En erken hamilelik belirtileri

Yani şu ana kadar hamişlerin yazdıklarını tek tek yazsak ve sabitlesek mi?

o kadar aynıki adet ve hamilelik belirtileri.. bazı arkadaslar belirti bile yaşamadan hamile olabiliyrlar.ama genelde
adetten 10 yada 12 gün önce başlayan bel. kasık agrıları ve bacaga vuran agrılar.
gögüs ucu sızlaması
yumurtalama bittiği halde adet gününe kadar olusan akıntı

kizlar bu ay ben umutluydum. yilbasi gunu kan verdim negatif cikti. o gun ablamin 2.cocuguna hamile oldugunu ogrendik. hemde ablam farkinda bile deilmis hamile oldugunun. neye niyet neye kismet yani.bugunde kirmizilar geldiiiiiiiii

hepınıze slm ben geldım.....var mı hamılelık haberlerııııııı.....zuzuu sen ne yaptınnnnn

Arkadaşlar heralde büyük çoğunluk 3 ocak yani bugün adet oldu.(Ben dahil) bu arkadaşlarla durumumuz aynı olduğu için başka bir başlıkta geri sayım yapsak olur mu acaba?Bu ovulasyon günü tespiti falan ordan yazışsak

kızlar merhaba bir soru sorcam benim adetim 10 gün geçti dr gittim kese görünüyo dedi kan testi yaptık çıkmadı sonra dr çıkmıştı nöbetçi dr a sonucu gösterdim pko dedi.farlutal verdi bugun 5.gün hala adet olmadım hiç belirtim yok.bikaç gün önceden başlardı benim.ve bir hafta 10 gündür akıntım var.normalde bende akıntı hiç olmaz bu hamilelik belirtisi olabilirmi offf delircem.idrar testi de yapmıyorum üzülmek istemiyorum yardımmmmmmm

sen pko oldugunu yenımı ogrendın yoksa onceden bılıyormuydun

yeni ögrendim ama bende hiç bir belirtisi yok.ilk kez adetim gecikti dr gitim öyle dedi.

İŞTE Sorun orda normal bayanlarda olan akıntı bende hiç olmaz.yani öyle bişey yaşamam ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…