arkadasım pekı adet tarihinmiki?
yuhh yuhh yuhhh hatta pess kaydirigubbakcemile3[/QUO bılıyorum elbette:dilcikar: ama yasmın dıye bılmıyodum cunkı dogum kontrol hapıyla hıc korunmadım...şakkıdı
Ne testi yaptırdın kan mı ben olsam yerimde duramam Giderim doktora herzaman bu denli rahatmısın??
İnşallah hamilesindir bence biran önce git doktora :1hug:
En son testi ne zaman yaptın elifcim??
benımde spıral:dilcikar: yumurtalarımı tembelleştırenklava:
yuhh yuhh yuhhh hatta pess kaydirigubbakcemile3[/QUO bılıyorum elbette:dilcikar: ama yasmın dıye bılmıyodum cunkı dogum kontrol hapıyla hıc korunmadım...şakkıdı
canımm sen spray mı taktırdınnn. yaşın kaç ayıptır sormasıı? neden spray taktırdın ayoll benim bildiğim 40ından sonra çok çocuklu kadınlar aman bidaha olmasın diye taktırırlarr sprayı allah korusun pek iyi bişey de değildir ayrıca. sen niye taktırdınn?
sanal hesaplayıcılara göre ewet bana göre 5 isenağlama
Ya kızlar nette okuyorum düşük yaptıktan sonra hemen hamiş kalanlar var çok ümitlendim banada dua edin lütfen
geçen cumartesi akşamı yapmıştım canım..
Ya kızlar nette okuyorum düşük yaptıktan sonra hemen hamiş kalanlar var çok ümitlendim banada dua edin lütfen
hayır kan değil, eczaneden aldığımız testlerden...
hayır hiç deiğilimdir hemde,ama gecikmeler arada bir olduğundan
heralde yine onlardan biri dedim...doktora gitmek te beni her zaman ürkütüyo maalesef bu yüzden beklemeyi tercih ettim..ama sanırım artık gidicem başka çaresi yok...
canımm sen spray mı taktırdınnn. yaşın kaç ayıptır sormasıı? neden spray taktırdın ayoll benim bildiğim 40ından sonra çok çocuklu kadınlar aman bidaha olmasın diye taktırırlarr sprayı allah korusun pek iyi bişey de değildir ayrıca. sen niye taktırdınn?
27 yasındayım ama 4 yasında oglum var. hem hamılelıgım cok zor gectı hemde oglumu 4 ayına kadar cok zorlandım. yanı cook huysuzdu o yuzden dogumdan 4ay sonra spıral taktırdım 4 ay once cıkarttırdım ama dr yumurtaların tembellesmıs 6 ay deneyın olmazsa tedavıye baslayalım dedı olay bu yanııı
o zaman anladıgım kadaıyla hemen hemen 1 hafta gecikmen varken test yapmışsın canım adetlerin düzenliyse bebek varsa kesin çıkardı bence..ama en kısa zamanda git doktora canım umudunu kaybetme hep pozitif düşün rabbim verecek hepimize inşa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?