En erken hamilelik belirtileri

evet yaa bi gariplik olduğu kesin, ama 2 ay önce doktora gitmiştim,ve gecikmelerim daha yeni başlıyordu, tüm kontrollerim yapıldı idrar da kum haricin debütün herşey normaldi, kum için de ilaç kullandım,ve folik asit verdi doktor
hala folik asitimi kullanıyorum...ama içim hala rahat değil nedense,dediğin gibi
tekrar doktora gitmem gerekiyor sanırım kabus gibi yaaa
doktora gitmekte ayrı bir eziyet...allah yardımcımız olsun

Ne testi yaptırdın kan mı ben olsam yerimde duramam Giderim doktora herzaman bu denli rahatmısın??
İnşallah hamilesindir bence biran önce git doktora :1hug:

hayır kan değil, eczaneden aldığımız testlerden...
hayır hiç deiğilimdir hemde,ama gecikmeler arada bir olduğundan
heralde yine onlardan biri dedim...doktora gitmek te beni her zaman ürkütüyo maalesef bu yüzden beklemeyi tercih ettim..ama sanırım artık gidicem başka çaresi yok...

benımde spıral:dilcikar: yumurtalarımı tembelleştırenklava:

kızlar ben önce spiral taktırdım 1,5 yıl sonra çıkarttım sonra doğum kontrol hapı kullandım 2 yıl onuda bıraktım 5 senedir kendimiz korunuyoruz en güzeli kendin korunman doktorda bi arkadaşıma öyle demişti kendin korun die

Ya kızlar nette okuyorum düşük yaptıktan sonra hemen hamiş kalanlar var çok ümitlendim banada dua edin lütfen

geçen cumartesi akşamı yapmıştım canım..

o zaman anladıgım kadaıyla hemen hemen 1 hafta gecikmen varken test yapmışsın canım adetlerin düzenliyse bebek varsa kesin çıkardı bence..ama en kısa zamanda git doktora canım umudunu kaybetme hep pozitif düşün rabbim verecek hepimize inşa.s.

Ya kızlar nette okuyorum düşük yaptıktan sonra hemen hamiş kalanlar var çok ümitlendim banada dua edin lütfen

var tabiki sakın ümidini kesme,benim bir arkadaşım 2 düşük arkasından hemen hamile kaldı, ama bence aradan biraz zaman geçmesi gerekiyor ki daha sağlıklı olsun bi daha öyle bi risk olmasın...
annecim de ilk bebişini düşürmüş arkasından ablama hamile kalmış...

Canım bence korkunun acele faydası yok eğer yumurtan geç döllendiyse gözükmez idrarrında
Allah korusun belki boş gebelik filanda geçirebilirsin Melekler için değer hiçbirimiz memnun değiliz çatala yatmaya

saol zuzucum hepimize hayırlı zamanda versin inş allahım..

elifcim sende saol doktor bana beklemesende olur demişti ama psikolojik açıdan istersen bekle demişti bugun yine sorucam benim bebegim çok küçük bişe oldugu için beklemye gerek yokmuş şu an eşimde bende kendimizi daha hazır hissediyoruz nedenini anlamadık ama bebegimizi kaybedince degerini anladık sanırım anne baba duygusunu yaşadıgmız için sanırım

semiramis27 daha önce bebeğin var mı ki?Bildiğim kadarıyla çocuğu olmayanlara taktırmıyorlar Doktorunun cahilliğine mi geldin zuzucumm kıyamam.....

evet hemen hemen öyleydi...anlaşıldı yol gözüktü bana :)
1-2 gün daha bekleyip doktora gidicem,ama ondan önce bi test daha yapmak istiyorum yine negatif çıkarsa gidicem artık yeter...inşallah rabbim isteyen herkese veersin,pozitif olmak gerektiğini biliyorum
öylede olmaya çalışıcam elimden geldiğince....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…