En erken hamilelik belirtileri

20 gün oldu adet olmuyorum ama hamilede değilim 3 kere idrar bir kere kan testi yaptırdım hiçbir şey yok bir kerede ultrasona girdim ama hala adet olmadım
başka bi sebebi olabilirmi ne bileyim bu kadar geçikirmi acaba

gecikir canım oluyo bazen benim de 20 gün gecikti tam doktora gittim ertesi gün geldi adetin bişi çıkmadı.stresten falan da oluyo .senin de bişi çıkmadıysa strestendir

adet tarihim 9 ocak, umudumu kaybetmiyorum aslında ama her geçen ay biraz daha azalıyo sen ne durumdasın canım

ya kızlar sımdı bende ona bakıyordum nerede dıye. herhalde moralı falan bozuk yoksa kesın gırerdı ayy ınsaallah bırsey yoktur

adet tarihim 9 ocak, umudumu kaybetmiyorum aslında ama her geçen ay biraz daha azalıyo sen ne durumdasın canım

benimde adet günüm yarın 2.denememiz geçen ay hayatımda ilk defa 14 gün gecikti adetim o yüzden yarınki adet gününden emin değilim normalde hiç aksamazdı ilk kez gecen ay 28. gün gelmedi yarın yine 28. gün ara ara karnım ağrıyo gibi ama geçiyo bakalım çok korkuyorum bide sol göğsümde acı ve şişlik var sadece solda ama kafam karışık

aslında günlük hayatımda hiç düşünmüyorum ilişkide falanda hiç aklımıza gelmiyoama bi eksiklik hissediyorum her zaman buraya girince özellikle birde birileri sorunca çok üzülüyorum çok istiyorum kızlar ya gerçekten çok istiyorum hep dua ediyorum hepinize sizde bana dua edin lütfen yapacağımız en güzel şey bu

merhaba kızlar bende 5ay oluyo bebek denemesine baslayalı ama simddiye kadar tutmadı cünkü hep sitres yaptım adetime tam 7 gün var belirtimi bilmiyorum ama bel agrısı kasık agrısı akıntı fazlalıgı uyku hali göğüslerde şişlik ve hassasiyet ve bas agrısı var sizce belirtimidir simdiye kadar hiç düşünmedim bugün düşünmeye basladım

sen yine iyisin tatlım benim hiç aklımdan çıkmıyo bide görümcelerim kuzenlerim hepsi hamile tabiki herzaman dualarım bütün bebiş isteyenlerle sende dua ette yarın hasta olmayım çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…