En erken hamilelik belirtileri

Mozijiku benim sat 22 kasımdı çarşmba gittiğimde 5 haftalık dedi doktor ama internette hesaplatınca fazla çıkıyo ama doktor 5haftalık dedi

Evet ya bende internette hesaplattığıma göre 4+4. Ama daka o kadar olmadıki. Sanırım benim daha erken. yani daha anca 4 haftalık gibi. O yüzden kötü bi his yok içimde her ne kadar doktor beni sinirlendirsede başka doktoramı gitsem acaba diye düşünmüyoda değilim?

mozijikoo karikasın dostum süper bişi yapmıssın ya allah bizede yaptırma imkanı versinde bizede yasatsın bu mutlulugu insallah

Amin cnm bnm Allah hepinizi hamiş etsin emiiiiiiiiiiiii :Saruboceq: kırmızıları görmeyin tez zamanda emiiiiiiiiiiiiiiii a.s. aminnnnnnnnnnn

galiba pregnant hamile demek miş şimdi netten önrendim

canım benim ingilizcem yok 4 ay 21 günlük evliyim gebe olmadığım için onu yazmak istemiştim ama diğeri neyse o daberaberibde geldi kötü bişeymi yazıyor yoksa
:roflol::roflol:heh he cokk kotu bisey yaziyoo :roflol:ebru inanirmisin bende bir adres biliyomm ama ingilizcem olmadigindan anlamiyomm bende bir cetvel yapmak istiyomm ama olmuyoo yaaa

idrarda koyulaşma dediğin rengindemiydi canım koku nasıl anlamadım bakmadım ben hiç kokuya

:roflol::roflol:heh he cokk kotu bisey yaziyoo :roflol:ebru inanirmisin bende bir adres biliyomm ama ingilizcem olmadigindan anlamiyomm bende bir cetvel yapmak istiyomm ama olmuyoo yaaa

aaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyy yapma ya ne yazıyor çobuk söyle delikafadulden

saol ebru paylaşımların için ama ben daha erken belirti nasıl oluyo tecrübe eden varsa hani öyle birşey yani bulnatı adet tarihi geçmedende oluyomu gibi v.s yinede çok teşekkür ederim

pregnant adj. gebe, hamile, yaratıcı, verimli, anlamlı, manâlı

YOk ebrucum sen onu married yap o zaman 4 aydır evliyiz olur.. Şİmdi hamileyim demişsinn :))
Kıs hayırlısı bak bilmeden hamileyim yazmışsın demek hamile olcaksın :)

Deryacım idrarımın rengi de kıvamıda koyuydu çok su içmeme ragmen tortuluydu ve koku vardı idrarımda işte

YOk ebrucum sen onu married yap o zaman 4 aydır evliyiz olur.. Şİmdi hamileyim demişsinn :))

bana da yardımı olun ben de takvim eklemek istiyorumm :)sositososito

teşekkürler handancım hissi nasıl bişe ondanda bahsedermisin yani nasıl hissettin hamile olduğunu duygu olarak çünkü ben yanıldım kaç defa hissettiğimi sanarak:çok üzgünüm:

keşke inşallah da ben bunu nerden yapmıştımdelikafadulden

iyiyim canım ya ne olsun.benimde hamileliği kanda kesinleştirdiğimizde eşimin doğum gününe 6 gün vardı.hediye almaktan kurtuldumkaydirigubbakcemile3

Evett..bende çok İstiyordum olmadı 11 adet tarihim :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Onu anlatamam ki rümeysacım insan hissedio bi gariplik oldugunu ama çok düşünmemelisin serbest bırak kendini çok düşünürsen bişe hissetmezsin hep hamile sanıosun çünkü kendini o zaman, bide sabahları bacak agrısıyla uyanıodum sanki bütün gece koşmuşum gibi , inş allahım sizede bu hissi taddırır ama sonu benim gibi olmaz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…