En erken hamilelik belirtileri

kızlar ben de itiraf ediyorum evet köttü bişey bende hiçç ama hiç su içmiyom cayda içmem sıvı tüketmiyom yani cok kötüü ve idrarım koyu değil hamile değilmiyim yaaaaaaaaaaaaaa

ay kızlar durun ben bi döl yatağınada bakayım :)))) kız akrep git idrarına bak hadi kaç oldu söylüyom çabuk bekliyorum

Mozijiku benim sat 22 kasımdı çarşmba gittiğimde 5 haftalık dedi doktor ama internette hesaplatınca fazla çıkıyo ama doktor 5haftalık dedi

Inş inş 5 de doktor randevum var gitsemde kurtulsam uyuz oluom alltan bakılmasına off folic asit measit ne varsa verin bana dicem:))

Canım sen folic asit kullanmaya başlamamış mıydın ??İnşallah herşey yoluna girer birde Tubacıktan haber olsa

Canım sen folic asit kullanmaya başlamamış mıydın ??İnşallah herşey yoluna girer birde Tubacıktan haber olsa

ya ben hiç düzenli kullanmıyorum folic asiti .. sevmem zaten ilaç kullanmayı.. bi pazartesi olsaydı ya da pazar,hemen test yapıcam :1hug:

Yok ceylancım kullanmamıştım hiç daha doktora gidecekken hamile kaldım zaten tekrar gidemedende düşürdüm yani ama bugun gidiyorum inş bende folic asitimi vitaminimi alıcam saglıklı hamilelik geçiricem inş hiç korunmadan devam edicez kısmet artık ceylancım..

kızlar ben de itiraf ediyorum evet köttü bişey bende hiçç ama hiç su içmiyom cayda içmem sıvı tüketmiyom yani cok kötüü ve idrarım koyu değil hamile değilmiyim yaaaaaaaaaaaaaa

Bende Hiç çay içmem çay yerine her sabah portakal suyu sıkıyorum kocamada alıştırdım yaşasın kötülük :lepi:

Herkeste koyu olmayabilir bende koyu da ne oluyorkaydirigubbakcemile3
5 ocakta Sevindireceksin bizi :teytey:

ayy ne güzel kendini alıstırmıssın meyve suyunu ben kuru kuru yutuyom allahh cenimi alcak valla
ama akşam bir bardak süt içtim yatarken bende kendimi sartlandırıcam ve yatarken süt içicem insallahh
şakkıdı

ay idrarın koyu olması hamile belirtisi ayy herkeste aynı olmadıgına sevindim cünkü benim idrar acık kızz:1shok:

Kızlarrrr amma coook sey yazmışsınız maşşalllah..keyifle okudum...

kızlar adetten önce test yapabilenleri de tebrik ediyorum..Ben negatfi görünce direk yıkıldıgım için artık test felan yapamıyorum zaten adetime cook var da.. test yapacakken dırek kırmızıları görüyorum genelde .. akıllandım....

.zaten ben de 1 ay sonra doktora gidicem kızlar.. Bu ay da olmazsa tam 6 .sefer olmuyor illa 1 sene beklemek mmi lazım.. yalandan 1 yıldır olmuyor da diyememkii... kesin sonradan kaçırırım agzımdan

Yenilerimiz var bugün topic hareketli Bende bugün iş miş yapmıyorum grevdeyim :)

Canım benim Aklın varsa 1 sene dersin Okadar çok arkadaşımız öyle diyip yararını gördü ki..Bence öyle de çeneni tut biraz kaydirigubbakcemile3
Bende şubatta başka bir dr.a gidip öyle diyeceğim:1hug:

güzelim illaki 1 yıl beklemek zorunda değilsin ben korunmayı bırakınca gitmiştim doktora doktor bana normalde 1yıldan önce bi sorun var gözüyle bakmıyoruz ama çok istiyorum diye 6 ay sonra olmazsa gel bakalım dedi vakit kaybetmeyelim diye..sende öle de doktora eğer bi sorun varsa vakit kaybetmek istemiyorum o yzden testlerimi yap de nolucakki...sen istedikten sonra doktor kontrol etmek zorunda cnm benim inşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın..tabi bendeeeeeeeeeee:Saruboceq:

bu arada bende yarından itibaren çalışmalara yeniden başlayacam kızlar benim içinde dua edin nolur bu ay bende hamile haberini vermek istiyorum kocama...her nekadar üzülme kısmet ne zamansa o zaman olur bebeğimiz desede kocam çok istiyo baba olmayı oda ben gibi çocukları çok seviyo..bu ay ona müjde vermek istiyorum benim içinde dua edin bu ay olur mu???

merhaba kızlar.
ceylancım eşinin doğum günü kutlu olsun.
nasılsınız bakalım kızlar.

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Çok haklısınız Ceylancım çenemii tutmam lazım... Bu ay reglin 2. günü doktora gideyim en iyisi..
tabi gerek kalmaz umarım.. Ama bende regl günü doktor alttan bakarsa diye utanıyorum daha hiç gitmediğim için .. sırf kan testi yapsın en azından

canım adet gunu dr alttan bakmıyor karından bakıyor alısırsın gulum sende alısırsın valla ben kendi adıma diyim şamar oğlanına dondum yat asagı ac...inşallah sende gerek kalmaz boyle seyler ama dedigim gibi adetliyken alttan bakılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…