AMA Bİ SEN YAZDIN SANA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMM kaydirigubbakcemile5sevilay demirrrrrrrrrrrrrrrrr yazdım da sayfalar çok ilerliyor affına sığınırız:))
26 yaşında değilmisin benmi karıştırdım
oo kızlar ama yeni gelenleri sallamıyonuz ki hiçç...
NASILSIN DİYORUM OLMUYOR,DİREK ADET GÜNÜNDEN KONUYA GİRİYORUM OLMUYOR...BİR TENEZZÜL EDİP NASILSIN DER İNSAN?TARİH ARKADAŞIM BENİMher güzel temenninin, her özel duanın ardından söylenen kelime. anlamı "cümlemiz" demektir.
yerimseniben
geçen ay da kimy. gebelik yaşadım( olamaz ya ..gecikme oldu muhtemelen :çok üzgünüm:
sadece belirti konuşursak sevinirim arkadaşım
arkadaşlar benimde bugün 2 gün geçti ama hala adet olmadım.c.tesi kantesti sonucundada negatif çıktı.bilmiyorum neler olucak
NASILSIN DİYORUM OLMUYOR,DİREK ADET GÜNÜNDEN KONUYA GİRİYORUM OLMUYOR...BİR TENEZZÜL EDİP NASILSIN DER İNSAN?TARİH ARKADAŞIM BENİMklava: kaydirigubbakcemile2
nasıl yaaa :dance::dance::dance::dance:
gülüm valla bazı arkadaşlar rahatsız olmuş sadece belirti konuşulmasını istemiş oyüzden nassın iyimisin falan diyemiyorummp
canım kader arkadaşımmmmmmmmmm nasılsınnnnnn gülümmmmmmmmmm bekliyos tarihimiziiii:sm_cool:[/QUOTE
NOLSUN BELİRTİLER BİLDİĞİN GİBİ,SENİN BELİRTİLER NASIL?BENİM BELİRTİLERİM PEK UMDUĞUM GİBİ DEĞİL...DURUM BELİRTİ SÖZ KONUSU OLUNCA...:roflol::roflol::roflol:
ZATEN BELİRTİLERDEN YEDİK KAFAYI..ÇOK BELİRTİLİ BİR KONUŞMA OLDU DİMİ?ŞİMDİ OLDU MU?
tortu tortu idrarında tortu hadi koş sende bak bide rengine bak emi sositosositosositososito
Ultlarcım arada kaynama Yaz bebişim Bu belirtiler yüzünden herkes sıyırmak üzere ilk gebelikte hiç belirti yaşanmaması çok doğalmış kimse yazdığımı okumuyor sanırım ..
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr belirtilere takılmayın.............
tortu tortu idrarında tortu hadi koş sende bak bide rengine bak emi sositosositosositososito
arkadaşım koptun sen iyice kız bir dur bak bizide koparcan. valla olmuyo yaaa bende haftasonu kendimi dinledim durdum. sabahtan beride yoğunum okumayı bitiripte yazayım diyorum ama okadar hızlısınızki maşaaalllllaaaahhhhhhhh
kızlar benim kasığımda ve karnımın sağ tarafında sanki böle gergin bir sinir varmışta arada o çekiliyomuş gibi bir acı oluyo sancı zaten var göğüslerimde dokunmama gerek kalmadan sancıyo ne oluyo yaaa. derya valla bende geliyom arkandan kuzum :teytey::teytey::teytey:
gülüm valla bazı arkadaşlar rahatsız olmuş sadece belirti konuşulmasını istemiş oyüzden nassın iyimisin falan diyemiyorummp
canım kader arkadaşımmmmmmmmmm nasılsınnnnnn gülümmmmmmmmmm bekliyos tarihimiziiii:sm_cool:[/QUOTE
NOLSUN BELİRTİLER BİLDİĞİN GİBİ,SENİN BELİRTİLER NASIL?BENİM BELİRTİLERİM PEK UMDUĞUM GİBİ DEĞİL...DURUM BELİRTİ SÖZ KONUSU OLUNCA...:roflol::roflol::roflol:
ZATEN BELİRTİLERDEN YEDİK KAFAYI..ÇOK BELİRTİLİ BİR KONUŞMA OLDU DİMİ?ŞİMDİ OLDU MU?
yıktın yere serdin beni yaaaaaaaaaaaa :)))))))))))):roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?