günaydım canlarım ceylancım noldu ateşinmi düştü nasıl yani:bbo:ateş düşünce hamile olmuyomusun yani hamilesindir belki hemen ümitsizliğe kapılma canım yaa idrar rengi ne alemde benimki hala koyu bide kızlar akşam ceylanın verdiği topiği de kapattırdık :)))))) orda herşey serbest sanıyoduk ama ordada değilmiş :))) baskın yaptılar kapattılar hemen :)))))delikafadulden
Pes yani nasıl gülüyorum orası da mı kapandı açarlar orayı siz merak etmeyin yenisini açarız olmazsa idrarım koyu renkte hala :1hug:
bizide bamlarlarmı ki yakında :)))) neyse kızlar ne zamandır sizle üzüldüğüm bi konuyu paylaşmak istiyorum aslında paylaşsammı paylaşmasammı bilemedim ama ben baya üzülüyorum biz burda bütün hamile kalmak isteyen arkadaşlarımızın dertlerini paylaşıyoruz onlara teselli veriyoruz ama bazıları gebe olduğunu hissettiği zaman burdaki ortamda paylaşmak adına 2-3 gün girip hamiş oluyolar ve bi daha uğramıyolar ben yeni sayılırım burda ama bazı arkadaşlarım aylarca hamile kalmak isteyenlere dert ortağı oluyo ama hamile olan bi daha girmiyo ve bu beni çok üzüyo o zaman onlar sadece kendi dertleri için burdalar ben kendi adıma konuşayım benim 2-3 ay derdimi dinleyen insanlara ben hamile dahi olsam yinede gelip dert ortağı olup teselli vermek isterim bunu kendime borç bilirim bilmem yanlışmı düşünüyorum arkadaşlar yani bu hamile olana kadar canım cicim olup hamile olduktan sonra uğramayan arkadaşlara lafım üzülüyorum çok bilmem aynı fikirdemiyiz
deryacım resimdeki senin oğlunmu acaba çok şekerde allah esirgesin
Selam Deryacım ben burdayım :CüvCüv: Herzamanda yanınızda olucam. Sizleri çok seviyoruma.s.:1hug:
sözüm sana değil zaten canım yaa gelenlere değil hiç uğramayanlara :)))) yanlış anlamayın
Arkadaşlar günaydın.. sat .a göre 2 gün gecikti adetim..kasıkta dolgunluk,kabızlık,mide bulantısı,idrar renginde koyulaşma var.. ne dersiniz hamile olabilir miyim??:Saruboceq:
Arkadaşlar günaydın.. sat .a göre 2 gün gecikti adetim..kasıkta dolgunluk,kabızlık,mide bulantısı,idrar renginde koyulaşma var.. ne dersiniz hamile olabilir miyim??:Saruboceq:
Cnm bunlar hamilelik belirtilerine benziyor. Test yaptırmadıysan hemen bi kan testi yaptır derim a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?