En erken hamilelik belirtileri

Ultlarcım arada kaynama Yaz bebişim Bu belirtiler yüzünden herkes sıyırmak üzere ilk gebelikte hiç belirti yaşanmaması çok doğalmış kimse yazdığımı okumuyor sanırım ..
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr belirtilere takılmayın.............

arkadaşlar benimde bugün 2 gün geçti ama hala adet olmadım.c.tesi kantesti sonucundada negatif çıktı.bilmiyorum neler olucak

her güzel temenninin, her özel duanın ardından söylenen kelime. anlamı "cümlemiz" demektir.
yerimseniben
NASILSIN DİYORUM OLMUYOR,DİREK ADET GÜNÜNDEN KONUYA GİRİYORUM OLMUYOR...BİR TENEZZÜL EDİP NASILSIN DER İNSAN?TARİH ARKADAŞIM BENİMklava:kaydirigubbakcemile2

arkadaşlar benimde bugün 2 gün geçti ama hala adet olmadım.c.tesi kantesti sonucundada negatif çıktı.bilmiyorum neler olucak

Canım kan testinde 0 çıktıysa sanırım olmuyor.Çünkü ben de senin gibi baktırmıştım ama malesef olmadı.İnşallah bu ay olur.Ya da inşallah hamilesindir.

slm gene ben geldim:) kızlarrrr bu sayfalar ne çabuk ilerliyo bugün ya bi mutfağa gidip geliyorum 3 sayfa atmış...ne bu çene yawww:))))))))))))))))))))))

NASILSIN DİYORUM OLMUYOR,DİREK ADET GÜNÜNDEN KONUYA GİRİYORUM OLMUYOR...BİR TENEZZÜL EDİP NASILSIN DER İNSAN?TARİH ARKADAŞIM BENİMklava:kaydirigubbakcemile2

gülüm valla bazı arkadaşlar rahatsız olmuş sadece belirti konuşulmasını istemiş oyüzden nassın iyimisin falan diyemiyorumm p

canım kader arkadaşımmmmmmmmmm nasılsınnnnnn gülümmmmmmmmmm bekliyos tarihimiziiii:sm_cool:

alemsiniz ya bi tortumuz eksikti...şimdi bide ona mı bakıcaz her an ya...üfff hamile kalsakda rahatlasak bizde..

ama ceylan olmadı şincik sen şincik böyle yazmakla benim mesleğimi icra etmeme mani oluyosun aaa olmaz amadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

arkadaşlar size birşey sormak istiyorum kusura bakmayın neolur ben sizin yazdığınız yazıları geç alıyorum başka sayfaya geçmek zorundayım bilgisayarı pek bilmiyoru yadımcı olurmusunuz nerde giriyorsunuz siteye bensizin yazdıklarınızı göremorum lüüüüüütfeeeeen

bu arada hoş geldin sevilaycım kusura bakma kendi derdimizden unuttuk seni canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…