Harika bir şey şok oldum onun artık bi kalbi var ve benim içimde atıyo isim taktık ona pıt pıt
kızlar üstüne görme tam olarak nasıl bişeydir adet tarihinden öncede üste görme olabilirmi
ebru senın devam edıyormu kırmızılı?
üste görmedir diye galiba boşuna kendimi kandırıyorum ben bu ay beceremedim kızlar rabbim sizleri yarı yolda bırakmasın inşallahsenağlama
üzülme lütfen.. hayırlısı olsun :teselli:
ya canım ...fortel hassas gebelik testi adete 1 hafta kala sonuç verir mi?ebru senın devam edıyormu kırmızılı?
ewet hayırlısı olsun ama ben en çokta eşim için üzülüyorum canım benim çok umutluydu öğrenince yıkılacak senağlama
canım ben 25 yaşımdayım ve 3 aydır uğraşıyorum...ben kendime erken diyordum daha dur be yavrum 4 yıl benden daha avantajlısın:)))ebrucum daha 21 yaşındasın anladığım kadarıyla..daha çok küçüksün canım ya..bir sürü bebekleriniz olacak ben eminim:1hug:
ebrucum daha 21 yaşındasın anladığım kadarıyla..daha çok küçüksün canım ya..bir sürü bebekleriniz olacak ben eminim:1hug:
yavrum ben 25 yaşımdayım..3aydır bebek istiyorum...sen benden 4 yıl daha avantajlısın:)))çok teşekkür ederim inşallah inşallah rabbim herkese versin inşallah :saruboceq::saruboceq:
valla 21 yaşında üzüldükleri zaman ben geç kalmışım gibi geliyor:)))bende 25 yaşındayım ya geçmi kalmışız ne
canım ben 25 yaşımdayım ve 3 aydır uğraşıyorum...ben kendime erken diyordum daha dur be yavrum 4 yıl benden daha avantajlısın:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?