En erken hamilelik belirtileri

siz kendinizi hazır hissediyorsanız ve doktorunuz da bi problem olmaz dediyse, en yakın zaman da allahın iziniyle olur inşallah...
şu mübarek günde rabbim dularımız kabul eder sana da bana da,ve dileyen isteyen herkese de bu duyguyu yaşatır inşallah...
yalnız ilk bebiş için ilk 4-5 ay çok dikkatli olman gerekiyor biliyorsun değil mi, hareketlerine çok fazladikkat etmen gerekiyor...

Handan olacak hemde o kadar güzel meleğin olacak ki hastanenin en güzeli maşallah şimddien biz güveniyoruz

öyle güzel dua ettinki elifcim gözlerim doldu bugunlerde herşeye gözlerim doluo gerçi..aminnnnn aminnnn inşallahhhh:) biliyorum canım ama olacagı varsa ne kadar dikkat etsende olmuo işte allahım hepimizin bebişlerini korusun..bu bi deneyim oldu biizim için acı bi deneyim ama en azından hamile kalabildigimi ögrenmiş oldum teselli ikramiyesi gibi.

arkadaşlar mrb adetim 3 gün geçti test yapmadım ......yeeklerden önce ve sonra midem bulanıyor ama çıkartmıyorum.areanızde böyle olan varmı

Ceylanımmm allah razı olsun kuşummm benden önce siz kalın inş ben kalmış kadar sevinirim inanın ki , kıslar bide çalışma yaptıgımız zamalardada hep hamile gibi hareket etmeliyiz biz bebegimizin varlıgını ögrenmedende düşebiliomuş yumurtladan sonraki dönem çok dikkat etmeliyiz

maytap yapsana test bence kıslar geçenlere diyorum
ya gününüz geçiyor bize iki satır yazacağım diye zaman kaybedeceğinize test yapın

allahım korusun kimselerin başına vermesin böyle birşeyi, allah bebeğinin ömrünü o kadar vermiş, herşeyde bir hayır vardır ,
bundan sonrası senin, eşin ve olacak bebeğin içinnn en hayırlısı en güzeli en iyisi olur inşallah...sağlıklısınız allaha şükür hiç olmayacak gibi bi şüphende yok..
sana düşen bol bol dua etmek bebeğinin sağlığı için,ve bol bol kendine dikkat etmek...ve arada bi artık bana da edersen sevinirim

Etmezmiyim elifcim ya çok teşekkürler güzel dileklerin için ben hepimiz için dua ediyorum bebegimi kaybettigim gün eyüp sultana gitmiştim hepimiz için bütün bebek isteyenler için dua etmiştim..bugun 5 de düşük yaptıgım hastabeye gidicem ya kasılıyorum o hastaneyi görmek istemiyorum hamile kaldıgımda başka hastaneye gidicem

benım hamılelıgımde bakılmamıstı hatta bende hep merak edıyodum. ama hamıleyken alttan muayene düşüklere neden oluyor. o yuzden drlar ultrasonla bakıyorlar

evet bende bunu bi çok kez duydum,özellikle ilk zamanlar çok riskliymiş
allttan muayene, kan testi ve karından ultrason yeterli olmuyor mu acaba,illa da alttan muayene mi şart..

arkadaşlar 3 gün geçince idrarda çıkmaz dediler kan testi içinde şuan gidemiyorum.yinede cevaplarınız için çook teşekkürler:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…