En erken hamilelik belirtileri

Ebrucum Çok teşekkür ederim Şiirin için canımsın ...İnşallah yarın herkese uğur getiririm

valla olamaz sanırsam:uhm:

belki şey olabilir döllenip tüplere atılamıyodur falan:uhm:

anam yok kıss olmas böle şeyler varsa vardır yoksa yoktur fisfisfiskafamçokkarıştı

kıslar çok korkuyorum kırmızılar gelicek diye ellerim falan buz gibi kanım çekiliyo gelicekler galiba

Ne bilim bir umut işte ..
Hiç hamile kalamadım yaa bahane arıyorum demekki ehhehe :)

kızlar gun aşırı çalışmadan hamile kalan var mı acaba???
bu çalışmalar havalar da sogukk.... yorucu olmaya başladı da

ceylancım bişey sorcam hani dilaltından ateş ölçülüyo ya bu bildiğimiz dilimizin altımı bide dijital kolaltı derecesiyle olmazmı

ay ne güsell ya.oğluşu mu olucakmış...hihoyyyt

tubayok.walla bacım ankaranın ayazında da pek hoş olmuyo yani kaydirigubbakcemile3

ceylancım bişey sorcam hani dilaltından ateş ölçülüyo ya bu bildiğimiz dilimizin altımı bide dijital kolaltı derecesiyle olmazmı

Canım benim Bildiğimiz dilimizin altı Digital dereceyle zaten bu aralar bu ateş ölçmede beni çok yanılgıya uğratıyor :1hug:
Çoğu zaman tutuyor..

sormayın Ankara da soğukta insan istemıyor... zaten pişmanım yazınn sıcaklarr da niye korunduysam :))) yookk yokkk bu bana ders oldu işte... yazın korun korun kışın da üşen üşen ..
tembelinn çocugu olmaz derdii annemm.. ahh anne ahh...

ooo kızlar sıcak olunca şikayet ediyonuz off sıcaktan yapamıyoz diye soğuk olunca yine şikayet oooo olmazkiş böle idare edin biraz

:) baharcımm regl gününe rağmen calısmalara devam dedin yaa .. takdirr... sana nazar boncugu gönderdim... masallah sımdı senden gaza gelicez biz de çalışacağızz ve ay sonunda yüzümüz gülecek insallah artık...

ooo kızlar sıcak olunca şikayet ediyonuz off sıcaktan yapamıyoz diye soğuk olunca yine şikayet oooo olmazkiş böle idare edin biraz

valla kıslar ne soğuk dinliyorum ne uyku her işe üşeniyorum konu bebiş çalışması olunca kimse beni tutamıyo valla ama işin kötü tarafı insan alışıyo yav hamiş kalınca napıcaz

:) baharcımm regl gününe rağmen calısmalara devam sana nazar boncugu gönderdim... masallah sımdı senden gaza gelicez biz de çalışacağızz ve ay sonunda yüzümüz gülecek insallah artık...

aynen öyle canımmm saol nazar boncuğu için adet bitiminden beri günaşırı devam ettim düne kadar arada birde hergün oldu ama olmazsa ondan olmayabilir sanırsm:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…