En erken hamilelik belirtileri

inş en kısa zamanda bütün isteyenler kucagına alır bebişlerini üzme kendini bende üzülüyorum bazen ama belki daha zamanı değildir diyorum allah isteyen herkese en kısa zamanda bebek sahibi olmayı nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ben geldim ama umutsuz sen gittin.neyse sonra görüşürüz.kendine iyi bak.

suzancım iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlik, bak siz nerdeyse doğuracaksınız ben daha bekliyorum

sen yine iyisin tatlım benim hiç aklımdan çıkmıyo bide görümcelerim kuzenlerim hepsi hamile tabiki herzaman dualarım bütün bebiş isteyenlerle sende dua ette yarın hasta olmayım çok korkuyorum

tamam canım dua edicem senin için ama gecikmeside kötü oluyo inşallah hamile olursunda gelmez 9 ay ama değilsen boşuna ümitlenmek çok kötü o zaman gelse iyi olur

tamam canım dua edicem senin için ama gecikmeside kötü oluyo inşallah hamile olursunda gelmez 9 ay ama değilsen boşuna ümitlenmek çok kötü o zaman gelse iyi olur

evet hasta olursam üzülcem ama boşuna ümitlenmektense zamanında olması daha iyi Allah hepimizin yardımcısı olsun

slm kızlar bende bugün takılırken gördüm sizin topiği... neredeyse baştan sona okudum birbirinize destek olmanız çok hoşuma gitti.. beni de alırsanız aranıza takılırı bnede bundan sonra a.s
bende pko hastasıyım aşılamaya geçicek doktor çünkü iki ay denedi ilaçla yumurtam oluşmadı bende şubat tatilinden sonra istedim aşılamyı...
ama şimdi kasıkta ağrı belimde 4 gündür muhteşem bi ağrı ve aşırı yemek yeme gibi durumlar olunca acaba diorum adet günüme de çok var yaaa...(13 ocak))

merhaba canım bu belirtiler hamilelik belirtileri olur ama yinede sen test yapmadan bu hisse kapılma umarım hamilesindir akat bende de aynı belirtiler oldu ve hiç bi şey olmadığını gordum gerçi senın artı yönün var doktora gıtmeye başlamıssın benım korumasız beşinci ayım bu ay doktora gitmeyi düşünüyorum. Belirtiler herkeze gore değişirmiş bazıları anlamazmış bile ama bu ay olmasan bile tıp o kadar ilerledi ki bir sürü yöntem deniyorlar umarım hayırlı haberler alırsın her ihtimale karşı sağlığına dikkat et

günaydın arkadaşlar herkese bol hamileli günler diliyorum

Günaydınlar Herkese mutlu haberli İyi haftalar diliyorum
Bol hamişli Günler Dileğiyle varmı hamiş geçmiş her zamanki gibi almış başını gitmiş okuyamıyorum

Günaydınlar Herkese mutlu haberli İyi haftalar diliyorum
Bol hamişli Günler Dileğiyle varmı hamiş geçmiş her zamanki gibi almış başını gitmiş okuyamıyorum

günaydınnn güsellerr güselii ceylanımmm:1hug: inşallah bu hafta hamişlerimisss çoğalacakkkk. bizde geri sayıma başladıkkkdelikafadulden

Canım merhabalar hoşgeldin Aramıza İnşallah hamilesindir a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…