En erken hamilelik belirtileri

evet canım kum gibi tortu böyle bolcasından hadi git sende bak sonucu söyle bana

hıh siz inanmayanlar ben bu belirtiyi kesinleştireyim patent istiyceksiniz benden ama vermiycem benneyaptımkibenneyaptımki hehe
BEN ŞİMDİ BAKICAM YANİ TORTU VARSA HAMİLEYİM ÖYLE Mİ?:)))ALLAHIM SEN AKLIMIZI KORU YARABBİM:)kaydirigubbakcemile2:teytey::roflol:YAPICAM BAKALIM ŞİMDİ...

wintersun İnşallah hamilesindir Kasık ağrısı adet belirtisi de unutmayalım

oyyy gülümmmmmmmmmmmm, valla sandığın gibi değill ama takip ettiysen yarım saat önce girenler arasında tuhaf msjlar gördük. öyle olunca dengemiz bozuluyoo. yersiz polemikler yaşanıyo. bir gruplaşma söz konusu değil inan. hepimiz birizzz. tabiki vazgeçilmezsinnnnnnnnnnn hepimiz öyleyizzz kimseyi kırmaya üzmeye dışlamaya hakkımız yokk. ne kadar çok olursakk okadarr gücümüz artarr umudumuz artar canımm dostummkaydirigubbakcemile5

sevılaydemır valla aynı belirtiler bendede var midem sürekli bulanıyor sürekli yatıyorum yarın test yapıcam insallah hepimiz hamişizdir

Deryacım böle sanki idrarın üstü yağlı yağlı oluyo sanki bişiler varmış gibi

wintersun İnşallah hamilesindir Kasık ağrısı adet belirtisi de unutmayalım

canım şaka bi yana işlalah hamişimdir ama ben biraz umutsuz vakayım...

en son muayenede doktor aşılma dedi bana (((((((

bu ayda hiç ilaç kullanmadım şubat tatilinden sonra aşılama olacak

BEBİŞİM süpriz yapar mı ne dersiniz teyzeleri:sm_cool::dance::dance::dance:

yok güzelim kırılmadım ..sadece ilk zamanlar sıkılıyodum girmek gelmiyodu içimden ama şimdi alıştım:) kopamıyorum sizden..kendi adet günümü bekler gibi sizinkileri bekler hale geldim...ah bide hamile kalsaydık..:Saruboceq:

Derya idrar rengine bakacağım derken çocuk yanlışlıkla içecek mazallah Allah korusun bakma artık

Canım topiclerde öyle vakalara karşılaştım ki, hayretler içinde kaldım aşıla dediği ay hamile kalanlar Allahtan ümit kesilmez İçini ferah tut :teytey::hooray:

Derya idrar rengine bakacağım derken çocuk yanlışlıkla içecek mazallah Allah korusun bakma artık

yok be canım içmez döküyorum hemen :roflol: kanıtlamam lazım benim bunu belirti mühendisi olaraktan patenti vermem kimseye :mymeka::mymeka: ama bi senin idrara baktıramadım bi türlü hadi git sende bak

Canım kan testinde 0 çıktıysa sanırım olmuyor.Çünkü ben de senin gibi baktırmıştım ama malesef olmadı.İnşallah bu ay olur.Ya da inşallah hamilesindir.

sayısal olarak deger de yapmıyomuşlar sadece negatif veya pozitif olarak cevap verdiler negatif yazıyodu sonuçta.olmazsa olmaz artık napalım daha bu ay bizim ilk denememizdi zaten ama inşallh olur.zaten kan testinide adet gnümde yaptırmıştım belkide erkende olabilir kısmet artık

Demekki olmuyomuş öyle tortu felan boşuna vakit kaybetme idrarla felan sen ağrılara bak batmalara bak bendeki en önemli belirti bıçak saplamasıydı birde göğüs ucundaki uyuşukluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…