En erken hamilelik belirtileri

arkadasım acını tazelemek ıstemıyorum ama nasıl anladın duşük oldugunu? bılgıgım kadarıyla cook yenıydi.:uhm:

Merhaba bende 2aylık hamileyim 2 kere dr gittim 2 kiside altan muayneydi ne zaman karından bakmaya başlayacaklar çok rahatsız edici bi durum

zuzuuu nerdesın senın adet tarıhın 1 ocaktı sonuç ne?

çok sözüne sadıktır alt takımım..1i dediysek 1i...:1ninca:yılbaşı gecesi saat 1 de teşrif buyurdular..Çok üzgünüm çoook.1 ocak gece 1 nası ama..sende durumlar neyerimseniben

eğerki psikolojini kötü yönde etkiliyorsa hamileliğini de bekleme bence
biranönce başka bi hastaneye git...

Kanamam oldu semiramis bi bel kasık agrısı ile ıslaklık hissettim wc gittim kan vardı hastaneye gittik , doktora gittigimde olsaydı 5 haftalık olacaktı dedi..kalp atışlarının başlıcagı gün düşmüş

regl oldu maaleseff (

yavrunu allah bağışlasın canooomm kardeşi gelsin inşallah tez zamandaaa:sm_cool:

sagol canımaa.s.... ınsallah sızde annelık duygusunu bır an once tadarsınız:hooray:. zuzuyada uzuldum. olsun bıdahakı sefere ınsallah... :1hug:

Awaris hayırlı olsun canım allahım saglıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin , nası kalp atışlarını duydunmu

:1hug:
arkadaşlar 3 gün geçince idrarda çıkmaz dediler kan testi içinde şuan gidemiyorum.yinede cevaplarınız için çook teşekkürler:))))

Canım benim İnşallah hamilesindir hamileysen çıkar bence olumlu olacak sevindir bizleri de

nasıp degılmış demekkı. allahtan umıt kesılmez:Saruboceq:demekkı tutturabılıyormuşsunuz. ınsallah bu aya:teytey:... sakın yumurtlama donemını kacırmaklava:

Ya semiramis ben bu ay ne zaman yumurtlıcamı bilmiyorum aslında şimdi kanamam oldu ama bu adet sayılmıo galiba tekrar adet olcam doktora sorcam bugun bilmiyorum böle durumlarda 1 2 ay sürüomuş galiba adet düzeninin oturması biz gene korunmucaz artık yumurta mumurta düşünmücem kısmet

bekarken hiç böyle sorunlar yoktu,ama şimdi bigün gecikse acaba mı diyoruz,
çok farklı bi duyguymuş yaaa, daha bişey yokken orta da bi heyecan var,hamileyken hele de bide anne olunca hiç mi hiç düşünemiyorum durum ve vaziyeti....

çok sözüne sadıktır alt takımım..1i dediysek 1i...:1ninca:yılbaşı gecesi saat 1 de teşrif buyurdular..Çok üzgünüm çoook.1 ocak gece 1 nası ama..sende durumlar neyerimseniben

sadıklıgı gıbı ınsallah becerıklıdırde:roflol: neyse arkadasım uzulme daha onumuzde uzunn yumurtlama gecelerı var:roflol: ınsallah bu sefer tutar deyıp. kolları sıva:roflol::roflol: bakalım benımde yarın buyuk gunum:1no2:.... ınsallah gormrm tabıkı...

canım inşallah sen werirsim bize müjdeyi..

Ayyyyyyyyyyy ben çok üzüldüm handancım sonradan takip edince fark etttim allah tez zamanda bebişine kavuştursun seniiii

Ayy ne heyecanlı çok dikkat et avaniscim yere egilip kalklma kolu aniden kaldırma çalışmıosan çok rahat yatarsın evde ne güsel:))

arkadasım benım bıldıgım adet gununden basalıyosun saymaya 14.gece ama senın durumun farklı tabı sen en ıyısı dr sor. sonrada düşük yapmış arkadaslara bılgı verırsın. zaten anladıgım kadarıyla bu sayfada tecrubesı olan dr sayılıyor:roflol::roflol::roflol tuhaf bı duygu ama bırbırımızı tanımadıgımız halde guvenıyoruz ışte:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…