En erken hamilelik belirtileri

20 gün oldu adet olmuyorum ama hamilede değilim 3 kere idrar bir kere kan testi yaptırdım hiçbir şey yok bir kerede ultrasona girdim ama hala adet olmadım
başka bi sebebi olabilirmi ne bileyim bu kadar geçikirmi acaba

20 gün oldu adet olmuyorum ama hamilede değilim 3 kere idrar bir kere kan testi yaptırdım hiçbir şey yok bir kerede ultrasona girdim ama hala adet olmadım
başka bi sebebi olabilirmi ne bileyim bu kadar geçikirmi acaba

dr sebebini söylemedimi yada adet olman için ilaç vermedimi.bende olmadım ama ilaç verdi bana.

arkadaşlar hamilelik belirtilerine yakın birçok şey yaşadım bu ay mide bulantısı kasık ağrısı sık idrara çıkma ama azönce adet oldum MORALİM SIFIR

uzulme canim. bende bu ay cok umutluydum bugun regl oldum. yaa yumurtaliklarim agrio oyle aman aman cok deil ama rahatsiz edici sekilde agrio

arkadaşlar testi yaptırdım ama negatif çıktı daha bugün adet görmem gerekiyodu olmadığım için gidip yaptırdım.acaba erkenmi yaptırmış oldum.değer falan söylemediler sayısal olarak bakmıyomuşlar direk negatif yazıyodu sonuçta. acaba hamile değilmiyim bu ay regl de olmadım. hemşire bi 10 gün bekle dedi daha sonra hasta olmazsan bidaha yaptır dedi.negatif çıktı diye pozitf olma imkanı varmı acaba ama olsaydı hamilelik çıkardı demi.cevap bekliyorum kızlarrrrrrr

herkese günaydın arkadaşlar neşe dolu bi pazar geçirmeniz dileğimle.ama dışarısı çok soğuk

Günaydın cnm. Hemşirenin dediği gibi bikaç gün daha bekle bence. Eğer gelmezse tekrar bi idrar testi yaparsın. Şuan negatif çıktıysa pozitif çıkmıcak anlamına gelmiyor bence. Geç döllenme olmuş olabilir. O yüzden beklemekten başka çaren yok canım. İnş. hamişsindir :içelim:

ay bilmiyorum canım ne olcak ama kafam karıştı dediğin gibi geç döllenme varsa eğr ondanmı negtf çıkmıştır.etrafında hiç böyle bişey duydunmu

SEn_ bence de biraz daha bekle.... Sonucta bu kadar beklemişsin. Rahat olmaya calıs biliyorum beklerken rahat olunmuyor ama :))) ben adet olur olmaz başlıyorum şimdi bir ay daha nasıl beklicem diye ... :)))

slm tuğba beklemek gerçekten zor kendimi strese sokmakta istemiyorum normalde dün adet görmem gerekti.ama benim daha öncelerdede pek nadirdir aynı günde gelmesi hep gecikirdi bikaç gün

Sen_ hep gecikme oluyor demişsin.. o zaman evde kendin bir test yap regli günün 1 gün geçmiş silik de olsa çıkar mutlaka... ama neg. cıkarsa 2gun daha beklersin.. stres yapmamak imkansız haklısın..
ben hergünnn 1 ay daha uyuyup hamile kalana kadar uyusam dıyorum :)

Kızlarrrrrrrrrrr herkes bebek yapmaya gitti galiba.. hihihihi :)
Kİmseler kalmamış... Neyse yarın sabah haftanın ilk hamişini öğrenebiliriz umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…