En erken hamilelik belirtileri

baharrrr kaç haftadır bekliosun 3-5 gün daha sabrettt... kaydirigubbakcemilederya günün ne zamandı cicimm seninnnn

yaaa beklemek ne zor ben cumartesi yaptım çıkmadı..şimdi de tekrar yapmak istemiyorum..çatlıyorum amaaa :uhm:

baharrrr kaç haftadır bekliosun 3-5 gün daha sabrettt... kaydirigubbakcemilederya günün ne zamandı cicimm seninnnn

bugün 28. gün tatlım benim çatlıcam ya hem bişey itiraf edicem ben kızmayın ama yılbaşında benim kocişim gitmiş clearblue erken gebelik testi almış varsa yeniyıla mutlu girelim diye ama korkudan yapamamıştım ayın 2 sinde yaptım bişeycik çıkmadı yani negatife hazırladım kendimi çoktaaaan:1no2:

inşallah hamilesindir canım o yakışıklı oluşana birde kardeş ne yakışır bide kız olursa ooo yemede yanında yat olur inşallah canım hamilesindir :Saruboceq:

tatlım inşallah wardır bebişin ama yoksa da yılmıyoruz biliosun..max üzülme süresi bi iki saat...annaştıkk mııı

tatlım inşallah wardır bebişin ama yoksa da yılmıyoruz biliosun..max üzülme süresi bi iki saat...annaştıkk mııı

anlaştık azıcık üzülcem zaten olmayınca bi dert benim olduktan sonra birsürü dert hem kan pıhtılaşması var bende hem kan uyuşmazlığımız ama olsun bi olsunda her sıkıntıyla mücadeleye hazırım

Ayyyyyyy kızlarr çift çizgi görmek nasıl bir duygudur ki?

Ceylancım ben gecen ay ovulasyonda çift gördüm ona bile ööylee cok sevindim ki..
hala testi saklıyorum.. :)

tubacıgı tebrik ediyorum rabbim tamamına erdirsin allah analı babalı büyütsün inşallah ve darısını da tüm isteyenlerin başına versin

Ayyyyyyy kızlarr çift çizgi görmek nasıl bir duygudur ki?

Ceylancım ben gecen ay ovuasyonda çift gördüm ona bile ye cok sevindim ki..
hala testi saklıyorum.. :)

Sorma o sevinci bende biliyorum gebelik testinde kimbilir ne oluruz :1hug:

topak gibi bi oğlanı olcakmışşşşşşşşşş :)))
türkiyedeymiş 15gündür oyüzden girememişşş, yakında aramızda olcakmışş

kızlar benim sadece bi göğsüm ağrıyo acıyo ve şişti diğerinde çok hafif olurmu böyle şeyya

deryacım senin baska belirtin varmı şekercim anlatsana

Tubacık ı cook tebrik ediyorum.. İnsallah darısı biz bekleyenlerin başına..

Kızlar zaten 10 kere negatif gördükten sonra pozitif görsem heralde ben bayılırım..gözüm görmez.

Baharcan herşey belirtin olabilir.. ama bu belirtilerin en kötü yanı hamişliği öğrenince anlıyorsun ancak belirti oldugunu.. çünkü hamiş olmayınca da belirtiler ucuyor...

Kızlar şey olabilirmi.. acaba bu bazı belirtiler hamişlik oldugundandır.. ama biz daha öğrenemeden bebek gidebilir mii ki..??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…