En erken hamilelik belirtileri

Image URL olan linki kopyalayıp yapıştırın 4. link yani arkadaşlar karnım ağrıyor

Image URL olan linki kopyalayıp yapıştırın 4. link yani arkadaşlar karnım ağrıyor

bende karın ağrısı yok dün çok az olmuştu idrar koyuluğundan başka hiçbi şey yok önceden kasıklarım saplardı ama hiçbiri yok hayır olsun yarabbim daha çok var gerçi 11 i ile 18 i arası her an görebilirim kırmızıları :))))))) ama idrarıma demin yine baktım çok koyu ve bulanık gibi :))))))

deryacım ben bu belirtileri adete 4-5 gün varken farkettim çünkü öncesinde hiç dikkat etmiodum ani agrılar felan olunca dikkat etmeye başlamıştım.

deryacım ben bu belirtileri adete 4-5 gün varken farkettim çünkü öncesinde hiç dikkat etmiodum ani agrılar felan olunca dikkat etmeye başlamıştım.

akıntı olayı nasıldı peki kızlar bende bişey var akıntı değil sanki iç çamaşırım boyalı gibi kahve gibi boyalı bikaç gündür oluyo hep

kahve boyalı nası deryacım anlamadım..ben normalde adet dönemi kupkuru olurdum adet yaklaştıkça akıntım arttı böle beyaz peynirimsi gibi akıntım ıslaklık artmıştı yani ama herkesde aynı olmuo kiminni hiç akıntısı olmuo degişio bu belirtiler

selam kızlarhihoyyyt... kız derya sen hamıle kalcam dıye belırtılerle yakında yıcen kafayı haa:mymeka:

ne bilim canım yaa bende anlamadımki akıntı heralde o ama beyaz değil kahve dağalıyo iççamaşırımı boyuyo sanki öyle yani bende anlamadım ((((((((

neden bikaç ay sonra yazıcaksın canım yaa gel yaz şimdi sen bizim derdimizi paylaş sonra biz senin :))))))) biribirimize umut olmak için burdayız hepimiz

Öylede şimdi sadece sizlere dualarımı iyi dileklerimi gönderebilirim hamilelikle ilgili paylaşımda bulunamam henüz belirtileri paylaşacak safhada değilima.s tabi kafama takılanları sorucam sizlere

selam kızlarhihoyyyt... kız derya sen hamıle kalcam dıye belırtılerle yakında yıcen kafayı haa:mymeka:

delikafadulden10 gün kala test yaptım delikafadulden

derya002 başı ikimiz çekeceğiz gebelikte çekemedik oynatmada Çekelim bari.kaydirigubbakcemile5

evet bencede atarlar beni tımarhaneye yakında naniknaniknaniknanik hep bu sefer fazla takılmıycam diyorum gene başladım işte :)))) yok yok takılmıyorum valla görün bak adet günüm geçene kadar test bile yapmıycam naniknaniknaniknanik

sana dıyorum ama ben senden beterımkafamçokkarıştı yaklasık 1 saattır yazılarınızı okuyorumÇok üzgünüm çoook her belırtıyı kendıme soruguluyorumCADIARZU.. hııı o da oluyor, yook bu olmuyor dıyee. bakalım yarın buyuk gun eger kırmızı gelırse ŞOK ŞOK ŞOKsenağlamasenağlamasenağlama

Camdankalp38 çok eskiden Tanıyorum bence canım sen sık sık takıl neler demek istedğimi daha iyi anlarsın bebişim zaman geçiyor hiçbişey için erken değil

Ayrıca deryacım bu kahverengi akıntıdan bende bi kaç gündür sıkıntıdayım resmen çamur gibi ya adetimede 3-4 gün var dahakafamçokkarıştı ama çok ilginç simsiyah lekeler geliyor

Öylede şimdi sadece sizlere dualarımı iyi dileklerimi gönderebilirim hamilelikle ilgili paylaşımda bulunamam henüz belirtileri paylaşacak safhada değilima.s tabi kafama takılanları sorucam sizlere

tabi canım sor süprizzzzz biz uzman olduk bu konularda bi sertifikamız eksik ama bi kendimizi hamile bırakamadık:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…