- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
Ya kızlar nette okuyorum düşük yaptıktan sonra hemen hamiş kalanlar var çok ümitlendim banada dua edin lütfen
ya ilk muayeneye gittiğinizde yani gebelikten şüphelendiğinizde doktor hemen alttanmı bakıyo
27 yasındayım ama 4 yasında oglum var. hem hamılelıgım cok zor gectı hemde oglumu 4 ayına kadar cok zorlandım. yanı cook huysuzdu o yuzden dogumdan 4ay sonra spıral taktırdım 4 ay once cıkarttırdım ama dr yumurtaların tembellesmıs 6 ay deneyın olmazsa tedavıye baslayalım dedı olay bu yanııı
Allah bağışlasın Ne güzel meleğine kardeş istiyorsun sanırım :1hug:
saol zuzucum hepimize hayırlı zamanda versin inş allahım..
elifcim sende saol doktor bana beklemesende olur demişti ama psikolojik açıdan istersen bekle demişti bugun yine sorucam benim bebegim çok küçük bişe oldugu için beklemye gerek yokmuş şu an eşimde bende kendimizi daha hazır hissediyoruz nedenini anlamadık ama bebegimizi kaybedince degerini anladık sanırım anne baba duygusunu yaşadıgmız için sanırım
ya ilk muayeneye gittiğinizde yani gebelikten şüphelendiğinizde doktor hemen alttanmı bakıyo
Canım benim illa gebelik şüphesinde değil dr.kontrollerin çoğu alttan oluyor ilk 3 aya kadar da alttan yapılabiliyor:1hug:
Allah bağışlasın Ne güzel meleğine kardeş istiyorsun sanırım :1hug:
sagol canım allah bu duyguyu sanada tez zamanda yasatsn ınsallah....
arkadaşlar mrb adetim 3 gün geçti test yapmadım ......yeeklerden önce ve sonra midem bulanıyor ama çıkartmıyorum.areanızde böyle olan varmı
benım hamılelıgımde bakılmamıstı hatta bende hep merak edıyodum. ama hamıleyken alttan muayene düşüklere neden oluyor. o yuzden drlar ultrasonla bakıyorlar
zuzuuu nerdesın senın adet tarıhın 1 ocaktı sonuç ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?