Mozijiku benim sat 22 kasımdı çarşmba gittiğimde 5 haftalık dedi doktor ama internette hesaplatınca fazla çıkıyo ama doktor 5haftalık dedi
mozijikoo karikasın dostum süper bişi yapmıssın ya allah bizede yaptırma imkanı versinde bizede yasatsın bu mutlulugu insallah
:roflol::roflol:heh he cokk kotu bisey yaziyoo :roflol:ebru inanirmisin bende bir adres biliyomm ama ingilizcem olmadigindan anlamiyomm bende bir cetvel yapmak istiyomm ama olmuyoo yaaacanım benim ingilizcem yok 4 ay 21 günlük evliyim gebe olmadığım için onu yazmak istemiştim ama diğeri neyse o daberaberibde geldi kötü bişeymi yazıyor yoksa
Rümeysa ben kendi adıma anlatayım ; adete 4-5 gün kala hissettim ben belirtileri bel agrısı ,kasık agrısı, bacaga vuran bi bel agrısıydı , idrarda koku koyulaşma,gögüslerde acı , dudak agız kuruması aşırı şekilde geceleri bardak bardak şu içiyodum,uyku halsizlik böle işte ama aynı adet belirtilerine benzio ben sadece hissettim hamile oldugumu o his olmasa adet belirtisi der geçerdm
Hamileliğin ilk belirtisi geciken adet kanamasıdır. Bulantı hissi, sabah halsizliği ve kusma ise diğer erken belirtilerdendir. Sık ve az öğünlerle beslenmek, sabah kalkmadan önce hafif bir şeyler atıştırmak sabah halsizliklerinin olumsuz etkilerini azaltmada oldukça etkilidir. Ayrıca asitli gıdalardan ve kokulu her türlü maddeden uzak kalınması da tavsiye edilir. Genellikle bu halsizlikler ilk trimestrinin bitmesiyle beraber kaybolur. Ancak bulantı ve kusmalarla beraber halsizlik ve idrar renginde koyulaşma görülmekte ise mutlaka doktora başvurulması gerekir. Yorgunluk görülebilir, en iyi yöntem dinlenmektir.
Bunun yanında aşerme olarak da adlandırılan, bazı gıdalara ve tatlara karşı aşırı istek duyulması da hamileliğin ikinci veya üçüncü haftasından itibaren görülebilmektedir.
Bu dönemde kan yada idrar testleri ile gebelik testleri pozitif olabilir. Yorgunluk,midenizde kazınma, gögüslerinizde gerginlik ve acıma, bulantılarla birlikte bebeğiniz artık ben buradayım demeye baslıyor.
canimm ebruu vermis oldugun bilgiler icinn tesekkurlerr ...bu sayfaya yeni glin galiba biraz kendinden bahsedermisinn.. henuzz diger sayfalari okumadimm belkii tanitmisindir kendini ama bi ookumama lazimm:1hug:
adımı biliyorsun ebru 4 ay 21 günlük evliyim 21 yaşındayım bbek istiyorum yaklaşık 1,5 aydır korunmuyoruz adetimde 5 ocak :lepi::enbuyukkk:
:roflol::roflol:heh he cokk kotu bisey yaziyoo :roflol:ebru inanirmisin bende bir adres biliyomm ama ingilizcem olmadigindan anlamiyomm bende bir cetvel yapmak istiyomm ama olmuyoo yaaa
canim yaa vallahii bende bilmiyomm sana saka yaptimm .. neyse size iyi sohbetlerr ben birazdan yine gelirim isim varr hihoyyytaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyy yapma ya ne yazıyor çobuk söyle delikafadulden
YOk ebrucum sen onu married yap o zaman 4 aydır evliyiz olur.. Şİmdi hamileyim demişsinn :))
Kıs hayırlısı bak bilmeden hamileyim yazmışsın demek hamile olcaksın :)
Rümeysa ben kendi adıma anlatayım ; adete 4-5 gün kala hissettim ben belirtileri bel agrısı ,kasık agrısı, bacaga vuran bi bel agrısıydı , idrarda koku koyulaşma,gögüslerde acı , dudak agız kuruması aşırı şekilde geceleri bardak bardak şu içiyodum,uyku halsizlik böle işte ama aynı adet belirtilerine benzio ben sadece hissettim hamile oldugumu o his olmasa adet belirtisi der geçerdm
YOk ebrucum sen onu married yap o zaman 4 aydır evliyiz olur.. Şİmdi hamileyim demişsinn :))
Kıs hayırlısı bak bilmeden hamileyim yazmışsın demek hamile olcaksın :)
iyiyim canım ya ne olsun.benimde hamileliği kanda kesinleştirdiğimizde eşimin doğum gününe 6 gün vardı.hediye almaktan kurtuldumkaydirigubbakcemile3
Deryacım idrarımın rengi de kıvamıda koyuydu çok su içmeme ragmen tortuluydu ve koku vardı idrarımda işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?