En erken hamilelik belirtileri

Dua ediyorum cnm. Bi daha ne zaman test yapmayı düşünüyosun?

Canım çok teşekkür ederim Sizler tarafınızdan hatırlanmak çok mutlu ediyor beni..İlk kutlayansın Yanımda olsan sarılıp ağlayasım geld i:1hug:a.s.:asigim:

yaa banne bannee bis yarını bekliodukk..mızıkçı bahaaarrrr...lülülülülülü lülülülülülübana da sarıl ceylaaannn:icecream: :icecream:hihoyyyt

derya002 güzel haberlerse alıyım benim hala koyu idrarım

bak şimdi canım bütün hafta sonu çok araştırdım bu olayı uzun uzun yazıcam idrar koyu olunca eğer idrar yollarında iltihaplanma yoksa kesin hamileymişsin benimde koyu idrarım hala ve sabahları göğüs uçlarım karıncalanıyo ama daha da önemlisi idrar koyu olunca bakıcakmışsın idrarda tortu varmı diye tortu varsa kesinmiş bende şeffaf bi su şişesi kestim ( çünkü tortular şeffaf şişede belli oluyo) idrarımı yaptım nasıldı biliyomusun sanki bardağı aylarca kenara koymuşsun beklemiş içi büssürü tozlanmış sonrada idrarını yapmışsın gibi ışığa tuttuğumda büssürü kum tanesi gibi yani toz gibi ay ne bilim anlatamıyorum heyecandan öyle şeyler doluydu içi tortu yani sonra hemen konu açtım görmüşsündür belki konuyu hemen konuya yazdılar bi arkadaş bebişin geliyo bile yazdı sonra emin olamadım aldım çocuğu şişeye yaptırdım çişini :)))) ( onunkinede bakayım aynımı diye) :))))))) onunki şeffaftı içinde hiçbişey yoktu :)))))))) eşimede dedim sende yapsana :))) hadi ordan manyakmısın dedi :))) yaptıramadım ona :))) neyse çocuğunki şeffaftı sonra araştırdım idrarımda tortu var hamilemiyim yazanları ve sonraki yazdıklarına baktım bir bir hepsi hamile :))) biri ne yazmış biliyonmu ben iki hamileliğimide tortudan anladım ve doğru çıktı demiş eskiler bakarmış idrara neyse uzatmıyım daha fazla hemen git idrarındaki tortulara bak canım arkadaşım bekliyorum bana haber ver çok heyecanlıyım

hoşbulduk... dün bu formu okuduktan sonra bende de bütün belirtiler başladı :1rolleyes: müthiş bi enerjiniz var insana ümit veriyor... umarım hepimiz bebişlerimize kavuşuruz... (amiiiinnn)

yaa banne bannee bis yarını bekliodukk..mızıkçı bahaaarrrr...lülülülülülü lülülülülülübana da sarıl ceylaaannn:icecream: :icecream:hihoyyyt

pışıııık yarın dersim var ta akşam 6 da eve gelicem okulada annemden gitcem yarın sonamı kalsaydım kutlamak için

deryaaaa yuppiiiii.delikafadulden.tatlım ben de öyle biliyorum bi çok hamişşten..idrarda tortu..hamişşlik belirtisi hem de en kesininden..süper yaaa..çok heycanlandımm...

bahar kıs deli yarınki testte çıkmazki..bikaç gün bekle..ya da yarın hemen kan testi yaptırırsın

ya çıksın nolur çift çizgiyi görmeden kimse beni labaratuvardaki o ukala hemşirenin karsısına götüremez banane çıksın ya

vallamı zuzu ayy çok heyecanlandım şimdi yaa offff bu hafta nasıl geçicek hadi kızlar bakın hemen hepiniz sonucu yazın çatlıycam

Merhabalar deryacım Şimdi yazacaklarım yazdıklarına tam tezat olacak benim hala koyu bir gün çok koyu bir gün biraz açık koyu Geçen aylarda biliyorsun doktora gittim hormon testleri filan derken gebelikten şüphelenmişti Hastanede şeffaf kapta baktım aşırı tortu ve koyuydu ve sonuçu biliyorsun İnşallah hamilesindir bu ay da umutlarım yokoldu gibi sabah ateşim düştü ama hala ovulasyon testinde çift çizgi yok yok umutluyum Yaşam varsa Daima umutta Vardır..
Herkesten ayrı sesler çıkıyor o yüzden bekleyip görelim İnşallah Tezin doğrudur hepimize umut olursun senden önce ben varım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kıslar ben geldimmm yarım saat boş bıraktım yarım milyon harf yazmışsınıss :))

ceylanımm tubacık la ilgili haberi versekmi bizde arkadaşlaraadelikafaduldendelikafadulden:jeyyar:

baharrrr kaç haftadır bekliosun 3-5 gün daha sabrettt... kaydirigubbakcemilederya günün ne zamandı cicimm seninnnn

kıslar ben geldimmm yarım saat boş bıraktım yarım milyon harf yazmışsınıss :))

ceylanımm tubacık la ilgili haberi versekmi bizde arkadaşlaraadelikafaduldendelikafadulden:jeyyar:

Ben kendimi zor tutuyorum verelim yaaa :sm_cool::sm_cool:

derya002 cimmmm oluyo öyle şeylerr hemen hamileliğe yorup heyecanlanmaa. inşallah hamilesindir ama kaptırma canımm. kan testinde görmeden inanmam ben. ne tortularr ne koyularr ne belirtiler yaşadıkk ama foss oldu (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…