baharrrr kaç haftadır bekliosun 3-5 gün daha sabrettt... kaydirigubbakcemilederya günün ne zamandı cicimm seninnnn
Zuzuu sana da sarılırım kıskanç bebişim
Ben kendimi zor tutuyorum verelim yaaa :sm_cool::sm_cool:
baharrrr kaç haftadır bekliosun 3-5 gün daha sabrettt... kaydirigubbakcemilederya günün ne zamandı cicimm seninnnn
yaaa beklemek ne zor ben cumartesi yaptım çıkmadı..şimdi de tekrar yapmak istemiyorum..çatlıyorum amaaa :uhm:
bak şimdi canım bütün hafta sonu çok araştırdım bu olayı uzun uzun yazıcam idrar koyu olunca eğer idrar yollarında iltihaplanma yoksa kesin hamileymişsin benimde koyu idrarım hala ve sabahları göğüs uçlarım karıncalanıyo ama daha da önemlisi idrar koyu olunca bakıcakmışsın idrarda tortu varmı diye tortu varsa kesinmiş bende şeffaf bi su şişesi kestim ( çünkü tortular şeffaf şişede belli oluyo) idrarımı yaptım nasıldı biliyomusun sanki bardağı aylarca kenara koymuşsun beklemiş içi büssürü tozlanmış sonrada idrarını yapmışsın gibi ışığa tuttuğumda büssürü kum tanesi gibi yani toz gibi ay ne bilim anlatamıyorum heyecandan öyle şeyler doluydu içi tortu yani sonra hemen konu açtım görmüşsündür belki konuyu hemen konuya yazdılar bi arkadaş bebişin geliyo bile yazdı sonra emin olamadım aldım çocuğu şişeye yaptırdım çişini :)))) ( onunkinede bakayım aynımı diye) :))))))) onunki şeffaftı içinde hiçbişey yoktu :)))))))) eşimede dedim sende yapsana :))) hadi ordan manyakmısın dedi :))) yaptıramadım ona :))) neyse çocuğunki şeffaftı sonra araştırdım idrarımda tortu var hamilemiyim yazanları ve sonraki yazdıklarına baktım bir bir hepsi hamile :))) biri ne yazmış biliyonmu ben iki hamileliğimide tortudan anladım ve doğru çıktı demiş eskiler bakarmış idrara neyse uzatmıyım daha fazla hemen git idrarındaki tortulara bak canım arkadaşım bekliyorum bana haber ver çok heyecanlıyım
hihoyyyt kaydirigubbakcemile3
tubacıkın bebişinin cinsiyeti mi belli yoksaammmm
bugün 28. gün tatlım benim çatlıcam ya hem bişey itiraf edicem ben kızmayın ama yılbaşında benim kocişim gitmiş clearblue erken gebelik testi almış varsa yeniyıla mutlu girelim diye ama korkudan yapamamıştım ayın 2 sinde yaptım bişeycik çıkmadı yani negatife hazırladım kendimi çoktaaaan:1no2:
tatlım inşallah wardır bebişin ama yoksa da yılmıyoruz biliosun..max üzülme süresi bi iki saat...annaştıkk mııı
Ayyyyyyy kızlarr çift çizgi görmek nasıl bir duygudur ki?
Ceylancım ben gecen ay ovuasyonda çift gördüm ona bile ye cok sevindim ki..
hala testi saklıyorum.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?