arkadaşlar günaydın.. ben de hala tık yok sat. 1 aralıktı ve hala bekliyorum.. bi daha da test mest yapmıcam.cumartesi yapmıştım..beklemedeyim :sm_confused:
ZuZuu nasılsın Canım benim Günaydınlar........
merhaba arkadaşlar bugün bende aranıza katıldım. 1.5 yıldır evliyim ve düşünmüyorduk bu ay karar verdik artık istiyoruz Rabbim inş. nasip eder. Sizleri görünce anladım ki beklemek gerçekten çok zormuş birbirimize dua edelim inş. her isteyene Allah versin a.s.
merhaba arkadaşlar bugün bende aranıza katıldım. 1.5 yıldır evliyim ve düşünmüyorduk bu ay karar verdik artık istiyoruz Rabbim inş. nasip eder. Sizleri görünce anladım ki beklemek gerçekten çok zormuş birbirimize dua edelim inş. her isteyene Allah versin a.s.
derya002 güzel haberlerse alıyım benim hala koyu idrarım
canımmm ben bugün yine annemde kalıcam babamın doğumgünü o yüzden yarın akşama kadar yokum ŞİMDİDEN DOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUN (6 ocak) yeni yaşında Allah sana mutluluk sağlık huzur ve güzel bi bebiş versin inşallah:içelim:
aaa hala olmadınmı kıs sen. İnşallah hamişsindir yaaaaaaaa:Saruboceq::Saruboceq:
Canım çok teşekkür ederim Sizler tarafınızdan hatırlanmak çok mutlu ediyor beni..İlk kutlayansın Yanımda olsan sarılıp ağlayasım geld i:1hug:a.s.:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?