En erken hamilelik belirtileri

selam kızlar yok mu hamıs ya gunu gecen bı suru arkadas gozukuyor lıstede hıcbırısınden haberyok herhalde. neyse bende gun saymaya basladım allahım bu sefer hepımız guzel haberlerle gelelım

arkadaşlar günaydın.. ben de hala tık yok sat. 1 aralıktı ve hala bekliyorum.. bi daha da test mest yapmıcam.cumartesi yapmıştım..beklemedeyim :sm_confused:

merhaba arkadaşlar bugün bende aranıza katıldım. 1.5 yıldır evliyim ve düşünmüyorduk bu ay karar verdik artık istiyoruz Rabbim inş. nasip eder. Sizleri görünce anladım ki beklemek gerçekten çok zormuş birbirimize dua edelim inş. her isteyene Allah versin a.s.

hoşgeldin cnm aramıza. Allah gönlüne göre versin:CüvCüv:

Hoşgeldin aramıza umarım bizler gibi keşke korunmasaydım demezsin a.s.

ZuZuu hiç mutlu değilim bugün keyifsiz bir gün geçiriyorum
Derya002 Akrepten haber var mı??Sen daha samimiydin..

Strawberry29 sende hoşgeldin aramıza Yeniler var topicte beste2006.........

derya002 güzel haberlerse alıyım benim hala koyu idrarım

canımmm ben bugün yine annemde kalıcam babamın doğumgünü o yüzden yarın akşama kadar yokum ŞİMDİDEN DOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUN (6 ocak) yeni yaşında Allah sana mutluluk sağlık huzur ve güzel bi bebiş versin inşallah:içelim:

Canım çok teşekkür ederim Sizler tarafınızdan hatırlanmak çok mutlu ediyor beni..İlk kutlayansın Yanımda olsan sarılıp ağlayasım geld i:1hug:a.s.:asigim:

aaa hala olmadınmı kıs sen. İnşallah hamişsindir yaaaaaaaa:Saruboceq::Saruboceq:

günaydın ..inşallah hamileyimdir..annem psikolojik diyo ama sabah kalkar kalkmaz mide bulantısı ve dün kasıklarıma aniden saplanan sancılar da psikolojik mi yani .. saol mozijiku..dualara devam.. ne çok istiyormuşum yaw :1hug:

baharcan Seninde günün yarın inşallah olmazsın en güzel hediyem olursun asla unutmam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…