlar ne zamandır sizle üzüldüğüm bi konuyu paylaşmak istiyorum aslında paylaşsammı paylaşmasammı bilemedim ama ben baya üzülüyorum biz burda bütün hamile kalmak isteyen arkadaşlarımızın dertlerini paylaşıyoruz onlara teselli veriyoruz ama bazıları gebe olduğunu hissettiği zaman burdaki ortamda paylaşmak adına 2-3 gün girip hamiş oluyolar ve bi daha uğramıyolar ben yeni sayılırım burda ama bazı arkadaşlarım aylarca hamile kalmak isteyenlere dert ortağı oluyo ama hamile olan bi daha girmiyo ve bu beni çok üzüyo o zaman onlar sadece kendi dertleri için burdalar ben kendi adıma konuşayım benim 2-3 ay derdimi dinleyen insanlara ben hamile dahi olsam yinede gelip dert ortağı olup teselli vermek isterim bunu kendime borç bilirim bilmem yanlışmı düşünüyorum arkadaşlar yani bu hamile olana kadar canım cicim olup hamile olduktan sonra uğramayan arkadaşlara lafım üzülüyorum çok bilmem aynı fikirdemiyiz

Günaydın fıstıklar nabersiniz?

Ebrucum bugün saat 5.30 da yine gidicem doktora. İnş. görürüz artık yoksa bu doktor çok kötü beni kızdırmaya başladı

Selam Deryacım ben burdayım :CüvCüv: Herzamanda yanınızda olucam. Sizleri çok seviyoruma.s.:1hug:

Derya002 konulara göre ayrılmış forum oyüzden sizin için en ideal yer gece sohbetleriniz Cinsellik+18 de bir konu açmak bak gir bir incele orayı sizi de bamlarlar..Dikkatli konuşun sonra giremiyorsun Siteye ozaman üzülürüz hepimiz sizi özleriz
İnşallah hamilesindir bu ay daha da 14 gün var..

Arkadaşlar günaydın.. sat .a göre 2 gün gecikti adetim..kasıkta dolgunluk,kabızlık,mide bulantısı,idrar renginde koyulaşma var.. ne dersiniz hamile olabilir miyim??:Saruboceq:

allah herkesin gönlüne göre versin inşsllhan senin öle ve söylediğin sözlere katılıyorum canım allahım nasip ederse bende hamile kalınca burda sizler le olacagım merak etmeyin sizler benim bu stede tanidiğim ilk kişilersiniz bilirsiniz ilkler unutulmaz

Arkadaşlar günaydın.. sat .a göre 2 gün gecikti adetim..kasıkta dolgunluk,kabızlık,mide bulantısı,idrar renginde koyulaşma var.. ne dersiniz hamile olabilir miyim??:Saruboceq:

Cnm bunlar hamilelik belirtilerine benziyor. Test yaptırmadıysan hemen bi kan testi yaptır derim a.s.

inşallah hamilesindir canım :Saruboceq::Saruboceq:

Cnm bunlar hamilelik belirtilerine benziyor. Test yaptırmadıysan hemen bi kan testi yaptır derim a.s.

teşekkür edderim mozijiku :) geçen ay biyokimyasal gebelik yaşadım..şimdi test yaptırmaya korkuyorum..3 gün önce dayanamadım kendim yaptım bişey yoktu..bekliycem bu sefer..çok üzülüyorum sonra senağlama

günaydın canlarımmm. yeni yılınız hayırlar güsel haberler getirsinnn. varmı hamişlerrr???
cici annelerr nasıllarrr yeni hamişler nasıllarrr?

kırmızı kart görenlere durmak yok diyoırummm yeni yılın ilk ayında olacakkk biliommm.

bende bu gece bi rüya gördümm etkisinden kurtulamıyorummmmmmmdelikafadulden
rüyamda anne olmuştummm bebeğimi emziriyodumm okadar güsel bi duyguydu kiiiiiiiiii anlatamammm resmen hissettimmm ne kadar istiyorsam rabbim rüyamda tattırdı bu duyguyu banaa. en kısa zamanda hepimiz muradımıza erer bu duyguyu tadarız inşallahhh:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…