Ben zaten hiç su içmiyorum ki kaydirigubbakcemile3
Inş inş 5 de doktor randevum var gitsemde kurtulsam uyuz oluom alltan bakılmasına off folic asit measit ne varsa verin bana dicem:))
sen mi yaptın hamile haberini aldın yaptınmı ayy harika
Inş inş 5 de doktor randevum var gitsemde kurtulsam uyuz oluom alltan bakılmasına off folic asit measit ne varsa verin bana dicem:))
Canım sen folic asit kullanmaya başlamamış mıydın ??İnşallah herşey yoluna girer birde Tubacıktan haber olsa
kızlar ben de itiraf ediyorum evet köttü bişey bende hiçç ama hiç su içmiyom cayda içmem sıvı tüketmiyom yani cok kötüü ve idrarım koyu değil hamile değilmiyim yaaaaaaaaaaaaaa
Bende Hiç çay içmem çay yerine her sabah portakal suyu sıkıyorum kocamada alıştırdım yaşasın kötülük :lepi:
Herkeste koyu olmayabilir bende koyu da ne oluyorkaydirigubbakcemile3
5 ocakta Sevindireceksin bizi :teytey:
Kızlarrrr amma coook sey yazmışsınız maşşalllah..keyifle okudum...
kızlar adetten önce test yapabilenleri de tebrik ediyorum..Ben negatfi görünce direk yıkıldıgım için artık test felan yapamıyorum zaten adetime cook var da.. test yapacakken dırek kırmızıları görüyorum genelde .. akıllandım....
.zaten ben de 1 ay sonra doktora gidicem kızlar.. Bu ay da olmazsa tam 6 .sefer olmuyor illa 1 sene beklemek mmi lazım.. yalandan 1 yıldır olmuyor da diyememkii... kesin sonradan kaçırırım agzımdan
Kızlarrrr amma coook sey yazmışsınız maşşalllah..keyifle okudum...
kızlar adetten önce test yapabilenleri de tebrik ediyorum..Ben negatfi görünce direk yıkıldıgım için artık test felan yapamıyorum zaten adetime cook var da.. test yapacakken dırek kırmızıları görüyorum genelde .. akıllandım....
.zaten ben de 1 ay sonra doktora gidicem kızlar.. Bu ay da olmazsa tam 6 .sefer olmuyor illa 1 sene beklemek mmi lazım.. yalandan 1 yıldır olmuyor da diyememkii... kesin sonradan kaçırırım agzımdan
bu arada bende yarından itibaren çalışmalara yeniden başlayacam kızlar benim içinde dua edin nolur bu ay bende hamile haberini vermek istiyorum kocama...her nekadar üzülme kısmet ne zamansa o zaman olur bebeğimiz desede kocam çok istiyo baba olmayı oda ben gibi çocukları çok seviyo..bu ay ona müjde vermek istiyorum benim içinde dua edin bu ay olur mu???
Çok haklısınız Ceylancım çenemii tutmam lazım... Bu ay reglin 2. günü doktora gideyim en iyisi..
tabi gerek kalmaz umarım.. Ama bende regl günü doktor alttan bakarsa diye utanıyorum daha hiç gitmediğim için .. sırf kan testi yapsın en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?