En erken hamilelik belirtileri

valla canımm en son 16 aralıkta oldumm bakalım ne olacak bu ay bekliyomm çatlicam ama delikafadulden bi günüm geçse de test yapsamm:dance:
ayy canım benim de 12 ocakta adet görücem.bekliyorum heyecanla:)))bu aydan diğer aylara oranla,umutluyum...

canım benimmm herkesde belirti olcak diye bişey yok kii. sıkma canınııı bekleyelimm inşallah bomba haberi vereceksinnn kocişineeehihoyyyt

beni de ekler misin sat 1 aralık..

canım belkide olabilir kötü şeyler getirme aklına iyi şeyler düşün çünkü insan hamile kalınca ilk önce göğüsşer hazırlanmaya başlarmış bunu biyerde okumuştum hemen süt kanalları oluşmaya başlarmış öyle olabilir

Evet ya işte yine aynı noktaya geldik. Hamile olduğunu anlaman için belirgin bi özellik yok. En iyisi bekleyip görmek fisfisfis

26 yaşındayım.. 5 aydır evliyiz :1hug:

bende 5 aylık evlisin ne bu acelen dicektimm ama olmama ihtimali de oluyo ne yazıkkii çalışmalara erken başlamanız iyi olmuşşş. 26 yaş bebiş için çok idealll inşallah olacak en kısa zamandaa:teselli:

canım inşallah olur bebişiniz .. göğüslerde dolgunluk adet belirtisi ama beze değildir canım.. dua edicem sizin için ..Allah herkesin gönlüne göre versin :Saruboceq::Saruboceq:

benim daha önce öyle bir deneyimim olmuştu da o yüzden belirti olabilir diye düşünüyorum

canım benimmm herkesde belirti olcak diye bişey yok kii. sıkma canınııı bekleyelimm inşallah bomba haberi vereceksinnn kocişineee

deli olur zavallım kafayı yer her gece karnımı okşoyor bebeğim nasıl iyimi diye ŞenizŞenizŞeniz

ceylancım aralık listesini silebilirsin canımDaisyb1--------------------01 Ocak
Serdi------------------------01 Ocak bu arkadaşlardan haber varmı

ayy canım benim de 12 ocakta adet görücem.bekliyorum heyecanla:)))bu aydan diğer aylara oranla,umutluyum...

adet görmicennnnnnnnn:mymeka: görcem demeeeeeeee:mymeka: olacak inşallah bende umutluyum sendenn az kalmışşşşşşşşş ama zaman nası geçecek bilmiomm umutlu bekleyiş sürüyorrrfisfisfis

geçen ayki reglime göre 10 ocakta olacakmışımm sanal doktorumuss ceylanımm dedii:1hug:

ayyydelikafadulden:sm_cool::dance:inşallah

kızlar herkese merhaba nasılsınız
ceylancım bende bu kız adetmi oldu dedim ateşi düşmüs allahım ya güldürdün beni dur kız daha adeti bekle ne aglıyon hemen daha 10 gün varmıs delüüü insallah hamilesin canım
zuzu adet olmus anladıgım kadarıyla cok üzüldüm gelecek aya insallah allah kucagımızı bos bırakmasın
deryacım meraba sakın agzımızı fazla acmayalım haa burdanda men ederler bizi anim allah heheheheheh

bende 5 aylık evlisin ne bu acelen dicektimm ama olmama ihtimali de oluyo ne yazıkkii çalışmalara erken başlamanız iyi olmuşşş. 26 yaş bebiş için çok idealll inşallah olacak en kısa zamandaa:teselli:

inşalah canım..hayırlısı olsun inşallah :)

akrep hoş geldin sen daha test yapmadınmı kızz

günaydın kıss zilliii nasıl gidiyooo? varmı bi durumm doktora falan gittinmiii? ne zaman belli olacak bebişin tutunacağıı:lepi:

ndk canım meraba özledim kız seni nerelerdesin :))))))))))))))) daha gitmedim doktora
deryacım belli olur aslında kan tahlılinde artık ama ben yapmıcam 5 ocak bekliyorum ama adet belirtilerim var dün akşam karnımın agrımasına kalktım sancılıdı gögsümün üzerine yatamıyom düz yattıgımda bile agrıyo cok sis adetmi olcam yoksa yaa allah esirgesin dayanamam

Kısssssssssssslar bugün 2 ocak adet günüm iş yerindeyim her dakika wc ye gidip kontrol ediyorum oldum mu diye. çok komik ya arkadaşlar da ne düşünüyo acaba motoru bozduk zannedecekler:)

Kısssssssssssslar bugün 2 ocak adet günüm iş yerindeyim her dakika wc ye gidip kontrol ediyorum oldum mu diye. çok komik ya arkadaşlar da ne düşünüyo acaba motoru bozduk zannedecekler:)

gülşah ben de wc.ye gitmeye korkuyorum..ama hiç adet olacakmışım gibi değilim :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…