Etmezmiyim elifcim ya çok teşekkürler güzel dileklerin için ben hepimiz için dua ediyorum bebegimi kaybettigim gün eyüp sultana gitmiştim hepimiz için bütün bebek isteyenler için dua etmiştim..bugun 5 de düşük yaptıgım hastabeye gidicem ya kasılıyorum o hastaneyi görmek istemiyorum hamile kaldıgımda başka hastaneye gidicem
zuzuuu nerdesın senın adet tarıhın 1 ocaktı sonuç ne?
zuzuuu nerdesın senın adet tarıhın 1 ocaktı sonuç ne?
regl oldu maaleseff(
yavrunu allah bağışlasın canooomm kardeşi gelsin inşallah tez zamandaaa:sm_cool:
arkadaşlar 3 gün geçince idrarda çıkmaz dediler kan testi içinde şuan gidemiyorum.yinede cevaplarınız için çook teşekkürler:))))
Kanamam oldu semiramis bi bel kasık agrısı ile ıslaklık hissettim wc gittim kan vardı hastaneye gittik , doktora gittigimde olsaydı 5 haftalık olacaktı dedi..kalp atışlarının başlıcagı gün düşmüş
çok sözüne sadıktır alt takımım..1i dediysek 1i...:1ninca:yılbaşı gecesi saat 1 de teşrif buyurdular..Çok üzgünüm çoook.1 ocak gece 1 nası ama..sende durumlar neyerimseniben
sadıklıgı gıbı ınsallah becerıklıdırde:roflol: neyse arkadasım uzulme daha onumuzde uzunn yumurtlama gecelerı var:roflol: ınsallah bu sefer tutar deyıp. kolları sıva:roflol::roflol: bakalım benımde yarın buyuk gunum:1no2:.... ınsallah gormrm tabıkı...
Ya semiramis ben bu ay ne zaman yumurtlıcamı bilmiyorum aslında şimdi kanamam oldu ama bu adet sayılmıo galiba tekrar adet olcam doktora sorcam bugun bilmiyorum böle durumlarda 1 2 ay sürüomuş galiba adet düzeninin oturması biz gene korunmucaz artık yumurta mumurta düşünmücem kısmet
Harika bir şey şok oldum onun artık bi kalbi var ve benim içimde atıyo isim taktık ona pıt pıt
canım inşallah sen werirsim bize müjdeyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?