günaydın ..inşallah hamileyimdir..annem psikolojik diyo ama sabah kalkar kalkmaz mide bulantısı ve dün kasıklarıma aniden saplanan sancılar da psikolojik mi yani .. saol mozijiku..dualara devam.. ne çok istiyormuşum yaw :1hug:
Canım çok teşekkür ederim Sizler tarafınızdan hatırlanmak çok mutlu ediyor beni..İlk kutlayansın Yanımda olsan sarılıp ağlayasım geld i:1hug:a.s.:asigim:
baharcan naberrrr...durumlar ne sende???
derya002 güzel haberlerse alıyım benim hala koyu idrarım
Dua ediyorum cnm. Bi daha ne zaman test yapmayı düşünüyosun?
ZuZuu hiç mutlu değilim bugün keyifsiz bir gün geçiriyorum
Derya002 Akrepten haber var mı??Sen daha samimiydin..
yaa banne bannee bis yarını bekliodukk..mızıkçı bahaaarrrr...lülülülülülü lülülülülülübana da sarıl ceylaaannn:icecream: :icecream:hihoyyyt
bilmem..gidip kan testi yaptırsam diyorum..çok soğuk..dur bakalım azcık daha bekleyim..ama hiç adet olakmışım gibi gelmiyor,hiç belirti yok..anlamadım gitti :1no2:
deryaaaa yuppiiiii.delikafadulden.tatlım ben de öyle biliyorum bi çok hamişşten..idrarda tortu..hamişşlik belirtisi hem de en kesininden..süper yaaa..çok heycanlandımm...
bahar kıs deli yarınki testte çıkmazki..bikaç gün bekle..ya da yarın hemen kan testi yaptırırsın
deryaaaa yuppiiiii.delikafadulden.tatlım ben de öyle biliyorum bi çok hamişşten..idrarda tortu..hamişşlik belirtisi hem de en kesininden..süper yaaa..çok heycanlandımm...
bahar kıs deli yarınki testte çıkmazki..bikaç gün bekle..ya da yarın hemen kan testi yaptırırsın
vallamı zuzu ayy çok heyecanlandım şimdi yaa offff bu hafta nasıl geçicek hadi kızlar bakın hemen hepiniz sonucu yazın çatlıycam
bak şimdi canım bütün hafta sonu çok araştırdım bu olayı uzun uzun yazıcam idrar koyu olunca eğer idrar yollarında iltihaplanma yoksa kesin hamileymişsin benimde koyu idrarım hala ve sabahları göğüs uçlarım karıncalanıyo ama daha da önemlisi idrar koyu olunca bakıcakmışsın idrarda tortu varmı diye tortu varsa kesinmiş bende şeffaf bi su şişesi kestim ( çünkü tortular şeffaf şişede belli oluyo) idrarımı yaptım nasıldı biliyomusun sanki bardağı aylarca kenara koymuşsun beklemiş içi büssürü tozlanmış sonrada idrarını yapmışsın gibi ışığa tuttuğumda büssürü kum tanesi gibi yani toz gibi ay ne bilim anlatamıyorum heyecandan öyle şeyler doluydu içi tortu yani sonra hemen konu açtım görmüşsündür belki konuyu hemen konuya yazdılar bi arkadaş bebişin geliyo bile yazdı sonra emin olamadım aldım çocuğu şişeye yaptırdım çişini :)))) ( onunkinede bakayım aynımı diye) :))))))) onunki şeffaftı içinde hiçbişey yoktu :)))))))) eşimede dedim sende yapsana :))) hadi ordan manyakmısın dedi :))) yaptıramadım ona :))) neyse çocuğunki şeffaftı sonra araştırdım idrarımda tortu var hamilemiyim yazanları ve sonraki yazdıklarına baktım bir bir hepsi hamile :))) biri ne yazmış biliyonmu ben iki hamileliğimide tortudan anladım ve doğru çıktı demiş eskiler bakarmış idrara neyse uzatmıyım daha fazla hemen git idrarındaki tortulara bak canım arkadaşım bekliyorum bana haber ver çok heyecanlıyım
vallamı zuzu ayy çok heyecanlandım şimdi yaa offff bu hafta nasıl geçicek hadi kızlar bakın hemen hepiniz sonucu yazın çatlıycam
kıslar ben geldimmm yarım saat boş bıraktım yarım milyon harf yazmışsınıss :))
ceylanımm tubacık la ilgili haberi versekmi bizde arkadaşlaraadelikafaduldendelikafadulden:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?