BEN ŞİMDİ BAKICAM YANİ TORTU VARSA HAMİLEYİM ÖYLE Mİ?:)))ALLAHIM SEN AKLIMIZI KORU YARABBİM:)kaydirigubbakcemile2:teytey::roflol:YAPICAM BAKALIM ŞİMDİ...evet canım kum gibi tortu böyle bolcasından hadi git sende bak sonucu söyle bana
hıh siz inanmayanlar ben bu belirtiyi kesinleştireyim patent istiyceksiniz benden ama vermiycem benneyaptımkibenneyaptımki hehe
sen çok yaşa emi:)yalnız kızlar öle bişey varki gerçekten de sonradan size katılmak çok zor yaa...uzun süredir burda bişeyler paylaştığınız için muhabbete öle bi dalıyosunuz ki biz kaynıyoruz arada..ama kararlıyım bende burda vazgeçilmezlerden olacam hehehe....şaka şaka:))))))):dance::teytey:
bence sen kum döküyosun ama :) hadi kırmayayım hevesini....
evet canım kum gibi tortu böyle bolcasından hadi git sende bak sonucu söyle bana
hıh siz inanmayanlar ben bu belirtiyi kesinleştireyim patent istiyceksiniz benden ama vermiycem benneyaptımkibenneyaptımki hehe
bence sen kum döküyosun ama :) hadi kırmayayım hevesini....
wintersun İnşallah hamilesindir Kasık ağrısı adet belirtisi de unutmayalım
oyyy gülümmmmmmmmmmmm, valla sandığın gibi değill ama takip ettiysen yarım saat önce girenler arasında tuhaf msjlar gördük. öyle olunca dengemiz bozuluyoo. yersiz polemikler yaşanıyo. bir gruplaşma söz konusu değil inan. hepimiz birizzz. tabiki vazgeçilmezsinnnnnnnnnnn hepimiz öyleyizzz kimseyi kırmaya üzmeye dışlamaya hakkımız yokk. ne kadar çok olursakk okadarr gücümüz artarr umudumuz artar canımm dostummkaydirigubbakcemile5
Deryacım böle sanki idrarın üstü yağlı yağlı oluyo sanki bişiler varmış gibi
Deryacım böle sanki idrarın üstü yağlı yağlı oluyo sanki bişiler varmış gibi
canım şaka bi yana işlalah hamişimdir ama ben biraz umutsuz vakayım...
en son muayenede doktor aşılma dedi bana(((((((
bu ayda hiç ilaç kullanmadım şubat tatilinden sonra aşılama olacak
BEBİŞİM süpriz yapar mı ne dersiniz teyzeleri:sm_cool::dance::dance::dance:
Derya idrar rengine bakacağım derken çocuk yanlışlıkla içecek mazallah Allah korusun bakma artık
Canım kan testinde 0 çıktıysa sanırım olmuyor.Çünkü ben de senin gibi baktırmıştım ama malesef olmadı.İnşallah bu ay olur.Ya da inşallah hamilesindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?