Çok haklısınız Ceylancım çenemii tutmam lazım... Bu ay reglin 2. günü doktora gideyim en iyisi..
tabi gerek kalmaz umarım.. Ama bende regl günü doktor alttan bakarsa diye utanıyorum daha hiç gitmediğim için .. sırf kan testi yapsın en azından
merhaba kızlar.
ceylancım eşinin doğum günü kutlu olsun.
nasılsınız bakalım kızlar.
canım adet gunu dr alttan bakmıyor karından bakıyor alısırsın gulum sende alısırsın valla ben kendi adıma diyim şamar oğlanına dondum yat asagı ac...inşallah sende gerek kalmaz boyle seyler ama dedigim gibi adetliyken alttan bakılmaz
canım bende o konudan muzdaribim alttan bakma olayı yani ne zamandır gideyim diyorum cesaretim yok bakalım bu ayda geçsin olmazsa belki giderim
Suzancım çok teşekkür ederim bende işim yokken listeyi düzeltiyordum 1 ocaktan düzene soktum sıradaki arkadaşı takip etmemiz kolay olur diye :asigim:
Sen nasılsın bitanem böyle sende çok anaç bir yapı seziyorum a.s.
Hamileliğin ilk belirtisi geciken adet kanamasıdır. Bulantı hissi, sabah halsizliği ve kusma ise diğer erken belirtilerdendir. Sık ve az öğünlerle beslenmek, sabah kalkmadan önce hafif bir şeyler atıştırmak sabah halsizliklerinin olumsuz etkilerini azaltmada oldukça etkilidir. Ayrıca asitli gıdalardan ve kokulu her türlü maddeden uzak kalınması da tavsiye edilir. Genellikle bu halsizlikler ilk trimestrinin bitmesiyle beraber kaybolur. Ancak bulantı ve kusmalarla beraber halsizlik ve idrar renginde koyulaşma görülmekte ise mutlaka doktora başvurulması gerekir. Yorgunluk görülebilir, en iyi yöntem dinlenmektir.
Bunun yanında aşerme olarak da adlandırılan, bazı gıdalara ve tatlara karşı aşırı istek duyulması da hamileliğin ikinci veya üçüncü haftasından itibaren görülebilmektedir.
Bu dönemde kan yada idrar testleri ile gebelik testleri pozitif olabilir. Yorgunluk,midenizde kazınma, gögüslerinizde gerginlik ve acıma, bulantılarla birlikte bebeğiniz artık ben buradayım demeye baslıyor.
canimm ebruu vermis oldugun bilgiler icinn tesekkurlerr ...bu sayfaya yeni glin galiba biraz kendinden bahsedermisinn.. henuzz diger sayfalari okumadimm belkii tanitmisindir kendini ama bi ookumama lazimm:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?