Remembrance Ticker Baby Memorial Ticker Miscarriage Ticker - Customize with a Photo
kızlar buraya girin işlemleri tamamlayın seçimlerinizi yapın yazıcaklarınızı yazın sonra altta bi adres görüceksiniz onu kopyalayıp profil düzenleye girip altta kilo takip çizelgesi yazan yere yapıştırıcaksınız ve değişikliklerimi kaydet diyceksiniz bu kadar
Image URL olan linki kopyalayıp yapıştırın 4. link yani arkadaşlar karnım ağrıyor
Camdankalp hoşgeldin Suzancım görüşürüz öpüyorum sizi
deryacım ben bu belirtileri adete 4-5 gün varken farkettim çünkü öncesinde hiç dikkat etmiodum ani agrılar felan olunca dikkat etmeye başlamıştım.
Hoşbuldum ceylan saol,şimdilik okuyorum sizleri inş bi kaç ay sonra bende yazıcama.s
kahve boyalı nası deryacım anlamadım..ben normalde adet dönemi kupkuru olurdum adet yaklaştıkça akıntım arttı böle beyaz peynirimsi gibi akıntım ıslaklık artmıştı yani ama herkesde aynı olmuo kiminni hiç akıntısı olmuo degişio bu belirtiler
neden bikaç ay sonra yazıcaksın canım yaa gel yaz şimdi sen bizim derdimizi paylaş sonra biz senin :))))))) biribirimize umut olmak için burdayız hepimiz
selam kızlarhihoyyyt... kız derya sen hamıle kalcam dıye belırtılerle yakında yıcen kafayı haa:mymeka:
selam kızlarhihoyyyt... kız derya sen hamıle kalcam dıye belırtılerle yakında yıcen kafayı haa:mymeka:
Öylede şimdi sadece sizlere dualarımı iyi dileklerimi gönderebilirim hamilelikle ilgili paylaşımda bulunamam henüz belirtileri paylaşacak safhada değilima.s tabi kafama takılanları sorucam sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?