En erken hamilelik belirtileri

Amin awanis saol cnm..allahım daha büyük acılardan korusun alışıcaz bizde ikinci bebegimiz unutturcak inş

kızlar üstüne görme tam olarak nasıl bişeydir adet tarihinden öncede üste görme olabilirmi

üste görmedir diye galiba boşuna kendimi kandırıyorum ben bu ay beceremedim kızlar rabbim sizleri yarı yolda bırakmasın inşallahsenağlama

Sağolun kızlar 31 arlaıkta dr gidip o pıt pıtı duymadan hamileliğin farkında deilmişim zaten işte dedim budur mutluluk ama şimdi daha endişeliyim düşük için tehlikeli 1ay daha var önümde ilk 3ay tehlikeliymiş umarım allah hepinize sağlıklı pıt pıtlar verir

Ebrucum üsülme canım ya adet olmadın daha olursanda önünde çok zaman var sıkma kendini hayırlı olsun saglıklı olsun geç olsun

awaris amin cnm çok dikkatli ol mümkünse hep yat yani temzlik felan yapma sakın

ewet hayırlısı olsun ama ben en çokta eşim için üzülüyorum canım benim çok umutluydu öğrenince yıkılacak senağlama

ebrucum daha 21 yaşındasın anladığım kadarıyla..daha çok küçüksün canım ya..bir sürü bebekleriniz olacak ben eminim:1hug:

ebrucum daha 21 yaşındasın anladığım kadarıyla..daha çok küçüksün canım ya..bir sürü bebekleriniz olacak ben eminim:1hug:
canım ben 25 yaşımdayım ve 3 aydır uğraşıyorum...ben kendime erken diyordum daha dur be yavrum 4 yıl benden daha avantajlısın:)))

çok teşekkür ederim inşallah inşallah rabbim herkese versin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

canım ben 25 yaşımdayım ve 3 aydır uğraşıyorum...ben kendime erken diyordum daha dur be yavrum 4 yıl benden daha avantajlısın:)))

ewet belki öyle ama evlenince insan hemen anne olmak istyor yaşı hiç düşünmüyor benim arkadaşlarım hamile ve galiba bende onlara özeniyorum açıkcası kıskanıyorum:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…